Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Patryk233

Re: Sentino

Post autor: Patryk233 »

Ona ma to coooooooś
Co żadna innna nie maaaa
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

KING SENTO
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

potencjal na tik tok i bol dupska jest, pewnie bede sobie nucil, ale wolalbym juz go uslyszec w innej konwencji troszke
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Patryk233 pisze: 16 sty 2023, 19:45 Ona ma to coooooooś
Co żadna innna nie maaaa
Pewnie ma cipke
Tutaj tylko TAJKI akceptowane oraz na fecie w nocy ladowane
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

prosze sobie to puscic do obiadu, wszyscy raz raz

i freestyle ode mnie
Spoiler
twoja szmata to jebana żmija
sluchaj tego co Sentino nawija
martwisz sie o pieniadze codziennie jestes w pracy
co niedziele dyszka od ciebie ląduje na tacy
na nogach reebook a ty jezdzisz KIĄ
twoi koledzy na schodach codziennie tylko piją
yo
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
oyama

dzisiejsze przemowienie boze krola:
1) byla juz sztama z Malikiem, a sojusz zostal zawarty w warszawskim Vitkacu i byli na drodze do wspolnej nuty
2) MOK nagadal farmazony dla Malika i Farida, ale miedzy Faridem i Sento juz jest wszystko dogadane, a Malik znowu sie poplakal
3) PDW dla starych pruszkowskich, ktorzy sa przyjaciolmi King Sento i nic sie w tej kwestii nigdy nie zmienia
4) MOK nigdy nie byl czlonkiem HA i nigdy nie byl raperem
5) Schwesta Ewa (patrz na zloty zegar) dolacza do SICARIOS + ma dziecko z jednym z wiekszych ludzi w DE, wiec beda miec plecy
6) plany na featy to: najwiekszy wlodarz freakfightow i duzy influencer, Bedoes, Schwesta Ewa i Kukon
7) King Sento nigdy nie sprzedal nikogo na policji i niemozliwe jest to, aby sprzedal MOK, bo gosc jest zaszyty w Turcji
8) to co jest najwazniejsze dla polskiego muzyka: tiktok + spotify
9) plyta leci do masteringu, teledyski z Hellfieldem w drodze
10) nie rozumie tekstow o dwubiegunowosci i uwaza takich komentatorow za pelnych jadu i goryczy
11) kazdy jest kowalem swojego losu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Brzmi jak tragedia, niestety potrzebne jest chyba znowu obrażenie się na polską scenę i powrót za 3-4 lata.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
NSX

Dzięki oyamson za sprawozdanie, niestety cały dzień odświeżam offtopic i nie wchodziłem na ig
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Niech on wyda niemieckie LP, a nie nagrywa disco polo dla dzieci z tik toka.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

@oyama dzięki za sprawozdanie. To wszystko zapowiada bardzo dobry nowy sezon przygód Sebastiana Enrique Alvareza. :bowdown:
Awatar użytkownika
oyama

12) pierwsza umowa po przerwie (2019) dotyczyla ghostwritingu i opiewala na 400-450k
13) belmondziak jest raperem podziemnym na poziomie TWR, nie ma przelozenia na mainstream (ale lubi go i chcialby nutke)
14) rusina i Kabe sa zajebistymi raperami, francuz mordo zostal polecony dla Malika
15) Moskwa ma przypaly prawne, ale caly czas czeka na niego i chce wydac jego plyte
16) w walentynki wyjezdza pierwsza nuta KOSMOS, sa nadzieje na nakrecenie teledysku we Francji i w Polsce
17) trasa i koncertowanie bedzie w lecie, przez caly rok bedzie wystrzeliwywanie sie z singli
18) ten tydzien spedza we Francji, odwiedza znajomych i pozniej ZBUKU - WITAM CIE W POLSCE
19) samochody i ciuchy nie sa wyznacznikiem niczego dla niego, bo nie jest pilkarzem, ani fortepianista i nie mieszka w Las Vegas
20) duzo zegarkow wjedzie w tym roku (ma pewne mozliwosci prywatne, zeby budowac kolekcje)
21) wyjal lekcje i nie bedzie nosil drogich zegarkow na ulicy, bo nie ma sie przed kim flexowac
22) inwestycje w zegarki maja mu pomoc w najczarniejszych godzinach
23) mowi madre slowa po polsku, ktorych nie rozumiem (polski nie jest moim ojczystym jezykiem i jeszcze sie ucze go)
24) w polsce nie zarabiaja jak Central Cee, nie trzeba sie ubierac calym w dior lub celine
25) chyba ma prawko juz, bo przegadal iles kilometrow do telefonu i musi sie zamienic za kierka
26) nastepny live lub oznaka zycia bedzie po poludniu

