Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
Olof napierdalal jak w 2k15, mecz zajebal im Guardian, nie trafial najprostszych strzałów.
Polecam meczyk mouse - liquid, tyle skillowych akcji, cs na najwyższym poziomie
Polecam meczyk mouse - liquid, tyle skillowych akcji, cs na najwyższym poziomie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ence obsrane, jakby pierwszy raz grali na majorze, 0 komunikacji. Props kangury.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
xD ence wy kurwy jebane. cały major grali jak top 1, żeby się zesrać na renegades
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
team vitality oczywiście (bo mam na kuponie, tak to też bym był za underdogiem). jutro nrg i astralis łatwo, NA CS Xd
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
eh miałem postawić to rng i sobie przypomniałem dopiero jak zaczęli, jebać mnie
trójkąt bermudzki wola mokotów
ja pierdole co za czasy zeby rng napierdalało tak na majorze xd
chociaż w sumie minęło już pare lat odkąd obskakiwali wpierdol jako vox eminor
chociaż w sumie minęło już pare lat odkąd obskakiwali wpierdol jako vox eminor
Jeszcze jedna mapka #teamavangar
lecimy dust #teamvitality
zywoo, kot
zywoo, kot
co się tam odpierdala na tym majorze 
Avangar 
-
IlePlacisz
raczej Jame kot
e: najgorszy pickem od dawna xD
e: najgorszy pickem od dawna xD
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2019, 22:00 przez IlePlacisz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie mówię, że oni nie zostaną zmienieni, ale na pewno nie na tych zawodników
Dzisiaj latał skrin z pcw gdzie grali z huNterem na alt koncie oraz z jakimś typem z fpla(?) - nie mam pamiętam kto. No i też nie musi to być prawda.
It's Jame time
Electronic jak perfidnie wykorzystal publike, żeby mieć info xd
Na Vi, co za kretyńskie zagrania, ja pierdole, co oni mają we łbie...