OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Nie widziałem, aby był gdzieś na platformach.
z vpn w primevideo
@peterkurten Jak masz z nim problem to polecam przewykurwisty "W cieniu" (umbre) petarda surowa, realistyczna gangsterska lub "Mr Inbetween" John Wick w czarnym humorze .
https://www.imdb.com/title/tt4269716/?ref_=adv_li_tt
https://www.imdb.com/title/tt7472896/?ref_=adv_li_tt
https://www.imdb.com/title/tt4269716/?ref_=adv_li_tt
https://www.imdb.com/title/tt7472896/?ref_=adv_li_tt
Fajny ten nowy sezon Biały Lotos, tylko wkurwialo mnie ze śniadania jedli w Taorminie a na plaze chodzili w Cefalu
oglądał ktoś shantaram na apple? książka jedna z moich ulubionych i kurde odświeżyłbym sobie historię. warto?
Ja dwa odcinki narazie, fajne
Chyba słabo się oglądał bo już skasowany został i tylko na tym jednym sezonie pozostanie.
Też lubię książkę, serial miło się ogląda, jeszcze zostaly mi ze 3 odcinki. Generalnie polecam, nie jest to największy sztos, ale serial można nazwać bardzo dobrym.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
@badi Słaba nota, brak kontynuacji, raczej nikt nie będzie w to wkładał $ ,tak jak wspomniał Potter szybko go wyrzucili, więc masz odpowiedź, że średni - ale jak sam nie obejrzysz to się nie przekonasz poza tym skoro jesteś fanem książki to podejdziesz do niego inaczej i jaki by nie był to Ci się pewnie spodoba.
da się dobrać do paramount+ w Polsce jakoś legalnie czy trzeba się pierdolić w jakieś vpny etc?
trójkąt bermudzki wola mokotów
Ostatnio u mnie kilka wtop :
Lincoln lawyer ma swoje momenty ale jest strasznie słabym proceduralem, pełno dziur logicznych. Ja wywracałem oczami i po kilku odcinkach dałem cancela, IMO Szkoda czasu.
Cormoran strike - nudny, nieciekawy a kryminalną zagadkę rozwiązałem po 10 minutach.po 1 sezonie nie zamierzam kontynuować.
Za to Wielka Woda na duży +
i chyba największe zaskoczenie Skazana - spodziewałem sie mega gówna a serial jest naprawde niezły.
Lincoln lawyer ma swoje momenty ale jest strasznie słabym proceduralem, pełno dziur logicznych. Ja wywracałem oczami i po kilku odcinkach dałem cancela, IMO Szkoda czasu.
Cormoran strike - nudny, nieciekawy a kryminalną zagadkę rozwiązałem po 10 minutach.po 1 sezonie nie zamierzam kontynuować.
Za to Wielka Woda na duży +
i chyba największe zaskoczenie Skazana - spodziewałem sie mega gówna a serial jest naprawde niezły.
- MalkoNTENT
Kurde, z miesiąc przed Wielką wodą oglądałem na yt prawie godzinny reportaż(?) i przez to nie mogę sie zabrać za ten serial. A chyba każdy propsuje
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- Rozpierdalator
Nie oglądaj jak już widziałeś tamto. Szkoda czasu, bo niczego nowego się nie dowiesz, a pooglądasz se obyczajówkę o problemach bohaterów. Ja serdecznie nie polecam.
Za to ostatnie 2 odcinki 3. sezonu Kruka dzisiaj wleciały na Canal- i będzie oglądane, chyba nawet dzisiaj się zabiorę jak nie pójdę chlać
Za to ostatnie 2 odcinki 3. sezonu Kruka dzisiaj wleciały na Canal- i będzie oglądane, chyba nawet dzisiaj się zabiorę jak nie pójdę chlać
No na szczęście trochę poprawili po tym co się działo w drugim sezonie i trzeci nawet oddaje. Aczkolwiek tak sobie myślę, że . Generalnie dużo lepsze to było niż produkcje playera typu Szadź, no ale pewnie o wiele mniej osób na tym C+ obejrzy.
Co do White Lotus no to ewidentnie nie polubię się z tym dziełem już i trzeciego nawet nie sprawdzę. Dla mnie to jest przerost formy nad treścią i ten drugi sezon to jak telenowela turecka. A poza tym to piękna Sycylia, fajne obrazki, fajna muzyczka, fajne to nawiązanie sceną do Moniki Vitti i to tyle z plusów.
Obejrzałem jeszcze to co tu bodajże @Luxair wrzucał czyli Pacjent z Carrellem i mocno średniawe to. W sensie wiem, że to pandemiczny serial, jedna miejscówka praktycznie i chodziło o przejście tego całego etapu terapii, ale wynudziło mnie to.
