2020 - Club2020 (2023)
Re: 2020 - Club2020 (10.03.2023) [Zapowiedź]
ten avi to jakis przychlast co on pierdoli
Oczywiście że to drugie, jednak miałbym duże wątpliwości gdyby ten exrasista jednocześnie został nagle prezesem fundacji do walki z rasizmem z pensją 40 tys. zł miesięcznie
to chyba najgłupsze z tego wszystkiegopiotr474747 pisze: ↑26 sty 2023, 23:07 nie chce pisać żadnych oficjalnych oświadczeń bo ludzie i tak wytkną mu że 'winny się tłumaczy'.
Po prostu wie, że ludzie mają pamięć złotej rybki i zapomną po 2 tygodniach. Znana taktyka, Youtuberzy korzystają nagminnie.
Mógł jeszcze nagrać łzawe oświadczenie w białych ciuchach, ale to za kilka lat takie praktyki przejdą z YT do rapu.
Mógł jeszcze nagrać łzawe oświadczenie w białych ciuchach, ale to za kilka lat takie praktyki przejdą z YT do rapu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
piotr474747
mam wrażenie że cokolwiek nie zrobi to według Ciebie będzie to nieodpowiednie. Napisałeś wcześniej 'gdyby zrobił to i to to bym nie miał problemu' a jak odpowiedziałem że dokładnie to zrobił - miałeś problem dalej. To nie hipokryzja przypadkiem?
Nie ustosunkuje się - znana taktyka, Youtuberzy
Ustosunkuje się - łzawe oświadczenie, winny się tłumaczy
No rzeczywiście identycznie zrobił. Jest różnica między "nie będę się tłumaczył bo mam w chuju co se myslicie", a "nie będę tłumaczył, bo tylko winny się tlumaczy no i w sumie był wytłumaczył ale nie umiem tak żeby ludzie mi uwierzyli".piotr474747 pisze: ↑26 sty 2023, 17:56On praktycznie słowo w słowo tak to wytłumaczył u siebie na lajwie. Nigdzie nie dał chyba żadnego oficjalnego 'oswiadczenia' a jedynie ktos wyciagnal wpis z jakiegos fb i z tego poszly newsyoldschool pisze: ↑26 sty 2023, 17:49 Jakby wyszedł i powiedział - no dorosłem i to co mówiłem 5 lat temu to już się z tym nie identyfikuję totalnie. To było głupie pierdolenie zamkniętej głowy, śmieszne z perspektywy dzisiejszej. Teraz miałem ochotę się dograć i nie muszę się tłumaczyć, chcesz to słuchaj, chcesz to się śmiej a ja mam wyjebane, to bym go nie jechał.
-
piotr474747
ale ja nie o tym... cofnij się stronę do tyłu. cytowałem na samej górze.
Niestety nie rozumiem o co ci chodzi teraz.
Jeszcze raz ode mnie. Gdyby Mielzky miał jaja unieść tę całą sytuację w ten sposób, że tak, zrobiłem to bo miałem wyjebane, tamte teksty to było kiedyś i nikomu się tłumaczyć nie muszę, to myślę, żebym to inaczej traktował.
Ale on chce zjeść ciastko i mieć ciastko. Gadkami o otwartej głowie udowodnić, że to wcale nie jest tak, że teraz wziął udział w tym, co wyśmiewał lata temu i pierdolił o wieśniactwie itd. Ja tego nie kupuję i w tym swoim pierdoleniu jest totalnie nieszczery i nieprzekonywujący.
Jeszcze raz ode mnie. Gdyby Mielzky miał jaja unieść tę całą sytuację w ten sposób, że tak, zrobiłem to bo miałem wyjebane, tamte teksty to było kiedyś i nikomu się tłumaczyć nie muszę, to myślę, żebym to inaczej traktował.
Ale on chce zjeść ciastko i mieć ciastko. Gadkami o otwartej głowie udowodnić, że to wcale nie jest tak, że teraz wziął udział w tym, co wyśmiewał lata temu i pierdolił o wieśniactwie itd. Ja tego nie kupuję i w tym swoim pierdoleniu jest totalnie nieszczery i nieprzekonywujący.
