ładnie gej się wyświetlił
Sentino
- zemsta1camzata
Re: Sentino
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- scam_sakawa
Najbardziej gustuję w otyłych synkach bogatych tatusiów rentierów, także miej się na baczności
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- zemsta1camzata
żebyś nie skończył jak miami yacine swego czasu kochaniutki
jaki dresscode? w klubie w dresach
A jak skończył, nie jestem chyba w temacie mordozemsta1camzata pisze: ↑12 gru 2022, 16:11 żebyś nie skończył jak miami yacine swego czasu kochaniutki
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- zemsta1camzata
fromage pisze: ↑12 gru 2022, 12:52 Szczury chcące zła dla mnie i mojej grupy share’ują nagranie z Marca 2022. Krótka piłka sk***ysyny: pięciu gangsterów z wrogiej nam grupy porwało mnie podczas spotkania z rodziną. Na dobrą sprawę złamali każdy kodeks uliczny, którym kierujemy się w biznesie. Przyłożono mi Uzi do wątroby i próbowano zastraszyć. Na dobrą sprawę każdy z nich został już uznany za zaginionego i nie ma w tym przypadku. Familia jest święta, a skradziony rolek wrócił na rękę tego samego wieczoru. To nagranie to uliczny petting. Byłem wielokrotnie w gorszych miejscach. W Ekwadorze guerillas przetrzymywali nas tydzień na statku z towarem. What doesn’t kill me only makes me stronger. Dzięki tej sytuacji działamy brutalniej i powiększyliśmy nasz area o 50%. Psy zostały spuszczone z kagańca. De facto nie macie pojęcia o tym, w jakim środowisku działam. Farmazon o długach kreują polscy raperzy, promoterzy i właściciele labeli. Chcą mnie anulować, bo mam słaby rap na muszce. Jestem tu by uczynić rapgre zdrowszą. Pow!
Może się mylę, a może nie... ale czy tam było powiedziane/napisane HEJ RUCHALISMY DOSLOWNIE WSZYSCY SWOIMI KUTASAMI W DUPSKO I NAGRALIŚMY TO?
Przecież kurwa mogli go równie dobrze wyruchać pogrzebaczem, albo kurwa kijem od miotły
@edit
Ogólnie to się kurwa tyczy nie tylko tego przygłupa, ale tutaj niektórzy lubią wszystko brać dosłownie. To że ktoś komuś pocisnie że będziesz dupcony to nie znaczy, że jest kurwa pedałem i czai się na jego dupe...
Jak dla mnie kijem od miotły faceta ruchać w dupę to nadal przypał, którego bym ani nie chciał zrobić, ani się do tego przyznawać.
Nk przerobi tą paste o Tym Pwordzie Sliskim zgwałconym w zakładzie karnym
Owłosione śmierdzące dupsko z krostami to jest to
Hm, z tego co kojarzę to przyjaciel Sentino - Słowik, robił akcję typu tego, że jak ktoś mu wisiał hajs to popularną metodą odebrania była tzw. lokówka w dupę
a sento nie jest przypadkiem bi? tutaj Chic opowiada historie o sentino i jego otwartym podejściu do homoseksualnych praktyk łóżkowych https://youtu.be/HJuOT5zgRJA?t=1258
Niektórzy twierdzą, że te wersy Bałagane są na Sentino:
Znałem typa, który z typem się obudził
Ponoć robi teraz płytę, którą kupi ze stu ludzi
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ulubiony rowek, styl nieporządek