Sentino
Re: Sentino
oczywiście celem był podryw policjantki, wiedziałem od początku, zanim przeczytałem komentarz na glamrapie
Nie wiem, czy ktoś z Was ma jakiś kontakt z Sentino, ale on tam podpał kilku osobom, niezwiązanym z rapem, co dla niego jeszcze gorzej. Nie to, że jakoś ostro, ale jakieś przypadkowe spotkanie na mieście i może się znowu zmarszczyć.
Generalnie dla niego dobrze by było, jakby zmienił otoczenie i trochę się ogarnął mentalnie, bo tego mu ewidentnie teraz brakuje.
Poznań to nie jest obecnie najlepsze miejsce do życia dla niego i jeśli tam zostanie, to obawiam się, że mu się tylko pogorszy.
Generalnie dla niego dobrze by było, jakby zmienił otoczenie i trochę się ogarnął mentalnie, bo tego mu ewidentnie teraz brakuje.
Poznań to nie jest obecnie najlepsze miejsce do życia dla niego i jeśli tam zostanie, to obawiam się, że mu się tylko pogorszy.
- benzoabuser
- Zbanowany
Chorwacja służy ludziom
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
- zemsta1camzata
Nagrałeś album? Zrób trasę koncertową
Ciekawe, gdzie zagrasz – jest skończony w kilku miastach
Lista wciąż rośnie, koniec kariery nastał
Wielkopolska – nie zagra, Kielce – nie zagra
Kraków – nie zagra; chcesz, to dopisz coś, wariat
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- gods bidness
Polski język bardzo trudny.Koncert Sentino zostaję odwołany nikomu jako klub nie polecam współpracy z tym artystą, oferując swój występ i odwołując go dwa dni przed wydarzeniem.
Moze to jakis pan ukrainiec
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Pochodzę z Pzń, przez bywanie w kasynach znam ludzi z 'roznej' profesji xd komu podpadł? Możesz na priv odpisacTrifeLife pisze: ↑16 lut 2023, 7:09 Nie wiem, czy ktoś z Was ma jakiś kontakt z Sentino, ale on tam podpał kilku osobom, niezwiązanym z rapem, co dla niego jeszcze gorzej. Nie to, że jakoś ostro, ale jakieś przypadkowe spotkanie na mieście i może się znowu zmarszczyć.
W Poznaniu mieszka znany wirażka uliczny @zemsta1camzata i od kilku lat z Sentino mu nie po drodze.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Sentino chce odejść od gangsterki, chce normalnie zresetować wizerunek ale już się nie da. Bo wszędzie ma wrogów i boi się o własne życie na każdym kroku. Domyślam się że jest coraz bliżej najgorszego scenariusza, a najlepszy to taki że znów wyjedzie z kraju i już tu nigdy nie wróci. Ostatnie sytuację na mieście, z Lamadrina itp. pogorszyły sprawę przez co odwołał prawdopodobnie koncert. Im więcej problemów = więcej alkoholu i to wzajemnie się rozpędza i nakręca.
Nawijając w kawałku wydanym kilka dni temu, że jego wujkowie to sztywni bandyci?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- benzoabuser
- Zbanowany
Biuro Ochrony Rapu to znana poznańska grupa przestępczą. Czemu znana? Bo jako jedyni mają tak dobre Kciuki do strzelania, że mogą takiego sentino odstrzelić w sekundę czasu chilljskiego.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Tak chce odejść, że nazywa swoją nową płytę Kołysanki dla ulicy
https://youtube.com/shorts/EeMomGOhKug?feature=share
Sebek nagrany na ulicy, spoko atmosfera.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Żeby tylko Alvarez nie popłynął w hazard jak kiedyś, bo mieszka w kompleksie na którym są 2 kasyna koło siebie xd
Ale posłuchanie tego nowego kawałka w ciągu z Poww i Latem to jest dziwne odczucie xD
Tu chyba trzy utwory z jednego FLP powstały xd
Tak jakby ktoś tylko lekko w piano rollu i na sekwencerze zmieniał układ a potem dobierał nowy preset pianinka xd
No i dla mnie jednak też muzyczna granicą disco polo jest już bliżej niż dalej
Nóżka to chodziła przy Tatuażyku. Tutaj jest już zbyt banalnie
Tu chyba trzy utwory z jednego FLP powstały xd
Tak jakby ktoś tylko lekko w piano rollu i na sekwencerze zmieniał układ a potem dobierał nowy preset pianinka xd
No i dla mnie jednak też muzyczna granicą disco polo jest już bliżej niż dalej
Nóżka to chodziła przy Tatuażyku. Tutaj jest już zbyt banalnie
sebek jak 60letni wujek na weseluPatryk233 pisze: ↑16 lut 2023, 19:04Tak chce odejść, że nazywa swoją nową płytę Kołysanki dla ulicy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- marco_pantani
Kto odwołuje koncerty sentino w Polsce? Peja pewnie xD
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
Kim jest ten typ w monclerze bo go skądś kojarzę?Patryk233 pisze: ↑16 lut 2023, 19:04Tak chce odejść, że nazywa swoją nową płytę Kołysanki dla ulicy
zwracam honor
-
BouncedDuck5106
AndrzejPJW znany tiktoker
Jeden z małolatów z hajsem, którym udało się poznać idola, a kiedy idol pokazał swoją prawdziwą twarz czyli zaczął sępić od nich przysługi i pieniądze, to się przestraszyli i uciekli
Andrzej woził Sentino na koncerty i się z nim kolegował do czasu aż Sebek nie zaczął wymyślać kolejnych koleżeńskich przysług.