ej, jak sie fachowo nazywaja buty u dzentelmenta ze zdjecia? to nie sa chyba glany co nie, meskie botki za kostke? to brzmi okropnie pedalsko i wyszukuje mi jakies obrzydliwe egzemplarze dla czterdziestolatkow, blagam pomozcie
@pardon Fachowo to są botki, ciężko mi stwierdzić ze zdjęcia, czy są ze skóry, ale pewnie tak, więc skórzane (sznurowane) botki - model praktycznie co sezon w większości sklepów/ sieciówce (akurat są wyprzedaże to te lepsze już dawno poszły) przykładowo w każdej odnodze zary czyli bershka, pull itp. poza tym wystarczy wpisać w asos
Nie wiem co masz na myśli wygodne, ale tak martensy są komfortowe, dobra amortyzacja dla stopy oraz są solidnie wykonane, ja jeszcze nie miałem butów, które sprawiałyby mi jakieś problemy w chodzeniu - dla mnie najlepsze ze wszystkich moich par jakie posiadam to ponadczasowe Adillete od adidasa (kocham ten model, mam go w 3 wersjach)
Czy weryfikował ktoś stronę streetstyle24.pl ? Mają tam oryginalne buty czy to jakaś ściema? Jest tam jeden model, który chciałbym kupić i jest sporo tańszy niż w sklepach online i stacjonarnych Nike itp.
Ja kupiłem kiedyś przez stronę bo wtedy nie wiedziałem, że w mieście jest stacjonarny. Później normalnie w sklepie wymieniłem rozmiar i wszystko było git
wueste pisze: ↑19 sty 2023, 21:54
Czy weryfikował ktoś stronę streetstyle24.pl ? Mają tam oryginalne buty czy to jakaś ściema? Jest tam jeden model, który chciałbym kupić i jest sporo tańszy niż w sklepach online i stacjonarnych Nike itp.
wueste pisze: ↑19 sty 2023, 21:54
Właśnie też poczytałem i nie wiem czy piszą tam jakieś asy, którzy nie potrafią chodzić w butach i rozwalają je po kilku tygodniach czy może rzeczywiście te niektóre promocje nie biorą się z nikąd i zdarza się jakiś towar gorszej jakości.