Janusz Walczuk- Jan Walczuk (2023)
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Janusz Walczuk- Jan Walczuk (2023)
Walczuk szczerze nigdy nie był przehajpowany, on jest poprostu gościem który został przyjęty po znajomości przez SBM, tym bardziej że chłopakowi zawsze się marzyło pewnie nagrywać, z reszta ostatnio SBM bierze prawie wszystkich swoich realizatorów do SBM. Solarowi głupio było żeby chłopak siedział w podziemiu skoro tyle lat im mixuje kawałki i tak się zrodził Janek Walczuk, tu nie ma wielkiej historii.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- przedszkolanek
zapomniałeś, że był jeszcze realizatorem żabsonaedenmar pisze: ↑30 sty 2023, 17:24 Przypomniał mi się taki roast, w którym Abelard Giza mówi do Kędzierskiego, że zna się z tymi wszystkimi celebrytami, kumpluje się z nimi prywatnie, wszyscy pchają go ze sobą w górę, a on mimo tego wszystkiego dalej jest nikim. I to jest właśnie Janusz Walczuk. Gra w golfa z Solarem, jara jointy z Matą, zbiera kupy po psie Białasa, może nawet zbił piątkę z Takohemingwayem, a mimo to dalej jest kurwa nikim.
Przesluchalem pierwszy i już wysiadam. Nie dam rady jeszcze trzech Andrzej, naprawdę nie dam rady
i bujał sie z kaczym procedremprzedszkolanek pisze: ↑30 sty 2023, 18:00zapomniałeś, że był jeszcze realizatorem żabsonaedenmar pisze: ↑30 sty 2023, 17:24 Przypomniał mi się taki roast, w którym Abelard Giza mówi do Kędzierskiego, że zna się z tymi wszystkimi celebrytami, kumpluje się z nimi prywatnie, wszyscy pchają go ze sobą w górę, a on mimo tego wszystkiego dalej jest nikim. I to jest właśnie Janusz Walczuk. Gra w golfa z Solarem, jara jointy z Matą, zbiera kupy po psie Białasa, może nawet zbił piątkę z Takohemingwayem, a mimo to dalej jest kurwa nikim.
niesamowity jest to gamoń z jeszcze bardziej gamoniowatą manierą i mordą
mundialopsychoza
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Album Walczuka na yt odtworzyło 4 tysiące w 1 godzinę. Jest moc.
Dodano po 2 godzinach 33 minutach 6 sekundach:
Te zdjęcie
Dodano po 2 godzinach 33 minutach 6 sekundach:
Te zdjęcie
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
4 miejsce na Olis i tragiczne wyświetlenia na Spotify (nie licząc singli, większość numerów po 20-40k)
Bardzo dobry cios dla wybujałego ego, może zejdzie na ziemię.
Bardzo dobry cios dla wybujałego ego, może zejdzie na ziemię.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Trochę beka, że płyta jest o ciemnych stronach popularności, po czym wykręca tak słabe liczby na streamingach. To tak jak Tede nawijał o hajsie na Casablance, a kawałki z tej płyty miały problem dobić do 100k. Nie mówiąc o Sitku i jego flexie - mało adekwatnym do obecnej pozycji na scenie. Odklejenie, bo jak to inaczej nazwać.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- piernikowyskoczek
a w singlu nawinięte:
Napierdalam muzę 11 lat
A ty wkurwiony, bo spada Ci hype
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Na Spotify numery po 20 tysięcy u to serio tragedia.
no i nara kurwa. Rynek weryfikuje coraz bardziej. Tak się kończy podpisywanie kogo popadnie po jednym głośnym singlu
Janusz oprócz tego że robi chujowa muzykę, jest też takim jebanym try hardem, że to wręcz wypada komediowo. Na tik toku próbuje zrobić z Komu w drogę temu pass trend. Poparrzcie sobie tik toki z tym dźwiękiem, I gdy ktoś nagra pod te gowno, to pod niektórymi Janusz zostawił komentarz z oficjalnego konta, żeby zachęcić dzieciaki do nagrywania pod to, w myśl zasady że im też skomentuje. I teraz zestawmy to z tym że ta piosenka jest na płycie, w której rapuje o tym że jest zmęczony sława. Gosc pierdolniety