Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
kurwa ta jedna akcje z portugalia to chyba i za 100 lat nasze prawnuki beda przywolywac wez chlopie
-
genocidegeneral
no a jak chłop jeszcze bramkę do niej dokleił to już w ogóle
to generalnie bylo euro dojebanych akcji, bo przeciez bramka przeciwko ukraincom i ciasteczko milika do kuby majstersztyk prawnuki bez siary beda mogly powzdychac
Spoiler
[media] https://twitter.com/KoltonRoman/status/ ... p_pJg&s=19[/media]
4:0 w pizde dzis
1-1 i 4-3 w karnych dla naszych orłów 
stary żart internetowy, ale ciekawi mnie jak by to wyglądało w prawdziwym meczu xD
jasny wracaj na forum
No mnie też ciekawi, czy są jakieś przepisy dotyczące takiej sytuacji 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- OmarStooleyman
Atmosfera przedmeczowa przypomina mi powrót starego z wywiadówki na której dowie się o wszystkich jedynkach o których mu nie mówiłem
A jak dokładnie brzmi takowy zapis dotyczący blokowania gały przez piłkarza ? Właśnie sprawdzam dokument i nie widać tego - znalazłem jedynie, iż jest dozwolone blokowanie, jeśli piłka jest w zasięgu gry,a piłkarz nie jest odpychany przy użyciu rąk i ciała.
-
genocidegeneral
pewnie toPrzeszkadzanie w poruszaniu się przeciwnikowi bez kontaktu
Przeszkadzanie oznacza świadome przemieszczenie się w tor biegu przeciwnika w celu przeszkadzania, blokowania, zmuszania do zwolnienia
lub zmiany kierunku biegu, podczas gdy piłka nie znajduje się w zasięgu gry żadnego z zawodników.
Wszyscy zawodnicy mają prawo zajmować dowolną pozycję na polu gry.
Znalezienie się na drodze przeciwnika nie jest tożsame z celowym przemieszczeniem się w tor biegu przeciwnika.
Osłanianie piłki przez zajęcie pozycji między przeciwnikiem a piłką jest dozwolone, jeśli piłka znajduje się w zasięgu gry, a przeciwnik nie jest
odpychany przy użyciu rąk lub ciała. Jeżeli piłka znajduje się w zasięgu gry, zawodnik może być, w sposób zgodny z Przepisami, atakowany w walce o piłkę
No właśnie te przepis czytałem i tutaj zapis mówi o przemieszczaniu się, a przy dajmy na to pozostaniu, że tak żartobliwie napisze w spoczynku, ostatni akapit mówi, iż jest dozwolona blokada chyba, że to źle interpretuję - oczywiście to abstrakcja, ale możemy pogdybać
wg Przeglądu:
Szczęsny - Cash, Glik, Kiwior, Bereszyński - Krychowiak - Frankowski, Zieliński, S. Szymański, Kamiński - Lewandowski
Dodano po 5 minutach 49 sekundach:
jest oficjalne potwierdzenie
Szczęsny - Cash, Glik, Kiwior, Bereszyński - Krychowiak - Frankowski, Zieliński, S. Szymański, Kamiński - Lewandowski
Dodano po 5 minutach 49 sekundach:
jest oficjalne potwierdzenie
- ebismolarek
Uff grunt że jest krychowiak, piłeczka będzie chodzić
Jazda z kurwami