Kinny Zimmer

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

RIVALDO111
Zbanowany

Re: Kinny Zimmer

Post autor: RIVALDO111 »

Lil Konon niszczy Zimmera po rapstacji.

,,Co do Kinniego Zimmera, nie kumam trochę jego koncertowego grania, bo... jest bardzo przeciętne. Pamiętam jak byłem na koncercie Białasa we Wrocławiu i trochę nie dowierzałem własnym uszom, bo tam hypemanem Biziego był właśnie Kinny, który często powodował zdziwienie na mej twarzy, ale tłumaczyłem to początkiem jego muzycznej drogi. Swoją drogą, Białas w Sławie rozpie*dol, ale to raczej nic odkrywczego dla osób, które choć raz były na jego koncercie. Już pomijam fakt tego co wydarzyło się na Popkillerach, byłem ciekaw tego jak koncertowo pokaże się Harcerz SBM i... no nadal temu daleko do fajnego poziomu, bardzo daleko. Pamiętam jednak, że identycznie miałem przy okazji Maty, który też na początku swojej kariery grał bardzo słabe koncerty, nie pamiętał tekstów, śmiał się non stop przy okazji grania numerów, jak chociażby rok temu w Sławie. Może było to spowodowane tym, że coś wielkiego zadziało się w jego rodzinnej miejscowości i trochę temu nie dowierzał, ale mimo to... oni naprawdę biorą ogromny hajs za granie i powinno się to przekładać na to co prezentują na scenie. Tak jak wspomniałem w nocnym poście, niesamowicie wynudził mnie i nawet wku*wił Kinny, który pojawił się na scenie przed GOMBAO. Prawdopodobnie jego obecność na scenie spowodowana była obsuwą związanąz koncertem Maty i chłopaków i absolutnie nie zdał on egzaminu z bycia wodzirejem, a wręcz przeciwnie. Uwierzcie mi, że tylko rozglądałem się na boki i dostrzegałem twarze wku*wionych i zrezygnowanych ludzi, którzy głośno wyrażali swoją dezaprobatę w kontekście tego co działo się na scenie.''
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
RIVALDO111
Zbanowany

Flint niszczy Kinny Zimmer w cgm.pl

Mówi się, że pańskie oko konia tuczy. I jeszcze w 2021 koń SBM był utuczony, zero potrzeb. 2022 to już raczej ledwie omieciona wzrokiem anoreksja. Bedoes z White’em musieli iść na swoje, to była kwestia czasu, ale komuś uwidział się artyzm – Lanye West zamiast Lanka, kanał alternatywny rozpoczęty od skrajnie źle przyjętego utworu Doroty Masłowskiej i Kinny Zimmer, który jeszcze się na dobre nie zaczął, a już cuduje, tworzy alter ego, wykonuje ze sceny dziwne gesty. Litości, znajmy swoje miejsce, Nobocoto Studio to nie jest warholowe Factory.

Kinny i jego harcerz Dominiś to bezbectwo o rozmiarach tegorocznej inflacji, ale niegroźne. Jego piaskownica, jego zabawki. Z tym, że po singlu „WCHJ” coś we mnie pękło. „Szedłem se przez las, z daleka od miast / Nagle mnie zaczepił jakiś jebany cham / Pyta się, czy mam mu pożyczyć hajs / Ostatnio rzucił pracę, bo nie miał czasu chlać” – deklamuje do wiksy Zimmer, aż w końcu pada wielokrotnie powtórzone z refrenu „Wypierdalaj chamie jebany”, zaś przekaz niesie się z kanału znanej z seks-kamerek i freak fightów influencerki Natsu. I weź teraz tłumacz, że alkoholizm to choroba. Że piją nie tylko chamy na wsiach. Empatia level hard. Ilu schorowanych, potrzebujących usłyszy w twarz ten bluzg z ust zblazowanych dzieciaków? Komuś by się przydało na święta parę nocy pod węzłem ciepłowniczym.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Koncertowe Granie Kinnego Zimmera jest bardzo przecie†ne, nie kumam...
RIVALDO111
Zbanowany

Bo hype zdobywasz internetowo. Koncerty to dodatek.

Zimmer z tego co widziałem to wszystko leci na playbacku.
Awatar użytkownika
Mietek

ja myślałem że ten mały skurwysyn już nie zagrał żadnego koncertu po pierwszym.
RIVALDO111
Zbanowany

Grał. SBM zrobiło mu trasę koncertową. I nastków było w cholerę.
Awatar użytkownika
Mietek

szczerze zaskoczony. Ale w pewnym sensie, jeśli malolaty były zadowolone to spoko i w pewnym sensie się chłopak zrehabilitował.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2023, 21:09 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

bo mata wybrał marihuanen i guwniorze nie mają już na co chodzić
RIVALDO111
Zbanowany

@Mietek

On na wszystkich teledyskach wbił chyba prawie 60 mln na yt i wbił platynę w około pół roku.

Dodano po 3 minutach 52 sekundach:
OmarStooleyman pisze: 02 sty 2023, 21:09 bo mata wybrał marihuanen i guwniorze nie mają już na co chodzić
Obecnie chodzą na Okiego,Rusine,2115, Mate , Kinny Zimmera i Sobla.
Awatar użytkownika
Mietek

Jak chodżą na Soble to spooko.
proszeniebij

Post autor: proszeniebij »

Byłem na koncercie na feście i było okej, poprawnie i była zabawa
A propos flinta dziada kretyna to słaba przypierdolka i jestem w szoku, że po pięknym pocisku na organizację SBM tylko coś takiego potrafił napisać o raperze kinny zimmer
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Bez kitu, mieć na tacy tyle lepszych argumentów do zroastowania typa, a jako główny punkt wybrał szyderę z afery kamerkowej typiary z którą Zelmer widział się łącznie raz. Nie bój się gruby, jak dostaniesz pismo od OMZRiK za brzydkie określenia to cie obronimy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
RIVALDO111
Zbanowany

@SWN

Z ciekawości jakby główny Boss ślizgawki zjechał Zimmera?! :D :bag:
Awatar użytkownika
Mietek

Ten pedał ma kurwa normalnie szminkę na ustach. Japierdole.
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

RIVALDO111 pisze: 03 sty 2023, 16:20 @SWN

Z ciekawości jakby główny Boss ślizgawki zjechał Zimmera?! :D :bag:
SWN za młodu udzielał się w harcerstwie, więc nie liczyłbym na słowa krytyki w stronę zimmera z jego strony, społeczność harcerska to prawie że sekta, harcerz harcerzowi bratem
Awatar użytkownika
Fantazjusz Cierpki

Post autor: Fantazjusz Cierpki »

RIVALDO111
Zbanowany

@oldschool

Ile kasy wziął za reklamę w CCC Zimmer

Twój typ?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Kilkaset koła pewnie. Z 200-300k.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
RIVALDO111
Zbanowany

Należy się taka kasa dla odkrycia 22 ;)

Szczerze obecny trendy jest ciekawe, że ten kolo robi prawie 500 tysięcy na Instagramie. Serio kolo jest tak przezroczysty że nie rozumiem fenomenu.

Czasami mam wrażenie że dziś w meju czym gówniany jesteś tym jesteś bardziej pożądany przez Julki.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

jeśli by tak było to powinieneś być gwiazdą meja, a tylko zazdrościsz i hejtujesz
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
ODPOWIEDZ