Dodano po 1 godzinie 16 minutach 19 sekundach:
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Ale mi sie przypomnial klasyczek:

Przydalby sie jakis slizgawkowy benger pod ten bit ze zremixowanym refrenem Sentiego

Dodano po 13 minutach 51 sekundach:
Moj noz jest we krwi ajjjjajajajajaaaaaj, j'repart en ville leur faire du saaaaaaale

Polsko-francuski benger :shock:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

oyama pisze: 31 sty 2023, 15:29 21) wyjal lekcje i nie bedzie nosil drogich zegarkow na ulicy, bo nie ma sie przed kim flexowac
hahahhaah fajne tłumaczenie, że się boi, że go znowu skroją z fantów no ale gość psychiczny więc tam pod kopuła ma swój wyimaginowany świat
Awatar użytkownika
inoks

Post autor: inoks »

TWOJA MATKA BYŁA RUCHANA W STAJNI OBOK KOOOOOOZ. JAK TY SIĘ ODZYWASZ DO KRÓLA? TY PSIEEE
Awatar użytkownika
Picasso

Post autor: Picasso »

oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 1) byla juz sztama z Malikiem, a sojusz zostal zawarty w warszawskim Vitkacu i byli na drodze do wspolnej nuty
Było dokładnie odwrotnie.
oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 5) Schwesta Ewa (patrz na zloty zegar) dolacza do SICARIOS + ma dziecko z jednym z wiekszych ludzi w DE, wiec beda miec plecy
Raczej z jego synem.
oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 6) plany na featy to: najwiekszy wlodarz freakfightow i duzy influencer, Bedoes, Schwesta Ewa i Kukon
Z Golą. Pozostałe raczej nie dojdą do skutku. No może z Bedoesem, ale pewnie mu odradzą.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2023, 10:42 przez Picasso, łącznie zmieniany 1 raz.
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

No tak, ty wiesz lepiej co się działo w tym vitkacu niż sam sento, pewnie podłogę obok zamiatales i podsłuchałes
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

no jak sentino coś mówi to zawsze jest to prawda :lol:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
NSX

opowiem wam, bo widze, że są jakieś sprzeczności, wychodziłem akurat z vitkaca i zatrzymałem się na chwile, bo zobaczyłem jakichś chlopow co żartowali po niemiecku mówię krzykne hail hitler i uciekam, ale odwracam się i widzę ze Malik pije wode, a Sento szybkim ruchem naciska na butelke i cała zawartość wylała się na Malika i dlatego pewnie się wkurwil, później jeszcze obok biedronki przechodzilem to mnie Malik mijał szybkim krokiem z miną srającego kota jak w teledysku do "Zapytaj o mnie", a później już do domu poszedłem
Awatar użytkownika
Picasso

Post autor: Picasso »

bombastyczny pisze: 01 lut 2023, 10:11 No tak, ty wiesz lepiej co się działo w tym vitkacu niż sam sento, pewnie podłogę obok zamiatales i podsłuchałes
Sentino doskonale wie co się tam działo. Problem polega na tym, że wersja, którą wam przedstawia, jest niemal całkowitym przeciwieństwem tego co wydarzyło się naprawdę. Zresztą nie pierwszy i nie ostatni raz.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Trafiłem na takiego typka

https://www.youtube.com/watch?v=KxnF5HSuxTI

nie sądzicie, że wannabe Sento mocno?
ODPOWIEDZ