Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Mider

Re: Transfery

Post autor: Mider »

2ps__ pisze: 16 sty 2023, 13:58 czelsi zainteresowana moim starym :dunno:
twój stary to może przypadkiem vinicius jr?
yaneq

Post autor: yaneq »

Jak oni dadzą te 75 mln funtów za Caicedo to.... :bowdown:
2ps__

Post autor: 2ps__ »

emcess pisze: 16 sty 2023, 14:04 jaka oferta? stary wstępnie zainteresowany?
stary juz w samochód wsiada i do londynu jedzie [samochod z kierownica po prawej stronie akurat ma, pamietka z czasów kolonialnych] mama raczej negatywnie nastawiona na poczatku bo ostatnio jak wyjechał do anglii do pracy to 15 lat go nie było, a kokosów jakichś nie przywiózł, ale jak zobaczyli ze za caicedo 75 mln daja to sie oczka zaświeciły, mam nadzieje ze ostatecznie pójdzie za te 10 - 15 mln, moim zdaniem trochę mało patrząc na to ze mojego starego przynajmniej ktoś zna w sensie tych paru kumpli czy sąsiedzi jacyś może to kojarzą a tych losowych murzynów którymi czelsi przejawia zainteresowanie to symulacja generuje chyba na 3 min przed transferem do klubu, tylko i wyłącznie po to ażeby uszczuplić portfel sympatycznego amerykańskiego filantropa, swoj nabić [co samo w sobie jest niepokojącym sygnałem ale to temat na inna rozmowę], a przy okazji wkurwic poczciwych fanów klubu z niebieskim lwem na herbie, ostatecznie jednak mój stary jest przed 60tka i nakurwia pare browarów dziennie wiec będziemy mieli z mama ciężki orzech do zgryzienia, stay tuned
travis1

Post autor: travis1 »

stary tuner, kurwa niezły post wyżej, powiew świeżości w tym temacie, taki mały stirytteling z tego wyszedł, i łamigłówka dla mózgu, ale ogólnie to wtf, widać że uz 2ps tematu używki nie omija, a wręcz przeciwnie xd ale luzik, Chelsea ogólnie rozpierdala te okienne chaosem, Felix na wypożyczenie, ogólnie to jak szastają ta kasa imo nie myśląc za bardzo, tylko brać żeby rywal nie miał, a mogli zamiast dawać szpile Arsenalowi i podkraść Mudryka, w sumie dopiero wchodzącego na poziom europejskiej piłki i dawać 100baniek(wiem że w bonusach) ale no dużo, to rzucić te 130 za belinghama może by się udało i pomyśleć wcześniej i przebić ofertę live za gakpo o jakieś 10 mln, bo i tak w miarę tanio by to wyszło, a takiego zawodnika im brakuje, jakby się nie udało to myślę że taki gozalo ramos już w sumie teraz byłby dobrym transferem, no i brać zamiast dawać tyle hajsu za Mudryka, trossarda który już odchodzi więc to byłoby dla mnie bardziej logiczne ale niech szastają kwitem jak chcą, a jako kibic Liverpoolu cieszę się że o tego enzo się tak starają, bo zawieszają szansę na to że w końcu live kupi tego kozaka i wyniki te +100mln, no chyba że cały czas będzie fsg rządziło tak że chcą sprzedać ale jednocześnie nie wszystko i w tym chaosie jak często w live się zdarzało wyjdzie nic
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

słuchajcie stary juz w samochód wsiada i do londynu jedzie, mama raczej negatywnie nastawiona na poczatku, bo jak wyjechał do anglii do pracy to 15 lat go nie było, a kokosów jakichś nie przywiózł ale jak zobaczyli ze za caicedo 75 mln daja to sie oczka zaświeciły, mam nadzieje ze ostatecznie pójdzie za te 10-15 mln, moim zdaniem trochę mało patrząc na to ze mojego starego przynajmniej ktoś zna w sensie tych paru kumpli czy sąsiedzi jacyś może to kojarzą a tych losowych murzynów którymi czelsi przejawia zainteresowanie to symulacja generuje chyba na 3 min przed transferem do klubu, tylko i wyłącznie po to ażeby uszczuplić portfel sympatycznego amerykańskiego filantropa, swoj nabić, a przy okazji wkurwic poczciwych fanów klubu z niebieskim lwem na herbie, ostatecznie jednak mój stary jest przed 60tka i nakurwia pare browarów dziennie wiec będziemy mieli z mama ciężki orzech do zgryzienia stay tuned

