Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Łoł rzeczywiście, umknęło mi. To posypuję głowę popiołem, szczególnie że ten jeden puchar to znaczny procent jego osiągnięć trenerskich
Czasem trener faktycznie z różnych powodów kisi się w latami w chujowych drużynach a jak trzeba to dowozi, ale Probierz ze swoim charakterem to zaprzeczenie tego czym powinien dysponować selekcjoner reprezentacji Polski, Gość by tego mentalnie nie udźwignął. Takiej oblężonej twierdzy jeszcze nie było.
No ale z tym Bortwickiem to dajcie spokój kto to widział
Ehhh xd niby już tyle po mistrzostwach, a dalej męczą człowiekaNicolás Tagliafico, uczestnik spotkania Mistrzostw Świata 2022 pomiędzy Argentyną i Polską, przeprowadził transmisję na platformie Twitch. W trakcie nagrania ujawnił, co powiedział mu jeden z zawodników biało-czerwonych.
– W meczu z Polską, po pierwszej bramce, Polacy nie chcieli już grać. Potem zdobyliśmy drugą bramkę. I pamiętam, to było około 60. minuty, gdy w pewnym momencie jeden z nich, najlepiej jak umiał po hiszpańsku, powiedział mi: „Już więcej nie atakuj, już więcej nie atakuj, wystarczy”. Bo przy naszym prowadzeniu 2:0 jeszcze się kwalifikowali i może wiedzieli, że Meksyk też wygrywa dwoma czy trzema. „Proszę, nie atakuj więcej” - mówi do mnie – wyznał w trakcie transmisji na Twitchu.
– Dobrze, że nie strzeliłem gola przeciwko Polsce. Myślę, że gdybym strzelił tego gola, to Polska by odpadła i wszystko by się zmieniło. Bo wtedy Meksyk grałby z Francją, Meksyk załatwiłby Francję i rozpętałoby się całe piekło, a my nie bylibyśmy mistrzami – przyznał z uśmiechem na ustach.
Od ubiegłego lata w Hiszpanii gra Robert Lewandowski. Wcześniej na boiskach LaLigi oglądaliśmy Grzegorza Krychowiaka. To główni kandydaci.
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Spoiler
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Zieliński sam się przyznał chyba, że prosił Argentyńczyków z ligi włoskiej by zwolnili, widocznie nie on jeden. Krychowiak akurat całkiem dobrze śmiga po hiszpańsku więc raczej łamanym językiem to nie on.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Tak było, przynajmniej sam tak mówił
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Przecież dzień-dwa po meczu inny z Argentyńczyków (nie tagliafico) mówił że Polak z ligi włoskiej prosił go o nie atakowanie dalej, nwm o co teraz grzanie tematu, szczególnie że wspomnienie wstydu wróciło
yer a wizard, Harry
Nowe kursy, Urban rośnie w siłę 
e:

Spoiler
– Mogę powiedzieć, że mamy wyselekcjonowaną grupę trenerów. Jak to się mówi, w piłce nożnej jest też ławka rezerwowych i cały czas pracujemy. (…) Zwracam uwagę na to, czy dany trener kiedykolwiek wcześniej pracował z jakąś reprezentacją. To dość istotne. Prowadzenie drużyny klubowej jest czymś zupełnie innym.
Zapytano prezesa PZPN również o możliwość przejęcia kadry przez Michała Probierza:
– Myślę, że z Michałem na tyle dobrze się znamy i wiem, że jest dobrym trenerem. Na pewno Michał Probierz krąży w mojej głowie. Nie deklaruję się i nie mówię, jaka jest sytuacja. Czas pokaże.
Kulesza potwierdził, że były prowadzone rozmowy z Roberto Martinezem:
– Tak, to nie były plotki. Były między nami rozmowy.
Dawać tego renarda chuje
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Haha dawać tego Probierza i nawet oglądać nie trzeba będzie żeby wiedzieć jak zagrali
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Jak to się skończy jakimś plackiem w stylu Urban albo Probierz, to ten związek można zaorać
spokojnie, dziś padły jeszcze nazwiska Mamrota, Magiery, Stokowca i Bartoszka 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Chyba to taka gra, że jak przyjdzie średni zagraniczny trener, to wszyscy się będą cieszyć, że to nie te Polskie asy, niezależnie kim by był. Na zasadzie: myślałem nad Urbanem,Probierzem a patrzcie kogo udało mi się zatrudnić. Nie jestem wstanie uwierzyć, że na serio nad nimi myśli
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Bartoszek chłop 2 lata temu trenował chojniczanke chojnice ustawiający taktyke lewemu
Dawać Darka Banasika, gdyby nie to, że Radomiak w lutym/marcu nie miał gdzie trenować, to by zdobył mistrzostwo i kto wie co dalej.