Bukmacherka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bukmacherka
Francja -1.5 @1.80
Sacramento Kings @1.90
Brooklyn Nets @1.35
Dodano po 15 godzinach 36 minutach 39 sekundach:
Chorwacja & Over 1.5 @2.68
Niemcy @1.50
Brazil @1.50
Portugal @1.45
Buffalo Bills Over 54.5 @1.85
Real Madrid @1.20
Sacramento Kings @1.90
Brooklyn Nets @1.35
Dodano po 15 godzinach 36 minutach 39 sekundach:
Chorwacja & Over 1.5 @2.68
Niemcy @1.50
Brazil @1.50
Portugal @1.45
Buffalo Bills Over 54.5 @1.85
Real Madrid @1.20
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Graliście?
Skończyło się 1-3 oczywiście
Karny ewident
Skończyło się 1-3 oczywiście
Karny ewident
-
tomeczek2301
Kolejny raz doładowuje betclic z konta z milenium i pobiera mi znowu 5zl jakieś zaliczki, miał ktoś tak kiedyś?
Pierdol tego betclica, tylko SUPERBET
chłopie stawiasz meczyk np Legię zwycięstwo, a po 10ciu minutach już prowadzi 2:0 i mecz masz na zielono i nie obchodzi cię, że wynik końcowy będzie 2:2
chłopie stawiasz meczyk np Legię zwycięstwo, a po 10ciu minutach już prowadzi 2:0 i mecz masz na zielono i nie obchodzi cię, że wynik końcowy będzie 2:2
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
niektore banki wprowadzily swego czasu prowizje za transakcje w segmencie gier losowych, moze totomeczek2301 pisze: ↑13 lut 2023, 16:40 Kolejny raz doładowuje betclic z konta z milenium i pobiera mi znowu 5zl jakieś zaliczki, miał ktoś tak kiedyś?
-
tomeczek2301
Wszystko przez to ze wpłacałem applepayem a nie blikiem, dzięki koledzy
Potwierdzam Superbet kozak. Do tego często bonusy jakieś dają. I apka fajna.
- bloodyhell
props po chuju za granie po kursach 1,90 i 2,45 tysiaka 
no zdecydowanie korzystniej niż setny kupon za piątaka z 20 zdarzeniami, chociaż i tak gra z podatkiem to 
- bloodyhell
no za kupon z 20 zdarzeniami obstawiony za 5zł powinien być props, a granie po ryzykownych kursach sporych kwot to jedynie wyświetlenie się pod kątem sporego problemu z bukmacherką
niemniej gratuluje, zawsze to prawie 2 koła do przodu
niemniej gratuluje, zawsze to prawie 2 koła do przodu
jprdl typie zobaczyłeś 2 randomowe kupony i z tego wnioskujesz spory problem z bukmacherką 
- bloodyhell
zgadza się, i co w zwiazku z tym?
doskonale zdaje sobie sprawę jak działa mechanizm nagrody przy bukmacherce, i jakim jest gównem. znam sporo osób które są wpierdolone po uszy w ten nałóg, i jedna cecha wspólna jaka ich łączy, to właśnie sypanie takimi kwotami na wydarzenia które nie są do końca pewne
może w przypadku wujota jest inaczej, jednak ja sobie po prostu głośno myśle i wyrażam swoją opinie. a jeśli randomowym kuponem nazywasz wrzute za 900zł po kursie 2.45 to fajnie masz na chacie
doskonale zdaje sobie sprawę jak działa mechanizm nagrody przy bukmacherce, i jakim jest gównem. znam sporo osób które są wpierdolone po uszy w ten nałóg, i jedna cecha wspólna jaka ich łączy, to właśnie sypanie takimi kwotami na wydarzenia które nie są do końca pewne
może w przypadku wujota jest inaczej, jednak ja sobie po prostu głośno myśle i wyrażam swoją opinie. a jeśli randomowym kuponem nazywasz wrzute za 900zł po kursie 2.45 to fajnie masz na chacie
i właśnie za to props
Jeśli wygrany, to może i tak, ale umówmy się, to rzadsze zjawisko niż trzeźwa goha magical. Zresztą to już naprawdę nie ma nic wspólnego z czymś takim jak analiza tylko 99% ewentualnego fartabloodyhell pisze: ↑16 lut 2023, 8:14 no za kupon z 20 zdarzeniami obstawiony za 5zł powinien być props
W sumie to 4400k do przodu. Nigdy nie gram takich stawek, ale dostałem bonus 1000 zł od Superbeta i musiałem dwa razy obrócić, więc zagrałem dwa single. Ten na dole to odpowiednik tego, jakie gram zazwyczaj kupony, czyli za stówkę, które czasami wchodzą.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- bloodyhell
no i fajnie, z mojej strony żadnych złych intencji, ot warning shot, że sypanie takimi stawkami kończy się zazwyczaj tragicznie
- zemsta1camzata
props, co ty jeszcze robisz na ślizgawce z takim profitem?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta