OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
a to nie jest bot?
Drugi sezon Sense8 jest już strasznie meh, rozkręci się pod koniec jak pierwszy czy odpuścić?
Z tego co pamiętam to raczej nie i chyba największe przyśpieszenie akcji miało miejsce właśnie w finale pierwszego sezonu.
Tak czy siak polecam się zmusić jednak i łyknąć całość, chociażby dla ponad dwugodzinnego finału, który całkiem nieźle domyka większość wątków.
Ja wczoraj zarwałem nockę z The Haunting of Hill House. Nie jestem fanem horrorów, acz polecam.
(⚆_⚆)
chyba zbyt leniwy się przez te streamingi zrobiłem, bo jak zobaczyłem, że tę serię o Wu-Tangu od Hulu, miałbym oglądać na zatoce, to mi się odechciało. z VPNem też raczej spasuję. będzie trzeba czekać w takim razie. dzięki [mention]Marvbear[/mention]
when the beat is dope, I get excited
Spoko.
Jeżeli jednak chciałbyś coś podziałać z tym VPNem to na pewno działa sposób z Hola VPN, ale zakładam, że zadziała Ci każdy inny program tego typu.
Nawiązując jeszcze do Twojego wpisu...
Zauważyliście jak bardzo streamingi audio i video wyeliminowały piractwo?
Jeżeli jednak chciałbyś coś podziałać z tym VPNem to na pewno działa sposób z Hola VPN, ale zakładam, że zadziała Ci każdy inny program tego typu.
Nawiązując jeszcze do Twojego wpisu...
Zauważyliście jak bardzo streamingi audio i video wyeliminowały piractwo?
Ooo, Sacha Baron Cohen na poważnie jako izraelski szpieg 
Sobowtór Marty Kaczyńskiej w roli żony, ale oczywiście też jest gejem

Sobowtór Marty Kaczyńskiej w roli żony, ale oczywiście też jest gejem

Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
Zapowiada się ciekawie. Na pewno sprawdzę.
Przy okazji - wpadło info o drugim sezonie The End Od The Fucking World.
Premiera w listopadzie.
Z oficjalnego opisu dowiadujemy się, że akcja 2. sezonu zacznie się dwa lata po wydarzeniach z finału 1. serii. Alyssa (Jessica Barden) wciąż zmaga się z tym, co spotkało na plaży Jamesa (Alex Lawther), czyli jej Clyde'a. A czy James jeszcze wróci w serialu? Channel 4 tajemniczo oznajmia, że jak będziemy oglądać, to się dowiemy.
Przy okazji - wpadło info o drugim sezonie The End Od The Fucking World.
Premiera w listopadzie.
Z oficjalnego opisu dowiadujemy się, że akcja 2. sezonu zacznie się dwa lata po wydarzeniach z finału 1. serii. Alyssa (Jessica Barden) wciąż zmaga się z tym, co spotkało na plaży Jamesa (Alex Lawther), czyli jej Clyde'a. A czy James jeszcze wróci w serialu? Channel 4 tajemniczo oznajmia, że jak będziemy oglądać, to się dowiemy.
Mindhunter - 2 sezon gorąco polecam chociaż końcówka nieco zawiodła
Zabieram sie za Warrior- po 1 odcinku zapowiada się ciekawie
Zabieram sie za Warrior- po 1 odcinku zapowiada się ciekawie
Skończyłem wczoraj trzeci sezon True Detective i mam taką niepopularną opinię, że jest lepszy niż pierwszy. Niezła historia, chociaż mam wrażenie, że można to było zamknąć np. w 6 odcinkach. Pierwszy był dobry, ale głównie przez świetną rolę McConaugheya (dawać go jeszcze raz), natomiast cała reszta mnie nie powalała i momentami wiało trochę nudą z tego co pamiętam.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Eee, nie. Pierwszy sezon był rasowym thrillerem z elementami horroru, w trzecim historia i jej rozwiązanie okazały się banalnie nudne; brakowało też budowanego napięcia. No i trzeci miał - w ramach trollingu pana reżysera - taki sam schemat jak pierwszy, z kulminacją w postaci single-shotowej sceny strzelaniny, która nie robiła już takiego wrażenia jak rozpierdol z mudżinami na projektachsvnchez pisze: ↑10 wrz 2019, 18:11 Skończyłem wczoraj trzeci sezon True Detective i mam taką niepopularną opinię, że jest lepszy niż pierwszy. Niezła historia, chociaż mam wrażenie, że można to było zamknąć np. w 6 odcinkach. Pierwszy był dobry, ale głównie przez świetną rolę McConaugheya (dawać go jeszcze raz), natomiast cała reszta mnie nie powalała i momentami wiało trochę nudą z tego co pamiętam.
Ja serdecznie polecam serial "Bloodline" ma 3 sezony po 10 odcinków (tylko w pierwszym jest 13). Nie widziałem żeby ktoś tu o nim wspominał. Aktualnie jestem w połowie 2 sezonu i uważam, że jest to naprawdę dobry serial. Strasznie wciąga i trzyma w napięciu w niektórych momentach. Do tego świetnie wykreowane postacie i historia która z każdym kolejnym odcinkiem odkrywa nowe karty. Jedno się wyjaśnia, a z drugiej strony dochodzą kolejne intrygujące wątki. Jeśli ktoś ogląda bądź obejrzy proszę o opinię. 
Bloodline klasa ale ostatni sezon niestety na siłę i niepotrzebny
SPY zajebisty, polecam gorąco
- Cuba L1br3
Jakiś serial o komunistycznych aktywistach, początkach komunizmu?
- MalkoNTENT
Oglądał ktoś Orpha Black? Jakieś opinie? JAki ma klimat?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Oglądałem kilka pierwszych sezonów(nie wiedziałem, że wyszły kolejne - muszę obczaić) i pamiętam, że początek mega trzymał w napięciu potem już coraz gorzej, trochę przekombinowane, ale moim zdaniem całkiem spoko serial.