Fryzury i zarosty
Moderator: wrubel
Re: Fryzury i zarosty
wez po prostu jakas mocna wodna pomade i powinno byc git, np
https://barbersupply.pl/product-pol-291 ... 250ml.html
https://barbersupply.pl/product-pol-291 ... 250ml.html
U mnie topka z wodniaków tych ogólnodostępnych jak używałem to Pomp niebieski i Iron Ore, tylko ten drugi trochę pachnie dziadem co nie każdemu przypasuje.
https://linktr.ee/don_kebo
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
jak coś to od dwóch tygodni jest w Polsce, nie wiem na ile. W afterbarber.pl we Wro miał tylko 10 sztuk jeszcze.
Top produkt oczywiście, na dłuższe włosy jak moje jeszcze nie miałem nic lepszego.
Bardzo przykra rzecz się stała
Mianowicie pojawiają się u mnie zakola
Mimo że mama zapewniała że nie mamy rodzinnie w genach zakoli
Fryzjerka mi coś mówiła o jakichś wcierkach działa to ktoś z was próbował? Ja pierdolę ale przypał a śmiałem się z Phobosa
Wielkie umysły chyba są skazane na tę wstydliwą przypadłość
Mianowicie pojawiają się u mnie zakola
Mimo że mama zapewniała że nie mamy rodzinnie w genach zakoli
Fryzjerka mi coś mówiła o jakichś wcierkach działa to ktoś z was próbował? Ja pierdolę ale przypał a śmiałem się z Phobosa
Wielkie umysły chyba są skazane na tę wstydliwą przypadłość
nie przejmuj się tym chopie, jakby mnie dopadło zakolactwo to bym się cieszył z dodatkowych punktów do męskości
Ja w sumie z podobnej beczki pytanie - mam dość długie włosy, kiedyś miałem bardzo gęste no ale niestety zaczynają mi się przerzedzać - polecicie jakieś kosmetyki które mogłyby pomóc?
potrzebuję porady w kwestii trymera/maszynki które golą włosy do zera. macie jakieś doświadczenia?
jaki szampon do suchej skory? probowalem la roche posay kerium, szamponów od kevina murphiego, jakiegos naturalnego mydła z allegro do mycia łba i nic nie pomoglo na swędzenie skory glowy. zastanawiam sie czy nie wrocic do h&s, ktorym przez prawie cale zycie myłem glowe i nie mialem wtedy żadnych problemow.
pharmaceris sobie kup w aptece któryś
Uzywaliscie czegos zeby broda wolniej rosla albo w ogole nie rosla (depilacja), cos polecacie? Wkurwia mnie to ze codziennie musze sie golic bo inaczej wyglądam jak żul
Ktoś stosował balsam po goleniu Proraso Green Tea, spoko czy nie spoko?
Nie używałem, ale wszystko co miałem od Proraso było git.
- Cz4rny1337
- Moderator
co nakladacie na krecone wlosy dluzsze???
waham sie pomiedzy jakims sprejem z sola morska [cos czytalem, ze na dluzsza mete niszczy wlosy], a kremem do lokow
moze to i to? I jesli tak to jakie polecacie???
mignely mi np. propsy dla taniego Boots Essentials Curl Creme, ale w UK 2 funty, a u nas 50 zl na allegro [i mnie szczypie, ze mnie dropshipper bedzie na hajs ruchal ehh]
jeszcze widziałem CANTU Shea Butter For Natural Hair Creamy Lotion i jakeis produkty od only bio zbieraly propsy
aaa i krem do lokow od isany
jesli chodzi o wode z sola morska to uppercut
waham sie pomiedzy jakims sprejem z sola morska [cos czytalem, ze na dluzsza mete niszczy wlosy], a kremem do lokow
moze to i to? I jesli tak to jakie polecacie???
mignely mi np. propsy dla taniego Boots Essentials Curl Creme, ale w UK 2 funty, a u nas 50 zl na allegro [i mnie szczypie, ze mnie dropshipper bedzie na hajs ruchal ehh]
jeszcze widziałem CANTU Shea Butter For Natural Hair Creamy Lotion i jakeis produkty od only bio zbieraly propsy
aaa i krem do lokow od isany
jesli chodzi o wode z sola morska to uppercut

- nihil Novi
Znacie jakiś specyfik, dzięki któremu uzyskam efekt delikatnie wilgotnych włosów?
Sensei życia
Szukam jakiejś odżywki do włosów, co ślizgawkerzy polecają w tym temacie
Onlybio ma spoko odżywki i tanie. Na testy czeka jeszcze odżywka w kostce z trzech szpaków.
nic na potem
Podzielcie się jakimiś bardzo dobrymi balsamami po goleniu, żeby dobrze nawilżały. Używałem balsamu do golenia z Męskiej Wyspy z dodatkiem lanoliny ale jest już niedostępny (jest jedynie w olejku, który mi nie siedzi). Używam też https://4szpaki.pl/superkrem-odzywczy-krem-uniwersalny i jest bardzo fajny (dosyć tłusty) ale przydałoby się coś jeszcze.
edit. sory za post pod postem, zapamiętałem że automat łączył posty kiedyś i podbijał temat
edit. sory za post pod postem, zapamiętałem że automat łączył posty kiedyś i podbijał temat
nic na potem
czas pojechac i zrobic obcinke na french crop + powtorne farbowanie wlosow, bo juz pelno odrostow mam na glowie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
na jaki kolor farbujesz?