Kidd x Sez - Jeśli nie jesteś częścią rozwiązania, to jesteś częścią problemu (2023)
Re: Kidd x Sez - Jeśli nie jesteś częścią rozwiązania, to jesteś częścią problemu (2023)
Skwer na FB:
'Dzięki za pozytywny odzew odnośnie EPki. Nastąpił jednak pewien zonk i musieliśmy dziś podmienić wszędzie dwa pierwsze traki bo trafiły na EPke ich wersje bez aranżu.
Wszystko już gra tylko gorzej z YouTubem, bo tam musieliśmy od nowa całkowiecie wrzucić te traki bez historii jakże pozytywnych komentarzy.
DLATEGO TERAZ SIADAJCIE I PISZCIE ZNOWU KOMENTARZE I DAWAJCIE LAJKI.
Albo nie.
Dzięki Sez, Raph i Gap1 za szybką pomoc w ogarnięciu tego.'
'Dzięki za pozytywny odzew odnośnie EPki. Nastąpił jednak pewien zonk i musieliśmy dziś podmienić wszędzie dwa pierwsze traki bo trafiły na EPke ich wersje bez aranżu.
Wszystko już gra tylko gorzej z YouTubem, bo tam musieliśmy od nowa całkowiecie wrzucić te traki bez historii jakże pozytywnych komentarzy.
DLATEGO TERAZ SIADAJCIE I PISZCIE ZNOWU KOMENTARZE I DAWAJCIE LAJKI.
Albo nie.
Dzięki Sez, Raph i Gap1 za szybką pomoc w ogarnięciu tego.'
Re: Kidd x Sez - Jeśli nie jesteś częścią rozwiązania, to jesteś częścią problemu (2023)
Liner notes Kidda do każdego kawałka: https://flint.blog.polityka.pl/2023/02/ ... o-kawalku/
Wpadłem zostawić swoje bowdowny w temacie. Wojtek niezmiennie jeden z moich ulubionych tekściarzy
Sez przepiękne bity
Szkoda, że tak krótko
Wpadłem zostawić swoje bowdowny w temacie. Wojtek niezmiennie jeden z moich ulubionych tekściarzy
-
AndrzejPiotr
Kidd w jakimś komentarzu na YT pisał, że pierw puści Pstykidda na CD i zobaczy czy zejdzie.będzie fizyk
końcówka lutego i już mamy więcej dobrych albumów niż w całym 2022, dziękuję pan hib hob
a spotify nie ma bo?
a spotify nie ma bo?
To jest hip hop i to samo w sobie dzisiaj na tej scenie juz znaczy wiele
- MalkoNTENT
Pisali że wrzucili i będzie za jakieś 2 tygodnie
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Ale to jest materiał. W ogole w tym roku cos za dobrze poki co, chwile temu Laikike1, a teraz to. Tylko troche beka, ze zeby znowu posluchac rapu trzeba polegać na wciaż tych samych ksywach od lat. Jest cos w tym, ze starsze pokolenia jakos inaczej to ogarnęly i tak kazde kolejne coraz niżej sięga, mam na mysli intelekt i jakąś tam samoświadomość. Sez chyba najlepszy polski producent co? Wszystko siedzi.
"Pamiętasz" mocny kandydat do numeru roku 
- gonny_trebor
- Moderator
skumanie się kidda i belmondziarza to jedno z największych zaskoczeń w polskim rapie ostatnich lat ugułem dla mnie, znaczy może po HAU to nie jest takie nieoczywiste ale jednak xD czekam na jakiś wspólny numer, to może być ciekawe połączeniehttps://www.facebook.com/skwer.org/posts/pfbid0oaXn1EcDVUgTGunEfxny17zpV5tfyBP1E5d3SCgWAbpn9sdsysu3sAsrew3nXA9il?locale=pl_PL pisze:Hej tu KDD z Francji banleniu. Kilka newsów:
Niektórzy z Was zauważyli, że gdzieś z sieci zniknęły kawałki Kidd/Sez. Stało się tak gdyż wraz z POPPYN UNIVERSE puszczamy w tym tygodniu news o tym, że "Jeśli Nie Jesteś Częścią Rozwiązania, To Jesteś Częścią Problemu" EP wychodzi w zremasterowanej przez Eprom Sounds Studio wersji.
Co za tym idzie:
- całość będzie dostępna na streamingach LINK DO PRESEJWU W KOMENTARZACH
- będzie można kupić wersję CD wraz z niepublikowanym nigdzie bonus trakiem Kidd/Sez i instrumentalami
- release będzie zawierał remix "Tylko Ja, Tylko Ty" autorstwa Expo 2000 ze skreczami the almighty Dj Eprom (skratch that!)
- kilka kawałków z EPki i starszych wydawnictw zagram na 18 urodzinach Belmondawg w Olivia Zoo (shame on you when you step through to...)
Nie pytajcie jak do tego doszło - ja tylko siedzę na chacie, piszę teksty i nagrywam w szafiehttps://www.facebook.com/events/645192827588609
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
No wlasnie biorac pod uwage ogarnietego belmondo w erze HAU to w chuj bardzo prawdopodobne ze sie razem skumali klimatycznie
Nowy raper Kiddmondo.
Widzę że i DJ Esdwa też będzie grał. Same dobre ryje, a na koniec after party w wannie
Widzę że i DJ Esdwa też będzie grał. Same dobre ryje, a na koniec after party w wannie
Mam nadzieję że belmondziak pożyczy hajs od kidda na wydanie jego płyty i spierdoli
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
epka roku wychodzi na fizyku, cudne wieści <3
Cześć,
Tutaj możecie posłuchać EP na serwisach streamingowych oraz kupić fizyczną wersję płyty, a także koszulkę:
Posłuchaj
http://li.sten.to/kiddsez

Mały preview koszuleczki:

Oznaczam miłych użytkowników zainteresowanych EP-ką w tym wątku: @Kokor @2rzyn @gonny_trebor @Bartuz @ether @AndrzejPiotr @mopek @edenmar @panbyku @Jiigsi Pozdro
Tutaj możecie posłuchać EP na serwisach streamingowych oraz kupić fizyczną wersję płyty, a także koszulkę:
Posłuchaj

Mały preview koszuleczki:

Oznaczam miłych użytkowników zainteresowanych EP-ką w tym wątku: @Kokor @2rzyn @gonny_trebor @Bartuz @ether @AndrzejPiotr @mopek @edenmar @panbyku @Jiigsi Pozdro
-
piotr474747
zajebiście, dzięki za info @BoomGap , powinięte!
koszulki od kidda w 2023, nigdy bym się nie spodziewał
koszulki od kidda w 2023, nigdy bym się nie spodziewał