NOON/Mikołaj Bugajak
Re: NOON/Mikołaj Bugajak
pamietam bylem kiedys na wystawie w galeri sztuki w warszawie i siedzial jakis ziomek na balkonie zamulony w chuj akurat wyszedłem podgrzać tytoń i zagaiłem czy mu sie podoba a on ze tak i czy koajrze taki projekt morza południowe na co powiedzialem ze nie a on a muzyka klasyczna no tu juz powiedzialem ze jasne i ze straszne gowno dla patologii i mina mu zrzedła kto wie może to był noon nie wiem bo sobie poszedłem
sluchalem co tam pierdolisz na bicie i srogo mnie odkleilo to prawda
- gods bidness
Najlepsze płyty Noona są o tym, że komuś chce się płakać, ktoś płacze rymami albo w ogóle Pezet. Czy to Noona wina? Czy to on sprawia, że raper na jego bitach emanuje smutkiem?
to jego wina
- gods bidness
Gdyby Eldo trafił na bity O$$ki do dziś byłby na scenie jako uznany hedonistyczny baunsiarz.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:28 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
kołcz kiełbasa i eldunio
XD ciekawa rozkmina wsm
Jak potoczyłby się losy danego rapera gdyby miał innego producenta
Jak potoczyłby się losy danego rapera gdyby miał innego producenta
Taki Oskar83 to by w podziemiu siedział gdyby nie Steez, pewnie większość takich duo by była w dupiecamzatizbak pisze: ↑11 lut 2023, 15:49 Jak potoczyłby się losy danego rapera gdyby miał innego producenta
to kurwa forum rap, nie wizaż
-
dziejaszek
gods bidness pisze: ↑11 lut 2023, 14:30 Gdyby Eldo trafił na bity O$$ki do dziś byłby na scenie jako uznany hedonistyczny baunsiarz.
- gods bidness
€ldo przez € jak €uro.
- marmolad_k2
co to za wrzuty? to jakieś stare numery prawda?
- marmolad_k2
Na streamingi trafiły Światła Miasta i obie muzyki w wersji instrumentalnej, niestety nie na epki.
a to sory mój błąd, na jakimś peju na fb info przewinęło mi się a wcześniej nie szukałem nawet nigdy