Kidd - Good Kidd, S.M.A.L.L City (2022)
Re: Kidd - Good Kidd, S.M.A.L.L City (2022)
Asłuchalne i najsłabszy materiał od Kidda. Raz, że słaby ten koncept, a dwa, że braki umiejętności rapowych Kidda są w tej formule mocno wyeksponowane. Czekam na coś poważniejszego.
Nie no dałem radę tylko 3 kawałki może innym razem dokończę, jak już nawijka się trochę zgadza (te bity
Kendrick kocie) to wleci jakiś wers zarapwoany jakby dostał udaru i od razu 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
O, tego nie wiedziałem. Czy można poprosić o jakieś źródło?Nie jest tajemnicą że sława rapera Afu-Ra w Europa go przerosła i skończył jako pracownik dyskontu
Podobnie jak wyżej, to w jakimś wywiadzie mówił?Za to inny artysta, stary Piernik ma dystans
Chciał bić typa za recenzję, której nikt nie przeczytał
Samborskiemu na pw wysyłał pogróżki, zresztą, kurwa, on od zawsze miał zerowy dystans do recenzji. Pruł się do djniemala za reckę na Porcys, a wcześniej chyba do Litego za recenzję Napszykłat.
Robimy popis bardzo fajne, reszta raczej asłuchalna, a szkoda, bo kidda bardzo lubię
syf o niczym. Chłop który jebie scence tak na prawdę żyje nią. zresztą jak cały skwer. na prawdę mało tam nut odciętych od tego. Verona stara CD jedynie...
@Jasek wiesz raz przesłuchałem także nie skupiałem sie zbytnio, co on tam gada. Nie wiem w sumie na co liczyłem bo 7 lat temu przestałem słuchać rapu o rapie. ciężko znaleźć teraz coś nonkonformistycznego + dostrzeganie matrixa + rzyganie.
Nie no jak już się raz usłyszało co Kendrick wywija na tych bitach to nie da się takiego tribute'u z przyjemnością słuchać.
Moim zdaniem art of peer pressure wyszło bardzo fajnie, reszta niestety bardzo średnio w porównaniu z oryginałami. A co do krytyki polskiej sceny erape to nawet się cieszę że nie wiem o co chodzi przy wielu panczach.
[edit] No i klasycznie jak już ktoś nie strzela w niebo to ma zasięgi na 200 osób
Moim zdaniem art of peer pressure wyszło bardzo fajnie, reszta niestety bardzo średnio w porównaniu z oryginałami. A co do krytyki polskiej sceny erape to nawet się cieszę że nie wiem o co chodzi przy wielu panczach.
[edit] No i klasycznie jak już ktoś nie strzela w niebo to ma zasięgi na 200 osób
No brzmi to kurwa źle po prostu