stary tuner, kurwa niezły post wyżej, powiew świeżości w tym temacie, taki mały stirytteling z tego wyszedł, i łamigłówka dla mózgu, ale ogólnie to wtf, widać że uz 2ps tematu używki nie omija, a wręcz przeciwnie xd ale luzik, Chelsea ogólnie rozpierdala te okienne chaosem, Felix na wypożyczenie, ogólnie to jak szastają ta kasa imo nie myśląc za bardzo, tylko brać żeby rywal nie miał, a mogli zamiast dawać szpile Arsenalowi i podkraść Mudryka, w sumie dopiero wchodzącego na poziom europejskiej piłki i dawać 100baniek(wiem że w bonusach) ale no dużo, to rzucić te 130 za belinghama może by się udało i pomyśleć wcześniej i przebić ofertę live za gakpo o jakieś 10 mln, bo i tak w miarę tanio by to wyszło, a takiego zawodnika im brakuje, jakby się nie udało to myślę że taki gozalo ramos już w sumie teraz byłby dobrym transferem, no i brać zamiast dawać tyle hajsu za Mudryka... i tak dalej, ogólnie właśnie takie tam, kręcenie się w kółko, nie wiadomo co z tym zrobić, jakieś tam tam, ale trzeba przyznać że zaczyna się robić ciekawie, takie tam, zobaczymy jak to się potoczy, stay tuned.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Exclusive: Shakhtar CEO Sergei Palkin on why Mykhailo Mudryk joined Chelsea over Arsenal

▪️ "I met Arsenal more times than Chelsea"
▪️ "Arsenal contacted Mudryk before us"
▪️ "Fee #CFC offered was the same as #AFC"
▪️ "Schedule of payments & bonuses were better"

Ehhh ta czelsi rujnuje rynek, ehhhh
Obrazek
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

nie no, w ogóle
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

no, nie wiem po co bronić oczywistej przegranej sprawy

Kamil Piątkowski jednak w Gent, a nie Feyenoordzie czy Leicester.
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

wiadomo co z trossardem, po tym jak niczym oyche doniz de zerbi dal zakaz?
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

No chuj wie, póki co wstawia jakieś dziwne instastories

Mirror:
Spoiler
Obrazek
I pierdoli coś do pięknego De Zerbiego:
Spoiler
roberto... sluchaj kurwa dzieciaku jak ty bys ode mnie tak na pizde wylapal bym cie rozjebal bez najmniejszego problemu. sluchaj, jezeli ktos przyjezdza do nas ze sprzetem to rozpierdalamy go sprzetem rowniez i teraz posluchaj mnie, jezeli latanie kurwa ze sprzetem jest bez honoru to kurwo obrazasz tupaca amaru shakura bo tupac amaru shakur strzelal i my tez bedziemy do was strzelac kurwy jak sie bedziecie pruli
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

:lol:
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

:lol:
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

tsygankov wyceniany na 22 mln idzie za 5 mln do gównianej Girony czyli przeciętniaka hiszpańskiego :dunno:
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

miał kontrakt do czerwca i nie chciał przedłużyć, poza 5 mln jest jeszcze 50% zysku z następnego transferu
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
maciek

Post autor: maciek »

Sommer w Bayernie, 8mln i 1,5mln w bonusach
Depay za 3mln do Ateltico :lol:
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

a arsenal po fiasku z mudrykiem wjezdza po trossarda via fabrizio
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Pół roku do końca kontraktu, nierówny, ale i tak bym go nie oddał na ich miejscu, chyba, że wpada ktoś solidny.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

ale kogo masz na myśli teraz, bo Trossard ma jeszcze 1,5 roku umowy, do tego pożarł sie z de Zerbim, a i Brighton bez Belga radzi sobie całkiem nieźle (wielki Mitoma)?

jak Depay to huj z nim, kolejny randomowy transfer jakiegoś napastnika w ostatnim czasie
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

O Depaya, niezrozumiale to napisałem, uciekł mi następny post. Potrafi zagrać dobry mecz, ale jak pisałem - nierówny. Pewnie nie chce być zmiennikiem.
peterkurten

Post autor: peterkurten »

W tym sezonie miał chyba max pół meczu dobrego, niech wypierdala ogórek jeden.
ODPOWIEDZ