Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
No roznica do wcześniejszych mistrzostw to w duzej mierze terminarz, bo zwykle mecz z arabia gralismy na koncu, juz po wpierdolu z argentyna, chociaz fakt ze z meksykiem powinniśmy przejebac 0-2 jak zawsze z porownywalnym rywalem spoza europy w meczu otwarcia wiec jest element oszukania przeznaczenia w tym wybronieniu remisu
Prze okropna jest ta repka, Meksyk z którym Polska ledwo zremisowała ustawiając autbous i grając bardzo bojaźliwie wczoraj zebrał bęcki od Argentyny. No dobra powiecie ale Argentyna męczyła się do 65 minuty, tylko co z tego jak ten Meksyk na dobrą sprawę ani razu poważnie nie zagroził.
Zamiast Michniewicza nam by się przydał "Ted Lasso" z taktyką Nathana Shelley i pozamiatane faktem jest to, że pomimo medialnych bzdur jesteśmy i byliśmy słabą drużyną, naszą grę ogląda się jak jedną wielką nerwówkę, nie wiem dlaczego tak jest, wszystkie słabsze drużyny jako tako potrafią coś pyknąć i sklepać niezłe akcje, a może ja już jestem na maksa przewrażliwiony. Wyobrażacie sobie taką sytuację, że Polska dochodzi do półfinału albo finału taką grą na fuksie?
-
Bisclavret
No dobra ja też jestem wściekły na styl reprezentacji Polski który najzwyczajniej w świecie jest nieadekwatny do poziomu naszych zawodników, ale to ocenianie po wyniku jest właśnie superzasadne. Umowa jest taka - gramy chujowo, ale próbujemy ugrać awans z grupy. Rezultat punktowy jest wyznacznikiem czy ten plan miał sens czy nie, wiec nie wiem co w tym dziwnego, że po dwóch meczach jak już okazało się że gramy punktowo najlepszy mundial za życia większości forumowiczów (a jak zremisujemy z Argentyna to pewnie nawet wszystkich łącznie z Godhandem i lygrysem) ludzie zaczęli mówić że może i jest jakiś sens w tym planie. Pytanie też czy kiedykolwiek na mistrzostwach świata graliśmy jakoś dużo lepiej, bo chyba nie w Rosji prawda?
Czesław Michniewicz opowiada nam dowcip o buldogu, każdy go już słyszał kilka razy i wszystkim się wydaje że to nie ma sensu, ale do samego końca jest nadzieja na plot twist bo jak na razie buldog prowadzi
Czesław Michniewicz opowiada nam dowcip o buldogu, każdy go już słyszał kilka razy i wszystkim się wydaje że to nie ma sensu, ale do samego końca jest nadzieja na plot twist bo jak na razie buldog prowadzi
pięknie ujęteBisclavret pisze: ↑27 lis 2022, 13:02 Czesław Michniewicz opowiada nam dowcip o buldogu, każdy go już słyszał kilka razy i wszystkim się wydaje że to nie ma sensu, ale do samego końca jest nadzieja na plot twist bo jak na razie buldog prowadzi
jasny wracaj na forum
- Muzykometeoropata
Wczoraj oglądem mecz wspólnie z ojcem i mówię mu, że odkąd pamiętam (rocznik 1993) ta reprezentacja gra tak samo tylko zmieniają się nazwiska na koszulkach. Mój ojciec na to że za Górskiego też grali chujowo, do bramkarza i laga do przodu tylko wtedy mieli więcej szczęścia i jakoś ugrali to 3 miejsce to kto wie może historia się powtórzy. 
Co za bzdura.
To twój stary chyba najebany oglądał te mecze 
to ten twój stary najebany co pisze cały czas do michała pola na czacie?
jak na jednych mistrzostwach opierdalasz brazylię, argentynę, włochy, szwecję i jugosławię to nie masz szczęścia, jesteś po prostu dobry
jak na jednych mistrzostwach opierdalasz brazylię, argentynę, włochy, szwecję i jugosławię to nie masz szczęścia, jesteś po prostu dobry
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
w 74 to Gadocha i Lato tak chodzili po skrzydełkach, że gdyby nie pamiętny mecz na wodzie mogło się skończyć złotem
W 74 to biegał tylko ten co akurat miał piłkę. Jak czytam, że Maradony i Pele to najlepsi piłkarze w historii, a potem oglądam jak biegają pomiędzy tyczkami poprzebieranymi w kolorowe koszulki to zawsze mam bekę, jaki t był stojanov grany wówczas.
też prawda. moja teza brzmi że aby futbol znów był na maksa widowiskowy to trzeba mieć wykurwistych napastników i hujową obronę. wtedy jest największa magia futbola.
jasny wracaj na forum
Kacperek to ten debil, ktoremu Runjac zabronil jezdzic skuterem na trening bo bal sie, ze cos odpierdoli, a ten jezdzil dalej, za co zostal wyjebany do rezerw? Faktycznie mental godny nasladowania
Danny Makkelie z Holandii posędziuje mecz Polski z Argentyną. Dobrze że odeszli na trzecią kolejkę od tego, że nie może z tego samego kontynentu, bo by nam dali tego z Zambii i przejebane.
Spoiler
- ebismolarek
Niesamowite jak można być aż takim głąbem
dobra zejdzcie z niego to nasz najwiekszy talent poki co nie mozemy tak z niego drzec lacha
nastoletni zielu tez odpierdalal na fb,a wyrosl na przystojniaka ja jeszcze wstrzymuje konie z szyderka
nastoletni zielu tez odpierdalal na fb,a wyrosl na przystojniaka ja jeszcze wstrzymuje konie z szyderka
umówmy się, każdy z nas w wieku 15 lat miał pół tablicy zajebane postami typu pioter zielinski, młodzieńcza głupota, która powoduje podniesienie kącika ust przez 3 sekundy, natomiast nie każdy w wieku 20(?) pozwala sobie na wypuszczenie takiego pierdolonego gniota o samym sobie
przecież w oldsqlowej szatni ten chłopczyk robiłby za podnózek