@@RIVALDO111 tys kurwa techno słyszał
przecież to rozwodniony edm typu steve aoki radio eska tzw letniaczek
jak już chcesz se posłuchać rapu na techno podkładach to se obczaj flaszki i szlugi ale teksty specyficzne nie każdemu przypasuja ale chociaż są zdecydowanie wyzej niż typiary z label biała ela
@@kapec
Widzę, że słabiutka wiedza z polskiego rapu
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
kapec pisze: ↑11 sty 2023, 4:14
[Nadrobiłem temat niejakiej Olki, teraz Bambi, nieźle ktoś się przyczaił na koncie Rivaldo.
Ale o co chodzi, że założyłem tematy raperek, które się wybiły do mainstreamu, przecież tu nawet Young Leosia ma swój wątek.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Czyli ten 1 słaby klip jak rozumiem to chrypki głos.
benzoabuser pisze: ↑11 sty 2023, 14:24
, ale pewnie ta young cycosia ją spierdoli
No po tym jaki dali snippet to na 100 procent.
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Track słabiutki, ale głosowo to ona zjada Young Leosie bez popity.
Jest potencjał na pewno, brzmi to o wiele bardziej naturalnie niż jakaś dziarma, oliwka czy rapująca margaret. Jakby to poszło jeszcze bardziej w stronę przesłodzonego hyperpopu, to byłoby spoko. Swoją drogą tyle lat już istnieje ten podgatunek, a w pl chyba jeszcze nie było czegoś na wysokim poziomie w tym stylu właśnie. Czy było? Dajcie znać jak się mylę.