[reality show][Amazon Prime Video] Farma Clarksona / Clarkson's Farm (2021 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
[reality show][Amazon Prime Video] Farma Clarksona / Clarkson's Farm (2021 - )
polecam, zajebisty program o oraniu pola
wspominałem już w temacie o Grand Tourze ale zakładam dedykowany bo będzie kolejny sezon
wspominałem już w temacie o Grand Tourze ale zakładam dedykowany bo będzie kolejny sezon
Re: Clarkson's Farm [Amazon]
Obejrzałem na razie dwa odcinki no i jest lepiej niż się spodziewałem
Kiedyś oglądając top geara twierdziłem, że z tymi trzema chętnie oglądał bym nawet program nie związany z motoryzacją i teraz to się potwierdza.
Ps. Niezła dziewczynę sobie Jezza ogarnął na stare lata
Kiedyś oglądając top geara twierdziłem, że z tymi trzema chętnie oglądał bym nawet program nie związany z motoryzacją i teraz to się potwierdza.
Ps. Niezła dziewczynę sobie Jezza ogarnął na stare lata
Mega świetny to jest serial polecam.
ojciec @Mateusz jak chcesz coś z nimi związanego to polecam™
fajnie się słucha maya jak gada o czymkolwiek
ojciec @Mateusz jak chcesz coś z nimi związanego to polecam™
fajnie się słucha maya jak gada o czymkolwiek
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Z największą przyjemnością spieszę poinformować, iż drugi sezon farmy jest równie znakomity co pierwszy, a momentami nawet lepszy.
potwierdzam
Spoiler
clarkson, kaleb, charlie zaczynaja mi przypominac legendarne trio
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
Nie wiem czy to po prostu moja sympatia do Clarksona ale dla mnie może prowadzić program o czymkolwiek chce, farma jest idealnym przykładem, i ja to kupuję i jestem fanem i chce więcej. Ale trochę czułem w 2 sezonie że jednak ma te wiosny na karku, ew mam oszukaną perspektywę bo sobie oglądam w wolnych chwilach top gear od początku
imo drugi sezon trochę nudniejszy niż pierwszy, ale może dlatego go tak odbieram bo pierwszy był po prostu w chuj świeży
podobno trzeci też normalnie kręcą, myślałem że nie będzie przez te dymy
podobno trzeci też normalnie kręcą, myślałem że nie będzie przez te dymy
amazon nic tak naprawde nie zrobil w zwiazku z dymami (i dobrze), byly tylko artykuly powolujace sie na 'zrodla', ze 'raczej' nie przedluza z nim kontraktu, ktory aktualnie ma do konca 2024. co nie byloby jakos zaskakujace patrzac na jego wiek 
Trzeci sezon będzie miał premierę 3 maja.
Czwarty sezon będzie miał premierę 23 maja.
Bardzo fajny sezon do tej pory
nawet nie wiedziałem że to wychodziło po 2
muszę nadrobić
poczekaj sobie do jutra to od razu cały sezon naraz zapierdolisz
Dodano po 23 godzinach 20 minutach 39 sekundach:
właśnie skończyłem 4 sezon, przyjemnie się oglądało
Dodano po 23 godzinach 20 minutach 39 sekundach:
właśnie skończyłem 4 sezon, przyjemnie się oglądało
Spoiler
Harriet i kucharz na plus, te dwie pizdy z pubu na wielki minus
Spoiler
Podbijam, te lampucery zachowywały się jakby ich mąż zarabiał na dom a one hobbistycznie opierdalały parasolki za 40k (tak, wiem, że faktycznie tyle kosztują ale gdyby zaproponowały alternatywy to ich odbiór byłby znacząco inny). Dużo mówi, że gigachad Charlie musiał wkroczyć i ogarnąć ceny potraw bo te dwa łby o tym zapomniały xD
Kolejny bardzo dobry sezon, choć mam wrażenie, że próbowano zmieścić za dużo treści w tych ośmiu odcinkach.
Spoiler
Skupienie się na pubie nie przypadło mi aż tak do gustu jak podziwianie rolniczego życia - pod koniec tylko czekałem, aż Jeremy, który narzucił niemal niemożliwy do zrealizowania termin, wypłaci komuś sztukę, co przecież się zdarzało.
Harriet props, kucharz wielki props, zwłaszcza za wyjaśnienie sytuacji, dlaczego trzeba będzie poczekać na jedzenie. A to, jakie umiejętności organizowania i wcielania w życie wszystkich pomysłów Jeremy'ego ma Charlie wciąż potrafi mnie zaskoczyć.
Alana zapewne zobaczymy w kolejnym sezonie, bo wszystko z nim w porządku, ponad miesiąc temu miał operację.
Te dwie gelejzy, co weszły jako wielcy fachowcy, a wyszły po dwóch dniach mocno się skompromitowały - dodam tylko, że mąż tej, co wyliczała, jak wszystko jest spierdolone... faktycznie zajmuje się zarabianiem na jej hobby XD
Harriet props, kucharz wielki props, zwłaszcza za wyjaśnienie sytuacji, dlaczego trzeba będzie poczekać na jedzenie. A to, jakie umiejętności organizowania i wcielania w życie wszystkich pomysłów Jeremy'ego ma Charlie wciąż potrafi mnie zaskoczyć.
Alana zapewne zobaczymy w kolejnym sezonie, bo wszystko z nim w porządku, ponad miesiąc temu miał operację.
Te dwie gelejzy, co weszły jako wielcy fachowcy, a wyszły po dwóch dniach mocno się skompromitowały - dodam tylko, że mąż tej, co wyliczała, jak wszystko jest spierdolone... faktycznie zajmuje się zarabianiem na jej hobby XD
Re: [reality show][Amazon Prime Video] Farma Clarksona / Clarkson's Farm (2021 - )
Piąty sezon będzie miał premierę 3 czerwca, a 10 i 17 czerwca wyjdą pozostałe odcinki.