Pokémon!

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
yungXpaproch

Re: Pokémon!

Post autor: yungXpaproch »

kurwa pokemony taka zajawa... za dzieciaka katowalem najpierw gameplaye z leaf green a pozniej sam ogralem dwa razy, pozniej ogralem sobie black, probowalem arceusy na kompie na cracku zajebac ale chujowo dzialal i skonczylo sie na obejrzeniu gameplayu ale kurwa... pokedex 1 generacji wryty w pamiec jak adres... niesamowite sa te pokemony, a zagralby w te nowe, szkoda ze tylko na te konsole swoje robia
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

pograj sobie w pokemmo mordeczko

https://pokemmo.com/
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przecież normalnie można na PC grać w Pokemony na emulatorze Switcha? Czy nie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
yungXpaproch

phobos pisze: 16 gru 2022, 16:14 pograj sobie w pokemmo mordeczko
hehe tez chwile gralem
oldschool pisze: 16 gru 2022, 16:17 Przecież normalnie można na PC grać w Pokemony na emulatorze Switcha? Czy nie?
gralem wlasnie na emulatorze chwile w arceusy ale zaraz po premierze i chujowo dzialaly i mi sie odechcialo
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

oldschool pisze:Przecież normalnie można na PC grać w Pokemony na emulatorze Switcha? Czy nie?

Można, tak przeszedłem Arceusa. Tylko wbrew pozorom trzeba mieć w miarę sensownego kompa. Emulator, przynajmniej na tamten moment miał spore wymagania.

@up

U mnie działały bez najmniejszych problemów, nic nie kraszowało, bez problemu podpiąłem pada z Xa i gralo się spoko. Tylko tak jak pisałem, trzeba mieć dobry sprzęt. Ziomek jak odpalił u siebie to przy niektórych animacjach ataków chciało mu spalić kompa.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2022, 16:36 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

u mnie caly czas ekran nakurwial w lewo jakby wpisac +left w konsoli w csie XD pewnie do zalatwienia jakos ale nie chcialo mi sie nawet :lol:
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

kapec pisze: 16 gru 2022, 16:36
oldschool pisze:Przecież normalnie można na PC grać w Pokemony na emulatorze Switcha? Czy nie?

Można, tak przeszedłem Arceusa. Tylko wbrew pozorom trzeba mieć w miarę sensownego kompa. Emulator, przynajmniej na tamten moment miał spore wymagania.

@up

U mnie działały bez najmniejszych problemów, nic nie kraszowało, bez problemu podpiąłem pada z Xa i gralo się spoko. Tylko tak jak pisałem, trzeba mieć dobry sprzęt. Ziomek jak odpalił u siebie to przy niektórych animacjach ataków chciało mu spalić kompa.
No to nie będę miał po co kupować Switcha.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
kapec

Ja akurat mam 2 miesięczny okres przez który nie ma mnie w domu, to kupiłem specjalnie do przejścia Poksów/Zeldy/Mario Odyssey i później chyba sprzedaje go w pizdu.

W każdym razie na ten moment 40h, złapane 290/400. @phobos łapiesz wszystkie?

e: gra dalej bez bugów
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

póki co przerwa bo się zmęczyłem tym farmieniem na event, później będę chyba robił raidy i może jakieś pvp, zbierać wszystkich mi się nie chce trochę, w arceusie też nie uzbierałem a tam tytułowy arceus do złapania jest po wypełnieniu pokedexu
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
Awatar użytkownika
mlodyzwollie

Post autor: mlodyzwollie »

Zbiera ktoś tutaj karty pokemon tcg poza mną i @tsuko ? Zajebista zajawka póki co, w marcu wychodzi dodatek od scarlet/violet.
Awatar użytkownika
kapec

Macie jakieś karty które są sporo warte? Bo jak zobaczyłem na YT po ile niektóre chodzą, to złapałem się za głowę.
Awatar użytkownika
mlodyzwollie

Obrazek
Obrazek

To w sumie jedynie coś warte co mi poleciały, za to wartość czasami to nic, niektóre karty po prostu są przepiękne jak ta altaria:

Obrazek
Awatar użytkownika
tsuko

Post autor: tsuko »

kapec pisze: 03 sty 2023, 5:44 Macie jakieś karty które są sporo warte? Bo jak zobaczyłem na YT po ile niektóre chodzą, to złapałem się za głowę.
Moja najdroższa to ten Mew, średnio koło 14€. Polecam zbieractwo karcioszek, zajebista zajawa
Obrazek
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

a skąd paczki z kartami powijacie?
Awatar użytkownika
tsuko

Post autor: tsuko »

Ja stacjonarnie z https://strefamtg.pl/ mają najlepsze ceny ze wszystkich sklepów i wybór też uczciwy, od kart Pokemon, przez Magic the Gathering po jakieś Dragon Balle i inne bzdurki
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Kiedyś kupiłem to bo liczyłem na dobry resell ale zrobili tego od chuja i tak sb lerzy
Spoiler
Obrazek
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
mlodyzwollie

O, no celebrations za 10 lat moze wzrosnie kilkukrotnie, fajne pulle tam są.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

fajna sprawa te karty tylko kurwa papier odrzuca, zbyt podatne na zniszczenie to jest bym się mógł wkręcić w zbieractwo
Awatar użytkownika
mlodyzwollie

phobos pisze: 03 sty 2023, 21:11 fajna sprawa te karty tylko kurwa papier odrzuca, zbyt podatne na zniszczenie to jest bym się mógł wkręcić w zbieractwo
No to ci powiem, jest coś takiego jak koszulki + toploader i powoduje to że karta może być przechowywana a nawet grana bez jakiegokolwiek uszczerbku. Koszt za 50 toploaderów i 100 koszulek to jakieś kilkadziesiąt złotych ale to i tak jak otworzyłem boxa 36 boosterów po 11 kart to zużyłem może z 30 koszulek i 8 toploaderów. Jedyne co to może być toploader bez ochrony UV, ale warto dopłacić te kilka-kilkanaście zł i wtedy masz pewność, że nigdy ci nie wyblaknie karta. Tak wygląda np ta altaria już zapakowana:

Obrazek
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

kurwa no kusicie mnie też
ODPOWIEDZ