Wini - rozmowy
- gods bidness
Re: Wini - rozmowy
Jak mnie zawsze wkurwia Wini, że się nie daje wypowiedzieć i przerywa, tak tutaj Fu przejął jego rolę i Wini może dał radę z dwie myśli skończyć. Nażarł się czy co.
tl;dw
bał się, że zostanie wyruchany w dupe
spoko historia jak go zmusiło jakiś dwóch typów do zajarania, timestamp
bał się, że zostanie wyruchany w dupe
spoko historia jak go zmusiło jakiś dwóch typów do zajarania, timestamp
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Spoko te gadki z Fu, Guralem i Fazą.
- gods bidness
Z góralem spoko, bo góral spoko chłop. Dobrze że się odmulił
WINI x JANUSZ KORWIN-MIKKE - rozmowa | Czym zaskoczył tym razem?
- przedszkolanek
haha, pierwszy wywiad od 100 rozmów, w której winicjusz wychodzi ma mądrzejszego i bardziej ogarniętego od rozmówcy 
Każde talk show gdy zaczyna albo spadają mu zasięgu musi zaprosić tego kretyna w muszce. To samo robi Jaruzelska, zaprasza sznurów bo kręcą wyświetlenia. To samo robiła Gozdyra w Polsacie, czy mnóstwo innych kanałów na YouTube. Całe szczęście prawie całe życie był pod progiem i dobrze dla naszego kraju.
xD chłop dosłownie od 30 lat żyje z polskiej polityki i mediów, o jakim progu ty mówisz
mam nadzieję, że o progu sukcesu zostania posłem parlamentu europejskiego
mam nadzieję, że o progu sukcesu zostania posłem parlamentu europejskiego
Ostatnio zmieniony 19 lut 2023, 14:32 przez F88G, łącznie zmieniany 2 razy.
Wyborczym. Na lekcjach WOSu powinieneś o tym słyszeć 
rip ;_; Mam nadzieję, że na lekcjach wosu powiedzieli Ci też, że chłop siedzi w sejmie i nic dziwnego, że ktoś go zaprasza do mediów.
@F88G mówili, bardzo mnie smuci że się się tam znalazł. A jedynym z powodów dlaczego tam siedzi, to każdy złakniony wyświetleń kanał na YT, program w TV robił sobie na nim wyświetlenia.
Zostawiam opinię Winiego z 2014 roku
Zostawiam opinię Winiego z 2014 roku
Spoiler
Tym razem Wini wyraził swoją opinię na temat Janusza Korwina-Mikke. – Jeśli chodzi o Korwina w polityce, to kolejny błazen. Coś jakbym ja się chciał za to zabrać. Lubię gadać głupoty i patrzeć jak ludzie się tym wielce przejmują i on lubi chyba to samo. Uważam że hip hop jest idealną platformą do takich działań ale polityka to jednak coś poważnego i przydali by się w niej poważni ludzie co nie oznacza , że bez poczucia humoru. Ale stwierdzenia , że ktoś tam sobie powinien zdechnąć bo coś tam nie jest czymś co chcę słyszeć z ust polityka – możecie uważać, że jestem naiwny ale empatia to jedna z cech, którą doceniam również u polityków a może przede wszytskim – napisał raper na swojej stronie.
– Jak byłem młody też go propsowałem bo zawsze ma jakieś błyskotliwe gagi. Natomiast czym jestem starszy nie wierzę żeby ten facet mógł zrobić cokolwiek dobrego dla Polski – dodał w komentarzu pod swoim wpisem.
– Jak byłem młody też go propsowałem bo zawsze ma jakieś błyskotliwe gagi. Natomiast czym jestem starszy nie wierzę żeby ten facet mógł zrobić cokolwiek dobrego dla Polski – dodał w komentarzu pod swoim wpisem.
- przedszkolanek
najlepszy moment pierwszych 30 minut (więcej nie dałem rady, bo się nawet korwina nie da słuchać przez to seplenienie w prędkości 2.0) jest moment w których wini (trochę przez przypadek) mówi do korwinowi, że uprawia paraolimpiadę w polityce
jak coś tam więcej ciekawego jest, to może ktoś dać znać, całości na pewno nie będę oglądał
jak coś tam więcej ciekawego jest, to może ktoś dać znać, całości na pewno nie będę oglądał
Ja dotrwałem do 50 minuty jakoś. Korwin swoimi grubymi teoriami wjeżdża, że u Arabów lepiej niż u nas mają się kobiety i ogólnie pochwalił też ich prawo prywatne, a chwilę potem klasycznie jakiś inny temat był i mówi, że jak tak dalej u nas pójdzie to za 2 pokolenia Arabowie nas podbiją. Wini na to wtedy dość celnie jak na niego, że to chyba dobrze, bo przed chwilą chwalił Pan Arabów i Korwin się trochę zamotał. Ogólnie słucha się tego momentami trochę jak rozmowy debili xD
duet debili
a grubas sie wypowiada z taką pewnością siebie zawsze jakby mial 200 iq, przeczytal pare ksiązek i zostal ateistą kurwa einstein
a grubas sie wypowiada z taką pewnością siebie zawsze jakby mial 200 iq, przeczytal pare ksiązek i zostal ateistą kurwa einstein
-
Pasjaklasyki
Pewnie wywiad z morwa też Będzie