Tede - 3H: Hajs Hajp Hejt (2023)
Re: Tede - 3H: Hajs Hajp Hejt (03.03.2023) [Zapowiedź]
Kolejny snippet z nadchodzącej płyty
Na grupce NWJ lata już promomix i 3 kawałki zapowiadają się kazacko. Reszta różnie. Brzmi jak Casablanca.
Na grupce NWJ lata już promomix i 3 kawałki zapowiadają się kazacko. Reszta różnie. Brzmi jak Casablanca.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
podklepie ktoś ten promomix? czy trzeba typowo być w grupce, żeby odsłuchać?
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
dziękówa. no rzeczywiście coś tam ciekawego będzie do wyjęcia chyba, ale też jak zwykle nie zabraknie tandety i bezguścia.
Kontynuacja forever young zapowiada się kozacko, ale są momenty, gdzie mam ciary żenady, jak on to poskładał 
Kolejny snippet:
Fajny pomysł z promowaniem płyty poprzez rapowanie zwrotek, jest hip-hop. Kusi mnie coraz bardziej zamówić preorder, tymbardziej że jest więcej kawałków.
Tracklista:
Kolejny snippet:
Fajny pomysł z promowaniem płyty poprzez rapowanie zwrotek, jest hip-hop. Kusi mnie coraz bardziej zamówić preorder, tymbardziej że jest więcej kawałków.
Tracklista:
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- gods bidness
No i gdzie ten Sokół na feacie...
Nowy singiel
2 zwrotka
2 zwrotka
Zajebisty jest ten kawałek, dawno czegoś takiego dobrego od wieprza nie słyszałem 
Zajebisty kawałek, mega propsss
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
No to czekamy teraz na chuje do dupy Tedasowi jak umrze. Taki disrespect grupowy.
-
nigdyniebralemkoksu
Myślałem, że bardziej chujowej akcji niż Malik Montana po śmierci Murana (tyfy) nie usłyszę, a tu wjeżdża Tede i oznajmia, że samobój to brak odwagi. Co jest
Nie siadło jak poprzednie single, ale zapowiada się interesujący album.
"Rap to muzyka, a dla wielu to przez życie droga"
mi na poczatku nie siadlo, ale bicik sie wkreca coraz bardziej z kazdym kolejnym odsluchem
Co malik powiedzial?nigdyniebralemkoksu pisze: ↑17 lut 2023, 16:17 Myślałem, że bardziej chujowej akcji niż Malik Montana po śmierci Murana (tyfy) nie usłyszę, a tu wjeżdża Tede i oznajmia, że samobój to brak odwagi. Co jest
-
nigdyniebralemkoksu
Nie słyszałeś kondolencji?
No Malik oczywiście wiejska wstawka z tymi pieniędzmi i nie, że go jakoś bronię, ale on jest muzułmaninem, oni mają chyba trochę inne podejście do śmierci niż Polacy katolicy?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- StartedAsAYoungin
Z Malika taki muzułmanin jak z nas katolicy.
Co nawinął Tede o Yung Muranie? Genius jeszcze nie dodał tego singla a nie mam zamiaru poprawiać mu statystyk
Co nawinął Tede o Yung Muranie? Genius jeszcze nie dodał tego singla a nie mam zamiaru poprawiać mu statystyk
600K
FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz
Rest in Piss queen von
Dokładnie. Jeszcze mając na uwadze, że narkoskoczek był ćpunem i nafurany wypierdolił z okna.nigdyniebralemkoksu pisze: ↑17 lut 2023, 16:17 Myślałem, że bardziej chujowej akcji niż Malik Montana po śmierci Murana (tyfy) nie usłyszę, a tu wjeżdża Tede i oznajmia, że samobój to brak odwagi. Co jest
ZAKAZ