Hip pop
Kuban - spokój. (2023)
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Kuban - spokój. (24.02.2023) [Zapowiedź]
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Bryx Fenrir
W moim mniemaniu lepszy singiel niż ten pierwszy. Chociaz ten Kuban trochę 'za wolny', nie wiem nawet jak zdefiniować to, nie ma tej energii, którą chciałbym żeby przekazał po tylu latach. Szpaku mi tu się za bardzo nie dopełnia
-
milford966
Ten pierwszy singiel to jak gibbs ten drugi też gówno
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Flow Kubana w tym utworze przypomniało mi o tym pierwszym pacjencie:
I bardzo się cieszę, bo przynajmniej znowu mogłem posłuchać wybitnego refrenu.
Powrót Kubana musi wypalić - co widać choćby po pieniądzach włożonych w ten klip. A że muzycznie jest to bezpłciowe, bezpieczne, obesrane gówno? No cóż, widocznie nie jestem tu grupą docelową.
I bardzo się cieszę, bo przynajmniej znowu mogłem posłuchać wybitnego refrenu.
Powrót Kubana musi wypalić - co widać choćby po pieniądzach włożonych w ten klip. A że muzycznie jest to bezpłciowe, bezpieczne, obesrane gówno? No cóż, widocznie nie jestem tu grupą docelową.
- OmarStooleyman
Wyobrażam sobie jak do Kubana wbiła postać jakiegoś grubego ceo wytwórni wystylizowanego na Dario z Ślepnąc od świateł i spokojnym głosem oznajmił mu:
Koniecznie z wyciągniętym gnatem na stół. Innej opcji nie widzę
Spoiler
Słuchaj Kubuś, trochę cię nie było na scenie, ale ja ci pomogę. Pomogę ci bo cię lubię. Naprawdę. Pokręcimy trochę teledysków, takich wiesz, dla cipeczek. Pofarbujesz włoski, postękasz trochę jak ten synalek tego profesorka w dupę jebanego. Zrobimy z ciebie takiego chłopca Kubuś, że sam bym cię ruchał w dupę, ale z miłością, wiesz.
hahahaha dobre 
- Moltisanti
Dokładnie tak, właśnie taką miałem pierwszą reakcję, cała ta otoczka wygląda jak scenariusz, który wypluł chatGPT podpięty do excela, kasiasty menager zajmujący się x gwiazdą z kolei poumawiał terminy do barbera, stylisty i choreografa, a najbardziej z "takich" klimatów podobają mi się zawsze creditsy klipów z dyrektorem oświetlenia, oświetleniowcem, oświetleniowcem 2 i asystentem oświetleniowca
Jeśli poddał się burzy mózgów w gabinecie labelu to trudno, już wielu poddało - jeśli sympatyczna mordeczka skopcony małolacik Kubano Wariacina sam wymarzył takiego siebie, to słabo
Jeśli poddał się burzy mózgów w gabinecie labelu to trudno, już wielu poddało - jeśli sympatyczna mordeczka skopcony małolacik Kubano Wariacina sam wymarzył takiego siebie, to słabo
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Niech wyda to gówno, zgarnie hajs, i już więcej nie nagrywa
Co jest xd czemu on wygląda na tym klipie jak śmieć MGK? Daewoo byłby zajarany opór
Piękna metamorfoza. Był pizdą w czapce, a teraz jest bez czapki z mokrą włoszką.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Kurwa, miałka radiówka.
Kuban imo flow fajne, ale zero charyzmy. Wyjec do wyjebania oczywiście, przez niego nawet nie poleci to u mnie w tle.
Bit wymuskany jak julka na imprezę.
TO NIE JEST HIPHOP
Kuban imo flow fajne, ale zero charyzmy. Wyjec do wyjebania oczywiście, przez niego nawet nie poleci to u mnie w tle.
Bit wymuskany jak julka na imprezę.
TO NIE JEST HIPHOP
-
kosodrzewina
przecież to żywcem zajebany sampel z gunna-argentina, no serio jak mam do wyboru te dwa numery to raczej nie wybiore kubana
bardzo fajny, luźny traczek
a lamusy jak zwykle wylewają żółć wijąc się w konwulsjach
a lamusy jak zwykle wylewają żółć wijąc się w konwulsjach
- zemsta1camzata
jebane gówno
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
tu nie ma co rozkminiać - on niby niezależnie u siebie w dobziludzie, ale to podpięte jest pod Sony Music Polska. Także jak słać na kogoś chuje to tam chyba
Może wyjdę w tym momencie na kwadratowego rondlarza, ale jak zjulkował się nasz rap to jest aż straszne i mega przykre. To już kawałki w stylu Ona to wie były lepsze niż to. Trochę były komiczne, ale nie miały przynajmniej tej dziwnej, "mało męskiej" aury w stylu Sobla albo Zimmera xd
Stylistyka forsowana przez meje to straszny rak
Bezjajeczny rap
Niech sobie chłopak chociaż na tym zarobi, reszty nie komentuje
A jak słyszę wers szpaka
i łzy na twych policzkach tylko coś ruszają mnie, to mam ochotę odinstalować sterowniki karty dźwiękowej
Chyba jestem na to już za stary
Stylistyka forsowana przez meje to straszny rak
Bezjajeczny rap
Niech sobie chłopak chociaż na tym zarobi, reszty nie komentuje
A jak słyszę wers szpaka
i łzy na twych policzkach tylko coś ruszają mnie, to mam ochotę odinstalować sterowniki karty dźwiękowej
Chyba jestem na to już za stary