Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
@CL500 o kurwa cudowny ten refren
Takiego combo to się nie spodziewałem
https://www.facebook.com/10004420838060 ... hGLMbbGBl/
Wielkie 5 dla nich
Wielkie 5 dla nich
- Cz4rny1337
- Moderator
- przedszkolanek
ha, jednak to było na poważnie
chodzi Ci o Devina The Dude i o to, jak Mes - który byl jego fajbojem i to widać i to w sumie urocze dość - gada coś tam o pannach, oczywiscie nie mogę znaleźć, ale niedawno byłemdobryjoint pisze: ↑12 sty 2023, 22:21 Ma ktoś filmik, jak najebany Mes coś duka po angielsku do jakichś murzynów? Niezły cringe, to było chyba na którymś HH Kemp.
ale przypomne to chociaz
-
dobryjoint
Tak, gadał coś o pannach i chyba tym, że mają mleko w cyckach xD, ale mogę się mylić, dawno to oglądałem. Jak Devin to nieźle, myślałem, że ktoś mniej znany albo ewentualnie ktoś z otoczenia, jakiegoś znanego rapera, który tam grał, no ale widać było, jak Mes był podjarany. Jednak niezręcznie się to oglądało.
To, co wrzuciłeś, kiedyś zrobiło na mnie wrażenie (porównanie jakości wypowiedzi Mesa na kacu, do wypowiedzi na trzeźwo innych raperów), ale potem przestałem wierzyć w ten spontan, tak jak nagarnie "My" na raz. XD, ale klimacik jest.
Po tym Cribs warto odpalić klip do "Studio, scena, łózko" w ramach porównania, od woodstockowych warunków do wlotu helikopterem. Mam nadzieję, że chęć zarabiania na wyświetleniach będzie większa niż zrobienie na złość Mesowi i nie wyjebią tych klipów.
To, co wrzuciłeś, kiedyś zrobiło na mnie wrażenie (porównanie jakości wypowiedzi Mesa na kacu, do wypowiedzi na trzeźwo innych raperów), ale potem przestałem wierzyć w ten spontan, tak jak nagarnie "My" na raz. XD, ale klimacik jest.
Po tym Cribs warto odpalić klip do "Studio, scena, łózko" w ramach porównania, od woodstockowych warunków do wlotu helikopterem. Mam nadzieję, że chęć zarabiania na wyświetleniach będzie większa niż zrobienie na złość Mesowi i nie wyjebią tych klipów.
szkoda, że to spotkanie nie było stremowane, połączenie charakterów najlepszekon rafal pisze: ↑13 sty 2023, 21:23 Takiego combo to się nie spodziewałem
Wielkie 5 dla nich
- benzoabuser
- Zbanowany
Sobota na skypie, niesamowity collab
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
tylko wspólny numer będzie. Mes się sam wyda przeca
Ale wkopales rzecz. Ja znalazlem takie cos o kolejnym numerze z tego mixtapeCL500 pisze: ↑12 sty 2023, 13:00 Jakoś od zawsze byłem anty Mes, praktycznie nic od niego nie znam, bo zanim posłuchałem to stwierdzałem, że na pewno go nie polubię. Wczoraj przypadkowo trafiłem na stary promomix DJ Decksa gdzie Mes wjeżdża w 2:36 i o dziwo siada mi taka stylówka, polecacie coś od niego w takim klimacie? Ewentualnie który krążek uważacie za najlepszy? Możę się w końcu przełamię i sprawdzę.
Nie ma co gadac, poziom byl w chuj wyzej wtedy
Obczailem ten promomix i napewno nie można odmówić różnorodności, cala gratka jak na tamte czasy
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- CeHaTeHaCe
Ja po tym promomixie całego Decksa IV przesłuchałem z ciekawości. Przecież tam był kurwa każdy, dosłownie, a wydaje się jakby to bez echa przeszło. Pih Pyskaty fajny numer, acapella beatboxy 
Nie tak całkiem bez echa, pół internetu sie śmiało z aut w jpgach w tym teledysku.
Opus Magnum Gurala "Kali być, Kali jeść, Kali grać, Kali jarać" 
Yo białasy, nawija DGE, te auta z teledysku są w formacie jpg
Wyjebane w to, czy podoba sie czy nie
Jak zarobie penge to dostaniesz pngie.
Mes w sbm?
Wielkie 5 dla Was
Wielkie 5 dla Was

- Fantazjusz Cierpki
Oby nie, buc do kancelacji. Wystarczy już, że jest w reklamie Kubusia: https://www.youtube.com/watch?v=S4PDO2jG4vc
Spoiler
naklejki, które, kurwa, świecą w ciemności