Narty/snowboard
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
ksiazenieporzadek
Re: Narty/snowboard
Może podaj z jakiego regionu pl jesteś, bo to zależy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Książe, myślałem, że pamiętasz :/ Z Poznania, tak w sumie myślę, teraz, że Szpindel będzie w chuj lepszy. Tylko jeden ziomek nie ma paszportu... Wiadomo jak to jest teraz z wjazdem do Czech?
-
ksiazenieporzadek
Szpindlerowy, cerna hora, rokytnice
E; jak chcesz poza trasami jeździć to nie wiem, jeżeli chodzi o normalne trasy to jest topka w Czechach (a przynajmniej była przed covidem) i zawsze byłem zadowolony
E; jak chcesz poza trasami jeździć to nie wiem, jeżeli chodzi o normalne trasy to jest topka w Czechach (a przynajmniej była przed covidem) i zawsze byłem zadowolony
Dzięki wielkie, ten Szpindel brzmi lepiej ale byłoby łatwiej jakbym już był po trzeciej dawce... Jebany covid już prawie o nim zapomniałem XD
Jebac te wypozyczalnie wciskają taki syf, że pożal sie boże
facet naprawial przy mnie kombinerkami narte i jeszcze myslal, ze wezme bo to panie sprawne
Swieradow welcome to
facet naprawial przy mnie kombinerkami narte i jeszcze myslal, ze wezme bo to panie sprawne
Swieradow welcome to
a obozy jakies w alpach polecacie? bo opinie co czytam to wszystko guwno z tragiczna organizacja, wysypala mi sie ekipa na samochod i airbnb :/
i could never be a thug they dont dress this well
Mi też się się wyjebała dawaj lecimy razem @eddy_wata
Wracam z szkolenia lawinowego, serdecznie polecam
Wracam z szkolenia lawinowego, serdecznie polecam
jade na obozik @yytr yterek, twoja propozycja byla kuszaca ale nie mozna sie ujawniac
moj pierwszy wyjazd w alpy, w koncu sie udalo (covid psul plany juz chyba drugi rok). mam nadzieje, ze nie mam za wysokich oczekiwan i sie nie zawiode
moj pierwszy wyjazd w alpy, w koncu sie udalo (covid psul plany juz chyba drugi rok). mam nadzieje, ze nie mam za wysokich oczekiwan i sie nie zawiode
pierwsze alpy w zyciu na bardzo duzy plus, progress na snowboardzie zrobiony, juz mysle o nastepnym wyjezdzie, uzaleznia jak skurwysyn zwlaszcza jak puscisz sobie LSO „na ksiezyc” w gondoli i wleci DALEKO STAD JESTEM JUZ OD LADOW I MORZ na szczycie gory. Polecam ten styl zycia, nie jezdze wiecej do polski
Siemanko ktos poleca jakies wyjazdy bo snow show mieszane opinie ma i zwierzat studenciakow napewno w chuj? Niestety nie moge sam fura sie wybrac bo nie mam ekipy:(
- zemsta1camzata
mozemy razem pojechac jako kumple z forum muzycznego
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
wpadlem na pomysl wyjazdu do bialki za tydzien/dwa na snowboard, ale z racji ze ostatni raz jezdzilem w gimnazjum to musze kupic caly ekwipunek (buty, gogle, kurtka i spodnie) i pytanie czy sprzet z decathlonu bedzie spoko wyborem? jak nie to gdzie szukac tego typu rzeczy nie za miliony? deche wypozycze na miejscu, bo widze ze to max 200zl za 6 dni
vinted => nowe bez metki (chyba ze pasuje ci stan bdb, ten sprzet zazwyczaj nie jest mocno zniszczony)=> rozmiar=> marki jakie cie interesuja i jest spora szansa ze cos znajdziesz porzadniejszego niz z decathlonu
zalando lounge also
zalando lounge also
Ponte di Legno/ Tonale ktoś jakieś protipy w tamtych okolicach?
no w Polsce ta, ale jakoś w marcu się dupnę chyba gdzieś dalej, bo wieki nie byłem w Alpach
no ja wlasnie w lutym planuje lombardię okolice val di sole pewnie stanie na tym tonale-pontedilegno, bo tam duzy luz, a ponoc w madonnie, livigno i tych najpopularniejszych osrodkach tlumy niesamowite w tym roku. lot juz mam wiec zostaja wlochy, takze austria i samochod w przyszlym roku albo ew maj/kwiecien jak sie uda to dobije lodowcem. jak w polsce @mql, nadal wiecej stania niz jezdzenia?
nie inaczej, do tego chyba śnieg niespecjalnie obecny, chociaż w Zieleńcu akurat bywa
Elo, pytanie do snowboardowców. Muszę w końcu wymienić starożytny sprzęt i zastanawiałem się nad wiązaniami typu Flow (lub podobne, innych firm), z racji tego że można się na luzaku wpinać na stojąco. No i moje pytanie brzmi: czy one dobrze trzymają stopę? Bo z tego co widziałem, to koledze but dosyć latał w tych jego wiązaniach...
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!