Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
pięknie hiszpanie niemców wyjebali
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
mam nadzieję że Maroko ich najebie za kalkulacje frajerskie
Pięknie przynajmniej w połowie
Hiszpania nawet nie udawała, że chce coś strzelić w drugiej połowie
tunezja-francja, belgia-maroko i hiszpania-maroko na jednym turnieju cos pieknego
aha i zapomnialem jebac michniewicza
aha i zapomnialem jebac michniewicza
Ostatnio zmieniony 01 gru 2022, 21:57 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
No i to była drużyna która ma taktykę
Brawo Japonia
Brawo Japonia
A NIEMCY TUUUUUUU A NIEMCYYYYY TAM A NIEMCYYYYYY CHUJA ZROBIĄ NAM SIALALALA LALA LALAAA 
- Cz4rny1337
- Moderator
ochujeja Ci japonce na punkcie pilki tera, mario strikers pobierane w kazdym domu wlasnie i nowe sezony tsubasy nadchodza

jebane niemce, na chuj to wygrywali ? by z tymi ciotami erazmusami pojechali sobie do domku 
Jak tak przegramy jak Kostaryka tu, po otwartym meczu to zero pretensji bym miał do naszych
Japonia czwarty raz w XXI wieku wychodzi z grupy, a u nas podnieta bo się fartem udało po 36 latach 
Bardziej cieszy niż awans Polaków brawo kitajce
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
dziwne że hiszpania się nie cieszy, przecież po hujowej grze i przegranym meczu wyszli z grupy
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Hahahqhhahhahahahahhahahahahahhahah
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Auwiderzejn czy inny chuj wy kutasiarze zajebane
portugalia ogrywa koreańców, a urugwaj ghane i urugwaj rzutem na taśmę wychodzi z grupy. tak to widzę.
Dodano po 41 minutach 53 sekundach:
btw ktoś mi wytłumaczy o huj chodziło z tą uznaną bramką dla japonii, skoro piłka ewidentnie wyszła poza linie boiska?
Dodano po 41 minutach 53 sekundach:
btw ktoś mi wytłumaczy o huj chodziło z tą uznaną bramką dla japonii, skoro piłka ewidentnie wyszła poza linie boiska?
jasny wracaj na forum
Nie wyszła
Musi być całym obwodem dokładnie nie zobaczysz ale w środku piłki są sensory których się używa do goal line i mierzenia gdzie ta piłka się znajduję, ale nie jestem pewien czy przy takim wyjściu za linie to działa. Przy bramkach to śmiga
To chyba najlepsze ujęcie bo nie widziałem kamery prosto z lini lub nad piłka. Pod uwage trzeba brać perspektywe jako przykład slupek który też wychodzi za linie a jest z nią równo
Musi być całym obwodem dokładnie nie zobaczysz ale w środku piłki są sensory których się używa do goal line i mierzenia gdzie ta piłka się znajduję, ale nie jestem pewien czy przy takim wyjściu za linie to działa. Przy bramkach to śmiga
To chyba najlepsze ujęcie bo nie widziałem kamery prosto z lini lub nad piłka. Pod uwage trzeba brać perspektywe jako przykład slupek który też wychodzi za linie a jest z nią równo
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD