Tonciu
- yungXpaproch
Re: Tonciu
mysle ze takie oskarzenia nie biora sie znikad i conajmniej czesc jest prawda. z drugiej strony exkumpel cpun wkurwiony mogl sie nacpac i wpadl w szal i zaczal pisac takie wierutne bzdury. tonciu od dawna nic nie wydal wiec moze siedziec w sumie
- benzoabuser
- Zbanowany
Historia o pierdlu i dziewczynie może prawdziwa, ale ta o tekstach to tak średnio się wydaje, tak samo o belmondziaku mówili, ale raczej wątpię, żeby tak było.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
- yungXpaproch
szczerze chuj wie, u belmondziaka to oczywista teoria do obalenia bo on doslownie mowi tak jak rapuje, i w kurwe malo ludzi tak mowi jak on wiec to az slychac ze te teksty sa jego, a oczywiste ze moglo dochodzic do siedzenia razem przy majku i nawijania cos razem, komus sie spodoba wers kogos innego, troche go zmieni, wezmie sobie. u toncia bardziej jestem w stanie w to uwierzyc chociaz te teksty tez nie byly jakies swietne zeby to musialo byc pisane przez kogos innego, no nie wiem
Balagane nawijał pare razy ze pisał mu teksty, oczywiście nie mówię ze wszystkie ale może jakieś mu pisał
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- benzoabuser
- Zbanowany
No takie pisanie tekstów, że ja sobie wezmę jakiś śmiechowy fromaża, bo mnie rozśmieszy. Myślę, że przy obu to raczej zawistne kłamstwo.
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
To szkoda ze sobie zapomnial napisac, bo na SCiB jego teksty brzmią przy tytusie jak niedojebany mlodszy brat, ktorego belmondo wzial na plyte dla swietego spokoju
Tak może brzmieć ale w rzeczywistości było na odwrót
CAŁE ŻYCIE MAM
- yungXpaproch
no ale po co ty w ogole takie rzeczy piszesz, niech se gada ale kurwa kazdy kto przesluchal conajmniej dwie piosenki obu chlopakow i ma w miare sprawne uszy jest w stanie stwierdzic ze to nieprawda. po prostu kaz pisze i pisal teksty zupelnie inaczej niz belmondo i to niemozliwe zeby wiecej niz jeden wers na raz podrzucony na fristajlu wyszedl od kaza w zwrotkach belmondo
Ty ale weź kurwa usiądź weź krzesło
CAŁE ŻYCIE MAM
- yungXpaproch
sory siedzialem na fotelu i sie kiwalem
niezłego masz chuja w uszach, przeciez tam w wielu numerach Kazek sie wpierdala lepiej niz Młody G. A co do tekstów, to przecież logiczne, że chodzi o słynny język którym gadasz z kolegami, który powstawał zapewne w dużej mierze na jakichś ich wspólnych popijawach i Jacka pewnie boli, że jakieś tam halko czy bambi czy uliczny druid są utożsamiane z Belmondziakiem.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
to chyba masz bardziej uszy zapchane, bo w żadnym nie robi tego lepiej
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- benzoabuser
- Zbanowany
Chłopcy, ale było o pisaniu tekstów i chyba można się zgodzić, że to farmazony puszczane w eter.
Spoiler
ofc belmondo>kaz on scib
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
tede>peja
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
jajca=penis
bile=jądra
bile=jądra
Całościowo Balagane>Belkryptopedalodwiertmondziak
CAŁE ŻYCIE MAM
Tamto to farmazon jak chuj. Tonciu raczej na brak hajsu nie powinien narzekać, ale każdy fundusz można szybko utopić w uzależnieniach, w szczególności jak się ćpa majkę i inne ciężkie opio. Skąd przy takim gównie brać środki na ghostwriterów.
Tonciu w więzieniu nie siedzi, o żadnych zarzutach mi nie wiadomo, o dziewczynie też nie. Co prawda, dziewczyna z teledysku Morfiny faktycznie przećpała, ale tnc nie jest za to odpowiedzialny.
Also, Młody Gdynianin > Kaz Bałagane
Tonciu w więzieniu nie siedzi, o żadnych zarzutach mi nie wiadomo, o dziewczynie też nie. Co prawda, dziewczyna z teledysku Morfiny faktycznie przećpała, ale tnc nie jest za to odpowiedzialny.
Also, Młody Gdynianin > Kaz Bałagane
to kurwa forum rap, nie wizaż
#nikogo, ale chyba wraca?
chujowe tak btw
PS ciekawe ilu użytników widząc podbity temat założyło, że pewnie się przekręcił xd
Spoiler
PS ciekawe ilu użytników widząc podbity temat założyło, że pewnie się przekręcił xd