Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
bento i gerrard to pozoranci, co z renardem? opłata dla zwiazku arabskiego za duza ?
mundialopsychoza
w tym samym artykule piszą że bardziej zależy mu na robocie w Belgii
Pytanie
Spoiler
kto jest w helikopterze?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Gerrard był poważnie zainteresowany pracą w polskiej reprezentacji.
ja to w ogóle nie wierzę w PS, ani nawet tego pytona. Już prędzej skończy się tym Bielicą, niby zagraniczny, a prawie nasz i tyle.
Zresztą do 25 czy kiedy tam ma być wybrany to jeszcze będzie kilka kandydatur i różnej szopki w mediach.
Zresztą do 25 czy kiedy tam ma być wybrany to jeszcze będzie kilka kandydatur i różnej szopki w mediach.
Już zdążył osobiście zdementować (No, przynajmniej to że to nie z jego inicjatywy).juwen pisze:w tym samym artykule piszą że bardziej zależy mu na robocie w Belgii
Spoiler
[media] https://twitter.com/Herve_Renard_HR/sta ... 8nUZg&s=19[/media]
- ebismolarek
Spoiler
- scam_sakawa
W końcu jakieś nazwisko, które mogłoby coś zmienić w polskiej piłce kopanej.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
to tylko nie ironicznie, jakieś Bjelice na kiju traktowani jak mesjasze podczas gdy problemy leżą znacznie głebiej
jak myślicie jak się podaje takie głupoty jak Kołtoń to z czego to wynika? Z chęci podbicia zasięgów, tego że go ktoś wkręcił, tego że ktoś ze związku chce ocieplić wizerunek więc daje mu takie gówno przecieki czy jeszcze z czegoś innego?
był taki moment w Legii, po przejęciu władzy przez popularnego Miodka, kiedy puszczano pracownikom losowe plotki, żeby sprawdzić, kto strzela z ucha do prasy
wcale bym się nie zdziwił, gdyby był podobny motyw
aczkolwiek jak Simeone nie chce, to może chociaż Mike Krzyzewski
wcale bym się nie zdziwił, gdyby był podobny motyw
aczkolwiek jak Simeone nie chce, to może chociaż Mike Krzyzewski
trójkąt bermudzki wola mokotów
Nie znam się na trenerce ale wydaje mi się że i Petkovic i Renard byliby okej, portugalczyków może już dosyć. Petkovic przez wiele lat prowadził solidną europejską drużyną mającą średnich grajków więc powinien tym bardziej wyciągnąć potencjał z polaków.
Z drugiej strony Renardowi pewnie by bardziej zależało na tej reprezentacji z racji pochodzenia...
Obydwoje nie są świetnymi taktykami, raczej solidne nazwiska po prostu.
Z drugiej strony Renardowi pewnie by bardziej zależało na tej reprezentacji z racji pochodzenia...
Obydwoje nie są świetnymi taktykami, raczej solidne nazwiska po prostu.
biały dym na Bitwy Warszawskiej
Mogę oficjalnie potwierdzić, że będzie to selekcjoner z zagranicy. Mamy wstępne porozumienie.
Jakaś ankieta? Ja obstawiam gerrard ale wolałbym przystojniaka z polskimi korzeniami
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Kulesza powiedział, że głównym kryterium jest doświadczenie w pracy z reprezentacja, więc Gerrard raczej odpada
Bento pewniak.
- nihil Novi
Petkovic czy Bento - ktokolwiek z nich to będzie dobry wybór.
Sensei życia
Petkovic też, przehajpem mi jebie ta kandydatura
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)