Sentino
Re: Sentino
Kosmos już zdjęty ? niebieski
chujowy
Dziekówa. Dobrze nóżka i główka chodzi, będzie nucone po pijaku
alvarez już się nie kryje z zapędami disco-polowymi
Jak mi się zechcę to wyciągnę voc i pod jakiś banger Martyniuka podstawię. Odjebac blendtape, polskie rapery pod znane discopolowe hity. @DoubleB co Ty na to
Od wielu lat supportuje blendy od tych trzech producentow na youtube I to wlasnie z podkladem sentino to zawsze najlepiej wychodzilo, nawet nie bylo wazne czy techniawa typu rybaq fisher czy jakis inny styl, mysle ze to dobry pomysl powyzej I definitywnie go sprobojcie zrealizowac
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
przeciez tak naprawde chlop od poww uderza w "discopolo" rytmy dodatkowo lato czy midas mu udowodnily jak go traktuja fani i beda stekac jak pizdy ale beda sluchac i tak naprawde to sie tym porytym chlopcom z sicarios group odpalilo ze nagle discopolo bo ktos przesmiewczy komentarz jakis czas temu napisal ze klimat remizy. to jest takie same disco jak jakas "agnieszka" od kronkel doma czy jakies klubowe hity od malika montany, ale z gorsza promocja i bitem od krakhaus, to gubi goryli we mgle. ja tam se gibam glowka, bo nie dosc ze sie wkreca, to wreszcie nie brzmi jak gowno nagrywane przy hasioku tylko ktos pokretlami zmajstrowal cokolwiek poczciwego
p.s. polskie rapery pod discopolo to juz robiono dawno temu i to bylo tak samo smieszne wtedy czyli w ogole
p.s. polskie rapery pod discopolo to juz robiono dawno temu i to bylo tak samo smieszne wtedy czyli w ogole
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- gods bidness
Po chuj blendować, jak te oryginalne podkłady też są discopolowe.
Pytanie do osób, którym się podoba "Kosmos" - czemu? Ja byłem w stanie przesłuchać tylko raz i to chyba z tzw. kronikarskiego obowiązku, bo mniej więcej po 30 sekundach czekałem aż się to skończy.
nie są tylko ta spierdolona polska scena(w sumie nie tylko rapowa ale i muzyczna) wbiła słuchaczom do łba, że wszystko co jest lekką muzyczką trzeba nazwać disco-polo bo przecież kurwa wcale nie ma całej masy innych lekko brzmiących gatunków, które mają więcej wspólnego z tym co robią raperzy niż disco-polo. No i jeszcze wpajana wszędzie, wręcz modna pogarda dla disco-polo, do stopnia w którym coś się nazywa disco-polo tylko po to aby to obrazić.gods bidness pisze: ↑14 lut 2023, 8:03 Po chuj blendować, jak te oryginalne podkłady też są discopolowe.
discopolowe to jest ona by tak chciała, a nie takie kawałki jak kosmos
Klip, Sentino - Kosmos prod. CrackhouseSentino po niespełna 4 miesiącach powraca z nowym singlem! Autor legendarnych "Zabójstw Lirycznych" oraz takich hitów jak "Midas" czy "Lato" prezentuje swój najnowszy utwór "Kosmos", który jest zapowiedzią nowego albumu. Artysta wydaje singiel w Walentynki, co nie jest przypadkiem, ponieważ "Kosmos" jest dedykowany jego "drugiej połówce". Za muzykę odpowiada niezastąpiony duet Crackhouse.
-
ganster mafia killer

kocham tego czlowieka
ojezu jaka sraka.
regres stulecia, az przykro sluchac
regres stulecia, az przykro sluchac
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Nie dotrwałem do połowy, dramat w chuj.
- gods bidness
Dla mnie to jest pure modern disco polo. Nie jest to klasyczna muzyka chodnikowa z lat 90-tych typu Zenek, Bayer Full czy Milano, ale właśnie Modern Disco polo w stylu Ona tańczy dla mnie czy ww. Ona by tak chciała. I tym samym dużo bardziej pasuje do stacji telewizyjnych typu Disco TV niż jakiegokolwiek pasma związanego z hip hopem.koniec pisze: ↑14 lut 2023, 16:14nie są tylko ta spierdolona polska scena(w sumie nie tylko rapowa ale i muzyczna) wbiła słuchaczom do łba, że wszystko co jest lekką muzyczką trzeba nazwać disco-polo bo przecież kurwa wcale nie ma całej masy innych lekko brzmiących gatunków, które mają więcej wspólnego z tym co robią raperzy niż disco-polo. No i jeszcze wpajana wszędzie, wręcz modna pogarda dla disco-polo, do stopnia w którym coś się nazywa disco-polo tylko po to aby to obrazić.gods bidness pisze: ↑14 lut 2023, 8:03 Po chuj blendować, jak te oryginalne podkłady też są discopolowe.
discopolowe to jest ona by tak chciała, a nie takie kawałki jak kosmos
Co do pogardy to kwestia osobista, nikomu nie wpajam, nikogo nie zachęcam, niech każdy tworzy co chce i niech każdy słucha czego chce, choć osobiście owszem, raczej gardzę, choć to może niedobre słowo, ale tak, wzdrygam się jak słyszę.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2023, 18:11 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
- marco_pantani
Nie no, no to po co w ogóle remixowac i jaki jest sens,chujowa logika, ale mniejsza o to
miałem na myśli podstawienie wokalu jego pod jakiś stary rozpoznawalny z wesel utworów. Stare discopolo gdzieś tam z muzyką biesiadna się zruchalo na początku, nie no sorry ale mnie dobija ta podskoczna melodia na jedno kopyto, tu -ty -tu- ty -ty- tu ty itp xd
Do tego dodam że nasi podpierdalali pomysły i aranże od ruskich, nawet mam gdzieś na winylu ruskie disco a u nas chyba boysi zajebali utwór. O nowym discopolo nie mam wgl pojęcia chociaż raz cos podsłuchałem w barze i jakieś wstawki z dubstepu były XD
miałem na myśli podstawienie wokalu jego pod jakiś stary rozpoznawalny z wesel utworów. Stare discopolo gdzieś tam z muzyką biesiadna się zruchalo na początku, nie no sorry ale mnie dobija ta podskoczna melodia na jedno kopyto, tu -ty -tu- ty -ty- tu ty itp xd
Do tego dodam że nasi podpierdalali pomysły i aranże od ruskich, nawet mam gdzieś na winylu ruskie disco a u nas chyba boysi zajebali utwór. O nowym discopolo nie mam wgl pojęcia chociaż raz cos podsłuchałem w barze i jakieś wstawki z dubstepu były XD