Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Livescore Mundial 2022
Argentyna wyjaśnia Chorwację w półfinale izi
- Korben Dallas
Neymar czekał na piątą kolejkę karnych, a przy 4:2 dla Chorwatów powinien iść strzelać on, a nie Marquinhos, większa szansa na przedłużenie konkursu jedenastek.
Sędzia dostaje piątkę w kolejności jakiej podchodzą? Chyba nie, mogą iść jak chcą?
Sędzia dostaje piątkę w kolejności jakiej podchodzą? Chyba nie, mogą iść jak chcą?
Anybody else want to negotiate?
Ej cieszy że Chorwacja przeszła ale co Wam tak wszystkim przeszkadza, że Brazylijczycy tańczą po golach? Uważacie jak Keane że to lekceważenie rywala?
uwazamy ze zjebani sa
- ebismolarek
Uważam że to cringe w chuj, ale najbardziej śmieszyły te tańce w autokarze 
Jeszcze niech tylko Anglia odpadnie i będzie git
DostajeKorben Dallas pisze: ↑09 gru 2022, 18:51 Sędzia dostaje piątkę w kolejności jakiej podchodzą? Chyba nie, mogą iść jak chcą?
Ale na chuj puscili Rodrygo na 1
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- rozklad_gaussa
1 strzał w bramke w 120' chorwatów xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
nie no ta Chorwacja taka nuda, drugi mundial z rzędu
Nie każdemu się to musi podobać, ale nie wiem jak to może komuś przeszkadzać. Trzeba być smutnym człowiekiem tak jak Roy Keane. Dupa go piecze, że jedyne co potrafił to wpierdalać się w nogi przeciwnikom.
Ale przed karnymi ustalana jest kolejność i protokół idzie do sędziego, więc nie mógł iść nawet jakby chcialKorben Dallas pisze:Neymar czekał na piątą kolejkę karnych, a przy 4:2 dla Chorwatów powinien iść strzelać on, a nie Marquinhos, większa szansa na przedłużenie konkursu jedenastek.
Ja akurat do tego nic nie mam, lubię różne cieszynki w futbolu
Trochę beka by była jakby się finał z 18 powtórzył a już dość blisko do tego
Trochę beka by była jakby się finał z 18 powtórzył a już dość blisko do tego
- Korben Dallas
@potter
Wyglądają wtedy jak pajace( może się nie znam nie wiem, ale po prostu jak zostało wspomniane wyżej straszny cringe ) to piłka czy you can dance - ja to tak odbieram, bardziej mnie irytuje kładzenie bez faulu, ale też rozumiem, że Tobie mogą się podobać wszelakie cieszynki.
Wyglądają wtedy jak pajace( może się nie znam nie wiem, ale po prostu jak zostało wspomniane wyżej straszny cringe ) to piłka czy you can dance - ja to tak odbieram, bardziej mnie irytuje kładzenie bez faulu, ale też rozumiem, że Tobie mogą się podobać wszelakie cieszynki.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2022, 19:00 przez SiNi, łącznie zmieniany 1 raz.
tite świetne zmiany kurwa, wpuścił atrapę napastnika i pierdolonego alexa sandro, który wracał za tą kontrą jak bielik za mbappe, zabiją dziadka w tej brazylii
Ostatnio zmieniony 09 gru 2022, 19:00 przez sztyc, łącznie zmieniany 1 raz.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)