Kidd x Sez - Jeśli nie jesteś częścią rozwiązania, to jesteś częścią problemu (2023)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Spenser

Re: Kidd x Sez - Jeśli nie jesteś częścią rozwiązania, to jesteś częścią problemu (2023)

Post autor: Spenser »

Skwer na FB:
'Dzięki za pozytywny odzew odnośnie EPki. Nastąpił jednak pewien zonk i musieliśmy dziś podmienić wszędzie dwa pierwsze traki bo trafiły na EPke ich wersje bez aranżu.

Wszystko już gra tylko gorzej z YouTubem, bo tam musieliśmy od nowa całkowiecie wrzucić te traki bez historii jakże pozytywnych komentarzy.

DLATEGO TERAZ SIADAJCIE I PISZCIE ZNOWU KOMENTARZE I DAWAJCIE LAJKI.

Albo nie.

Dzięki Sez, Raph i Gap1 za szybką pomoc w ogarnięciu tego.'
edenmar

Re: Kidd x Sez - Jeśli nie jesteś częścią rozwiązania, to jesteś częścią problemu (2023)

Post autor: edenmar »

Liner notes Kidda do każdego kawałka: https://flint.blog.polityka.pl/2023/02/ ... o-kawalku/

Wpadłem zostawić swoje bowdowny w temacie. Wojtek niezmiennie jeden z moich ulubionych tekściarzy :bowdown: Sez przepiękne bity :bowdown: Szkoda, że tak krótko
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

@kid będzie fizyk?
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
AndrzejPiotr

Post autor: AndrzejPiotr »

będzie fizyk
Kidd w jakimś komentarzu na YT pisał, że pierw puści Pstykidda na CD i zobaczy czy zejdzie.
Awatar użytkownika
mopek

Post autor: mopek »

końcówka lutego i już mamy więcej dobrych albumów niż w całym 2022, dziękuję pan hib hob

a spotify nie ma bo?
ether

Post autor: ether »

To jest hip hop i to samo w sobie dzisiaj na tej scenie juz znaczy wiele
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

mopek pisze: 22 lut 2023, 17:11 końcówka lutego i już mamy więcej dobrych albumów niż w całym 2022, dziękuję pan hib hob

a spotify nie ma bo?
Pisali że wrzucili i będzie za jakieś 2 tygodnie
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
ether

Post autor: ether »

Ale to jest materiał. W ogole w tym roku cos za dobrze poki co, chwile temu Laikike1, a teraz to. Tylko troche beka, ze zeby znowu posluchac rapu trzeba polegać na wciaż tych samych ksywach od lat. Jest cos w tym, ze starsze pokolenia jakos inaczej to ogarnęly i tak kazde kolejne coraz niżej sięga, mam na mysli intelekt i jakąś tam samoświadomość. Sez chyba najlepszy polski producent co? Wszystko siedzi.
Bartuz

Post autor: Bartuz »

"Pamiętasz" mocny kandydat do numeru roku :bowdown:
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

https://www.facebook.com/skwer.org/posts/pfbid0oaXn1EcDVUgTGunEfxny17zpV5tfyBP1E5d3SCgWAbpn9sdsysu3sAsrew3nXA9il?locale=pl_PL pisze:Hej tu KDD z Francji banleniu. Kilka newsów:
Niektórzy z Was zauważyli, że gdzieś z sieci zniknęły kawałki Kidd/Sez. Stało się tak gdyż wraz z POPPYN UNIVERSE puszczamy w tym tygodniu news o tym, że "Jeśli Nie Jesteś Częścią Rozwiązania, To Jesteś Częścią Problemu" EP wychodzi w zremasterowanej przez Eprom Sounds Studio wersji.
Co za tym idzie:
- całość będzie dostępna na streamingach LINK DO PRESEJWU W KOMENTARZACH 🤓
- będzie można kupić wersję CD wraz z niepublikowanym nigdzie bonus trakiem Kidd/Sez i instrumentalami
- release będzie zawierał remix "Tylko Ja, Tylko Ty" autorstwa Expo 2000 ze skreczami the almighty Dj Eprom (skratch that!)
- kilka kawałków z EPki i starszych wydawnictw zagram na 18 urodzinach Belmondawg w Olivia Zoo (shame on you when you step through to...)
Nie pytajcie jak do tego doszło - ja tylko siedzę na chacie, piszę teksty i nagrywam w szafie 🥲 https://www.facebook.com/events/645192827588609
skumanie się kidda i belmondziarza to jedno z największych zaskoczeń w polskim rapie ostatnich lat ugułem dla mnie, znaczy może po HAU to nie jest takie nieoczywiste ale jednak xD czekam na jakiś wspólny numer, to może być ciekawe połączenie
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
2rzyn

No wlasnie biorac pod uwage ogarnietego belmondo w erze HAU to w chuj bardzo prawdopodobne ze sie razem skumali klimatycznie
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Nowy raper Kiddmondo.
Widzę że i DJ Esdwa też będzie grał. Same dobre ryje, a na koniec after party w wannie
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Mam nadzieję że belmondziak pożyczy hajs od kidda na wydanie jego płyty i spierdoli
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Kokor

Post autor: Kokor »

epka roku wychodzi na fizyku, cudne wieści <3
BoomGap

Post autor: BoomGap »

Cześć,

Tutaj możecie posłuchać EP na serwisach streamingowych oraz kupić fizyczną wersję płyty, a także koszulkę:
Posłuchaj :idea: http://li.sten.to/kiddsez
Obrazek
Mały preview koszuleczki:
Obrazek

Oznaczam miłych użytkowników zainteresowanych EP-ką w tym wątku: @Kokor @2rzyn @gonny_trebor @Bartuz @ether @AndrzejPiotr @mopek @edenmar @panbyku @Jiigsi Pozdro
Kokor

Post autor: Kokor »

zajebiście, dzięki za info @BoomGap , powinięte!

koszulki od kidda w 2023, nigdy bym się nie spodziewał
Awatar użytkownika
2rzyn

Dziekoweczka
ODPOWIEDZ