Laikike1
Re: Laikike1
Po dwudziestu piwach to wszystko wchodzi
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nie no, też jestem fanem Laika, ale to było po prostu nudne, bez jaj + ten mix/master z pizdy.
Meh.
Meh.
- filipthekiddo
laiczek co żeś ty odjebał
Mix/master leży, jak wjechał Laik to myślałem, że mi się słuchawki spierdoliły.
chyba pierwszy raz od 11? lat zapomniałem, że jest 31 i wychodzi coś od Laika i mogłem dalej nie pamiętać, za to bit fajny
Kurwa no to jest tak dobre, jeden z najlepszych kawalkow w pl rapie znowu. Prawie 15 lat po premierze (nie wierze) i olśniło mne, że po 15 kolejnych latach nadal rzucają takie zwrotki że idź w pizdu, a na szesnastu lata lepiej użytkownik ślizgawki. I na koniec to "jaka pierwsza liga?"
nawet szops wie, że ten nowy ikon chujnia i nie chciało mu się na spotifaj wrzucać
Dwójeczka najlepsza z leveli IMO. Pięknie przypomniałeś 
szacun dla laika za to co robi, zawsze z ciekawością sprawdzam nowe numery, jeden z nielicznych raperów do których mam szacunek i chciałbym wybrać się na koncerciwo kiedyś
-
tomeczek2301
jak na koncert to nie licz na lvl nawet, powie ci ze to nagrywał x lat temu najebany, nie pamięta tekstu i da ci majka żebyś rapował za niego 
bełkotany level up 1 wśród publiczności na koncertach af 
Ja przed nowym rokiem od 2-3 lat puszczam sobie playliste wszystkich leveli, polecam bo czuć wtedy taki klimacik jak kiedyś
Po czasie w sumie każdy w jakimś stopniu lubie (2 > 7 > 4 > 1 > 3 > 6 > 5 > 9 > 8), oprócz 10 o nim nie rozmawiajmy
I bez kitu, te koncerty AF
Po czasie w sumie każdy w jakimś stopniu lubie (2 > 7 > 4 > 1 > 3 > 6 > 5 > 9 > 8), oprócz 10 o nim nie rozmawiajmy
I bez kitu, te koncerty AF
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- gods bidness
Tak serio, to zajebisty ten Ikon. Pierwszy i trzeci, drugiego nie pamiętam, zaraz posłucham. W tym nowym chyba najlepsza zwrotka w pl rapie jaką słyszałem w tym roku. Dobrze zrymowana i treściowo mocna.
W sumie nie zwrotka, co sekwencja rymów od "co ty kurwa jadłeś, że dyszysz" do długo dalej. Ale on to chyba cały rok pisze i dlatego tak dobrze to wychodzi.
W sumie nie zwrotka, co sekwencja rymów od "co ty kurwa jadłeś, że dyszysz" do długo dalej. Ale on to chyba cały rok pisze i dlatego tak dobrze to wychodzi.
ale ta sekwencja była w trzecim, a teraz #4 wyszedł i jest słaby
- benzoabuser
- Zbanowany
Pierwszy i drugi są świetne z naciskiem na pierwszy. A te dwa ostatnie to je robił dzień przed, bo zachlał i przypomniał, że narywa jakieś nutki co roku
Ostatnio zmieniony 08 lut 2023, 20:26 przez benzoabuser, łącznie zmieniany 1 raz.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Był ktoś na tyle przewidywalny i zapisał pisanki Mara i nie chodzi mi o paczkę która krąży po ślizgu?
- piernikowyskoczek
To o jakie pisanki chodzi?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer