Tak czy siak dzięki za opinię Czarny.
W ogóle super się zapowiada też ten remake Rune Factory 3 Special. M marcu ma wyjść, ale pewnie i tak dostanie cenę gry AAA.
Moderator: con shonery
gdzie cały dzień spędziłeś żeby przejść lokację która jest wstępem do gry, to nie wierzyłem w Ciebie. Przepraszam - i props!
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Kurde, ja to mialem w sumie na odwrot: mnie przytlaczal ogrom rzeczy do zrobienia, i ilosc shrinowPiters pisze: ↑30 gru 2022, 21:01 W Zeldzie jest za duzo terenu i za mało rzeczy do roboty. W sensie nie mowie, że musza byc jakies znaczniki czy inne gowna, ale cokolwiek co sprawiałoby że chce ci sie spojrzeć w lewo albo prawo. Obozowiska potworow w sumie chuja dają, shrinów jest względnie mało, no lecisz se tą mapą ale w sumie nie wiesz po co, nic nie przyciąga uwagi
Jakby co to przeszedłem główny wątek i trochę pobocznego
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Podbijam Pitersa. Jestem fanem eksploracji, w każdej z gierek często kręcę się i chodzę bez celu zbierając wszystkie znajdźki, nawet jak nie mam z tego żadnych korzyści, ale jakoś Zelda na ten moment mnie nie porwała. Jak złapie wszystkie poksy to na bank dam drugą szansę, zobaczymy.bronek pisze:Kurde, ja to mialem w sumie na odwrot: mnie przytlaczal ogrom rzeczy do zrobienia, i ilosc shrinow![]()