A no i Devil's hour też mi nie siadło, albo za dużo tego już oglądam albo taki okres, że nic mi nie pasuje, ale no zarys sytuacji i pierwsze odcinki dawały nadzieję na coś lepszego niż efekt końcowy i wyjaśnienie tego.
Jeszcze Atlanta s04 została i wracam do filmów, to tam też trochę pomarudzę niedługo.
A Wielką wodę kolego wyżej obejrzyj i tak, ja obejrzałem też wcześniej ten materiał na YouTube i fajnie było porównać. Zresztą to nie jest serial tylko o powodzi,
naucz się dodawać spoilery, bo jak następnym razem znowu zobaczę elementy fabuły w stylu "Hanka Mostowiak przywaliła w kartony i pękł jej tętniak, no dla mnie to nudne było, taka telenowela" to warn pójdzie bez ostrzeżenia
gogi
co ty pierdolisz, gdzie tu były spoilery zdradzające cokolwiek wielkiego z fabuły tych seriali : DDD jedynie gdzie był to oznaczyłem
Spoiler
jak Ci odjebują dwa tygodnie wcześniej żonę i prowadzisz sam śledztwo to nie zostawiasz syna jakiemuś psycholowi pod opiekę, bo synek go polubił, no kurwa
No i też zakończenie: czytałem że sam aktor chciał żeby Kruka uśmiercili, ale musieli dać happy end w razie co żeby za parę lat wrócić czy po co? Takie dwa strzały dostał i dał radę przeżyć, nie wiem
Co do White Lotus no to ewidentnie nie polubię się z tym dziełem już i trzeciego nawet nie sprawdzę. Dla mnie to jest przerost formy nad treścią i ten drugi sezon to jak telenowela turecka.
Spoiler
Te dwie pary i rozkmina czy ten zdradził czy tamta i te sceny jak on widzi, że oni się ruchają, no jeszcze brakło żeby gadał sam do siebie i jakbym serio turasy na tvp2 włączył. Ten drugi wątek z prostytutkami tak przewidywalny jak się skończy, że nuda i jedynie wątek mamy Stiflera i gejów był spoko i z twistem i jedynie to mnie trzymało do końca.
Obejrzałem jeszcze to co tu bodajże @Luxair wrzucał czyli Pacjent z Carrellem i mocno średniawe to. W sensie wiem, że to pandemiczny serial, jedna miejscówka praktycznie i chodziło o przejście tego całego etapu terapii, ale wynudziło mnie to.
Spoiler
A zwłaszcza ten wątek właśnie z przeszłości terapeuty, te wstawki z obozu itp. Plus ta matka głównego bohatera, która tak jakoś spokojnie podchodziła do tego co synalek robi, nie pasowało mi to.
Spoiler
A właściwie niewyjaśnienie wszystkiego, bo przecież zostawili otwarte furtki na kolejne sezony, które już są zamówione.
A Wielką wodę kolego wyżej obejrzyj i tak, ja obejrzałem też wcześniej ten materiał na YouTube i fajnie było porównać. Zresztą to nie jest serial tylko o powodzi,
Spoiler
chociaż ta historyjka obyczajowa imo akurat była tandentna.
gogi
co ty pierdolisz, gdzie tu były spoilery zdradzające cokolwiek wielkiego z fabuły tych seriali : DDD jedynie gdzie był to oznaczyłem
Ostatnio zmieniony 25 gru 2022, 2:09 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam lecę obecnie z nowym sezonem "Sprawy Idealnej" oraz "Wszystkie stworzenia duże i małe"
Warto? Pierwszy sezon był takim podręcznikowym nordic noir z oczywistym twistem, że nie chciało mi się potem kontynuować...Rozpierdalator pisze: ↑23 gru 2022, 15:23 Za to ostatnie 2 odcinki 3. sezonu Kruka dzisiaj wleciały na Canal- i będzie oglądane, chyba nawet dzisiaj się zabiorę jak nie pójdę chlać
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
White Lotus zajebiste oba sezony, dawno tak zajarany serialu nie oglądałem
- Rozpierdalator
Kurde jak Ci pierwszy nie podszedł to nie wiem, bo drugi trochę gorszy jest. Za to trzeci ma więcej akcji i mi się podobał najbardziejLuxair pisze: ↑25 gru 2022, 9:19Warto? Pierwszy sezon był takim podręcznikowym nordic noir z oczywistym twistem, że nie chciało mi się potem kontynuować...Rozpierdalator pisze: ↑23 gru 2022, 15:23 Za to ostatnie 2 odcinki 3. sezonu Kruka dzisiaj wleciały na Canal- i będzie oglądane, chyba nawet dzisiaj się zabiorę jak nie pójdę chlać
white lotos fajny ale na ryj tej typiary starej kurwa to nie mogę patrzeć bez odruchu wymiotnego. idealnie dobrana stare kurwisko do swojej roli