Bonson
Re: Bonson
przecież opus magnum bonsona to drugi bonsoul i nawet z tym nie dyskutujcie
drugi BonSoul zdecydowanie najlepsza płyta w karierze
Bonson supportem przed MGK w środę 11.09 w Warszawie.
Podejrzewam, że tak jak zawsze, czyli 60% nowej płyty + stare/najlepsze kawałki.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
nowy-stary kawałek wjechał z udziałem Bonsa:
pierwsza wersja z płyty:
pierwsza wersja z płyty:
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- przedszkolanek
Bonson wybiera ulubiony numer Żabsona
Spoiler
I jego reakcja na kolejny clickbaitowy tytuł w wykonaniu cgmu (w opisie jeszcze coś tam o Mezo było):

Spoiler

W ogóle, aż się przypomina Bedoes wyjaśniający Flinta, tu taka sama sytuacja, gdzie już w trakcie pytania o Żabsona zacierał rączki, żeby zaraz Bonson odpowiedział czymś co się nada na klikbejtowy nagłówek
Kocham, pozdrawiam
- mlodyperkez
ej ale wiecie co? zdradze wam sekret. ale nie mowcie nikomu. <patrzy czy nikt nie podsluchuje>
oczywiscie rowniez gardze clickbaitowymi naglowkami ale dawno przestalem sie na to oburzac, w takich czasach zyjemy.
Spoiler
media zarabiaja na kliknieciach
-
frontkick
Spoiler

ale flint swoim zachowaniem może generować niepotrzebne konfilkty, imo dobrze bedoes mu powiedział

- zemsta1kadluba
Ale to wkurwia gdzie Flint kreuje się na jakąś wyrocznie w sprawach hh, wielki pan recenzent GAZETY MAGNETOFONOWEJ, a jest bucem co robi tytuły jak pudelek
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
-
frontkick
Robi tytuły jak pudelek bo się klikają jak pojebane, klikają się jak pojebane bo fanów muzyki rap w Polsce interesują aferki pudelkowe czego namacalne dowody masz chociazby w temacie Belmondo albo Kartky
Flint nie wyrywa z kontekstu wypowiedzi w jakiś krzywdzący sposób żeby je wrzucić w tytuł więc dla mnie problemu nie ma, lepiej nawiązać chociazby do zeszłorocznych dymów z Żabsonem niż wrzucić film pt "Flintesencja #7 - Bonson" który obejrzą tylko zagorzali fani rapera Bonson
Flint nie wyrywa z kontekstu wypowiedzi w jakiś krzywdzący sposób żeby je wrzucić w tytuł więc dla mnie problemu nie ma, lepiej nawiązać chociazby do zeszłorocznych dymów z Żabsonem niż wrzucić film pt "Flintesencja #7 - Bonson" który obejrzą tylko zagorzali fani rapera Bonson
- zemsta1kadluba
Ale też prowokuje te afery jak w materiale z Kalim co aż go trzęsło żeby Kali na jego prowokacje dojebal coś w stronę Bedoesa. Słabo wyglądają takie akcje jak się produkujesz na poważnego dziennikarza
mołpy są kozackie
- mlodyperkez
a tak zupelnie na marginesie to jestescie pewni ze on uploaduje te filmiki i wymysla tytuly?