[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
Props za gry z Gameboya. Mam nadzieję, że z czasem dadzą tam Pokemony.
Tak to średni Direct.
Tak to średni Direct.
Super direct, jeden z lepszych. Duzo dobrych shadowdropow (Metroid Remaster + Gejmboje). Layton nowy. Pikmin 4 release date, trailer Zeldy. Advance Wars bedzie tez w koncu wydany. 
- con shonery
- Moderator
jRPGowe głowy, warto w Xenoblade Chronicles 1 wskakiwać czy lepiej od razu 2/3? Ale tak z ręką na sercu.
Jakby ktoś chciał Wiedźmin 3 edycja kompletna to za dwie stówki plus wysyłka oddam
^ kogo to chuj obchodzi?
- con shonery
- Moderator
Albo doceniłem i wsiąkłem w chuj w Zelde i jej konstrukcja bardzo mi podeszła albo po prostu się nudzę mocno ostatnio. Kupiłem nawet rozszerzenie bo jest na promocji. @bronek odszczekuje
Na celowniku mam jeszcze Luigi's Mansion, wreszcie jakiś horror dla mnie.
Na celowniku mam jeszcze Luigi's Mansion, wreszcie jakiś horror dla mnie.
Propsy jaca, mi po powrocie do ostatniego sejwu tez sporo frajdy daje bieganie za ostatnimi swiatyniami ktorych jeszcze nie odnalazlem i dokanczanie ostatnich misji jakie mam na tablecie. Ze zdjec ze wspomnieniami pozostalo mi tylko te ostatnie z zamku, pewnie niedlugo sie po nie wybiore i w koncu trzeba bedzie ubic tego ganona nie.
edit: ups, kolejnemu sie zchizofrenia zalaczyla, update na temat poksow juz byl w temacie o poksach wiec nie dubluje
edit: ups, kolejnemu sie zchizofrenia zalaczyla, update na temat poksow juz byl w temacie o poksach wiec nie dubluje
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- con shonery
- Moderator
Zaraz wale ostatnią bestie na pizde (u mnie to ta na wulkanie) ale przed Ganonem polatam jeszcze po świecie (mam 2 krainy jeszcze nie odkryte). DLC dodało spoko funkcje do mapy - widać ścieżkę jaką się przeszło od początku gry, podobno zapamiętuje ostatnie 200h (widać też ślad, który przeszedłem pzed kupnem dlc). Zachęciło mnie to by wrócić do omijanych miejscówek i znalazłem np. całą wioskę ze sklepem, questami, w rejonie gdzie główny wątek nawet nie kierował (klimaty hawajskie).
Mam dylemat czy następna duża gra to ma być Fire Emblem three houses czy Xenoblade 1, no a zaraz po tym nowa Zelda. Ale mi ten switch odmulił zajawkę na gry.
Mam dylemat czy następna duża gra to ma być Fire Emblem three houses czy Xenoblade 1, no a zaraz po tym nowa Zelda. Ale mi ten switch odmulił zajawkę na gry.
daj znac jak pograsz wiecej w xenoblade, bo mnie odrzucił design postaci na poczatku, ale mysle czy by nie sprobowac raz jeszcze.
btw kupilem gripcase od skull&co i w szoku jestem jak bardzo niewygodny jest goły switch
btw kupilem gripcase od skull&co i w szoku jestem jak bardzo niewygodny jest goły switch
- Cz4rny1337
- Moderator
- con shonery
- Moderator
Z gadżetów kupiony pro controller, gripa nie planuje bo konsoli nie wyjąłem z doku od chwili kupna
Ten kontroler od 8BitDo ponoć lepszy od Pro Controllera. Mam w planach go kupić.
słyszałem to samo, ale nie budzi konsoli
W media markt kupiłem sobie
Etui na gry HORI NSW-025U do Nintendo Switch
https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/etu ... lsrc=aw.ds
bardzo wygodne.
Etui na gry HORI NSW-025U do Nintendo Switch
https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/etu ... lsrc=aw.ds
Spoiler
Da się jakoś łatwo zjailbreakować Switcha i custom firmware wrzucić?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
tylko v1 i to nie wszystkie, jakiś konkretny zakres numerów seryjnych, ale ludzie to po 2k sprzedają
Może tez wlutowac Hwfly jak ja do lite i do v2 i mieć
^ kogo to chuj obchodzi?
Nie do końca zrozumiałem - jailbreaka po 2K sprzedają czy jak?
Te wybrane serie modelu V1 można zhackować bez modyfikacji sprzętowych?
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
sprzedają jailbreakowalne egzemplarze V1 z tych właśnie serii, które da się ogarnąć bez ingerencji w hardware
https://rentry.org/IsMySwitchPatched więcej info
https://rentry.org/IsMySwitchPatched więcej info
- Cz4rny1337
- Moderator
Najlepiej polować na v1 od jakiś rodziców co nie kumają po co w ogóle dawać nr seryjny a sprzęt leży bo dzieciaki dostały a wola fortnite na ps5
Tyle ze ludzie z tego żyją i polują na takie sztuki, bo jailbreak banalny, a po przerobieniu za 1600+ chyba chodzą
Uwaga tez na sprzedawców co maja po kilka przerobionych zestawów bo czesto to jakieś frankensteiny złożone z kilku konsol
Tyle ze ludzie z tego żyją i polują na takie sztuki, bo jailbreak banalny, a po przerobieniu za 1600+ chyba chodzą
Uwaga tez na sprzedawców co maja po kilka przerobionych zestawów bo czesto to jakieś frankensteiny złożone z kilku konsol