-
piotr474747
No chodzi o to że dokładnie to zrobił
No tak, kurwa, to też jest normalne że akurat tak się trafiło że stary dziad spotkał się z kilkoma młodymi artystami z topki, no często tak się raperzy spotkają na wudeczke co weekend, co prawda producentom potrafią się rok dogrywać na album ale takie kilkudniowe spotkania po parę godzin najbardziej rozchwytywanych artystów z różnych środowisk są jak najbardziej normalne. No i tak sobie siedzimy na miejscówie palimy szlugi lolki pijemy wutke i tak się składa że mamy cztery studia nagraniowe tu na miejscu no bo tak świat hip hopu wygląda. No i ej skoro jesteśmy jest fajnie to może se cos napiszemy bo tak się składa że wszyscy akurat piszemy nagrywamy hahahaha co za fart. Ej i płytę nagrajmy z tych naszych spontanow ale faza hahahah Kurwa mielzky gdybyś ty był tak bogaty jak głupi i bezczelny to nie musiałbyś odpierdalać takiej manianybialyjelen pisze: ↑26 sty 2023, 15:38 Tutaj akcja jest prosta, siedzieliśmy sobie wspólnie w studio akurat taką ekipą, piliśmy coś, była fajna atmosfera, padło hasło „piszemy rymy” – no to piszemy rymy
W takim razie poproszę o nagranie, abym mógł wysłuchać słów Mielzkiego, a nie jego obrońcy. Mogę ci przyznać rację.
Mielzki to asluchalna paruwa obleśna dwulicowa zamykam temat
Prosze bardzo, tutaj jest jeden z wielu razy kiedy to tłumaczył przy okazji 2 ostatnich streamów
https://www.twitch.tv/iammielzky/clip/O ... cP?filter=
Czemu na poważnie traktujecie to, co tam kiedyś sobie raper powiedział? Przecież wiadomo, że to są hipokryci xD
A abstrahując od tego, to ten trzeci singiel w sumie najlepszy, ale to nie znaczy, że dobry. Po tym vlogu co tam Aviemu się mówi, że no, może nie trafia w bit, ale można powiedzieć, że to taki offbeat, to będę miał bekę z chłopa chyba do końca życia. No może ci nie wychodzi, ale powiemy, że tak miało być XD kurwa 2020, niech ten rap już upadnie i sobie ryj rozwali
A Oskar to w ogóle przeleciał i nawet nie zauważyłem, że tam jest, poziom dwóch ostatnich płyt podtrzymany. Niech następna płyta rapera problem będzie o dziecku, to już będzie można zakończyć projekt.
A abstrahując od tego, to ten trzeci singiel w sumie najlepszy, ale to nie znaczy, że dobry. Po tym vlogu co tam Aviemu się mówi, że no, może nie trafia w bit, ale można powiedzieć, że to taki offbeat, to będę miał bekę z chłopa chyba do końca życia. No może ci nie wychodzi, ale powiemy, że tak miało być XD kurwa 2020, niech ten rap już upadnie i sobie ryj rozwali
A Oskar to w ogóle przeleciał i nawet nie zauważyłem, że tam jest, poziom dwóch ostatnich płyt podtrzymany. Niech następna płyta rapera problem będzie o dziecku, to już będzie można zakończyć projekt.
ale mielzky wyruchany jak ciota hahahahahahahahhaa
dobry tekst Kalinowskiego:
https://newonce.net/artykul/czy-gruby-m ... il-hip-hop
https://newonce.net/artykul/czy-gruby-m ... il-hip-hop
- przedszkolanek
jezu, niułansiarz taki długi artykuł wysmarował? kto to czyta?
nie wiem, ja se czytnąłem, bo akurat Kalinowski to jeden z bardzo niewielu dziennikarzy-hiphopheadów, których szanuję i cenię.
Populacja łaków zwiększa się.