Belmondo
Re: Belmondo
przecież to Laik a nie żaden gps
[mention]ksiazenieporzadek[/mention] dzięki za tę paczkę 
- FruitOffTheWall
mobbyn to wiara xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no ale zeby tak wierzących na hajs ruchac najs
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- KillerCroc
ktoś zamawiał te koszuleczki co rzucili ostatnio? wysyłają czy leco w chuja?
mobbyn.com wysylaja po hehe najlepiej osobiscie sie ustawic
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
szkoda że te koszulki gorsze od ostatniego albumu
No i miałbyć beef i kosy pod żebra a wyszło jak zwykle...
Jakies konkretniejsze informacje? Dla mnie sprawa otwarta
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L31 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L31 przy użyciu Tapatalka
No narazie w sumie cisza i nic się nie dzieje, u GSP na insta widziałem że nagabywał ludzi do nawoływania "Jebać Benita" na koncercie Mobbyn. Fajnie jakby ktoś jakiś diss nagrał to by było coś.
tuzza nie nagra disa bo to włoskie kluski, a gsp tą wideo-nagrywką wyjaśniającą hujzze pozjadał wszystkie tegoroczne płyty waszych ulubionych raperów, pondro i z fartem
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Idzie ktoś dzisiaj na koncert Mobbyn we Wrocławiu?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Fajne te koszulki mobbyn od hehe.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
co wy gadacie o jakichś ulicznych kodeksach honorowych, to jest prawdziwy beef jak będzie ustawka i ktoś wyciągnie maczete i utnie komuś głowe to wstawiam bowdowna
- ukdrillkravmaga
hahahah jak ja czytam wasze wypociny to rzygam ze smiechu jedyny props to bengal gada dobrze jak wy slizgacze prawiczki chuja wiecie o ulicy i sie spuszczacie nad tymi dwoma cpunami belmondo wypierdoli na chuja tego przyglupa gsp predzej czy pozniej jak to robil z kazdym swoim kolegom a ten przyglup drugi co sie wybil na jego plecach zgrywa ulicznika i wielkiego gangusa a sie pucuje wszedzie jaki on nie ura bura krowa ktora ryczy malo mleka daje proste ogolnie beka z polskiej sceny tylko pickers i pare undergroundowych squadow 
- marco_pantani
Oyche Doniz spec od białe broni atakuje GSP aka polski 2Pac Shakur

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Kto sie zgadza??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag