Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
55
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 125

Awatar użytkownika
jajca

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: jajca »

No roznica do wcześniejszych mistrzostw to w duzej mierze terminarz, bo zwykle mecz z arabia gralismy na koncu, juz po wpierdolu z argentyna, chociaz fakt ze z meksykiem powinniśmy przejebac 0-2 jak zawsze z porownywalnym rywalem spoza europy w meczu otwarcia wiec jest element oszukania przeznaczenia w tym wybronieniu remisu
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Prze okropna jest ta repka, Meksyk z którym Polska ledwo zremisowała ustawiając autbous i grając bardzo bojaźliwie wczoraj zebrał bęcki od Argentyny. No dobra powiecie ale Argentyna męczyła się do 65 minuty, tylko co z tego jak ten Meksyk na dobrą sprawę ani razu poważnie nie zagroził.
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Zamiast Michniewicza nam by się przydał "Ted Lasso" z taktyką Nathana Shelley i pozamiatane faktem jest to, że pomimo medialnych bzdur jesteśmy i byliśmy słabą drużyną, naszą grę ogląda się jak jedną wielką nerwówkę, nie wiem dlaczego tak jest, wszystkie słabsze drużyny jako tako potrafią coś pyknąć i sklepać niezłe akcje, a może ja już jestem na maksa przewrażliwiony. Wyobrażacie sobie taką sytuację, że Polska dochodzi do półfinału albo finału taką grą na fuksie?
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

To się nazywa chyba opcją grecką
cztery żubry i dwie kurwy
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

No dobra ja też jestem wściekły na styl reprezentacji Polski który najzwyczajniej w świecie jest nieadekwatny do poziomu naszych zawodników, ale to ocenianie po wyniku jest właśnie superzasadne. Umowa jest taka - gramy chujowo, ale próbujemy ugrać awans z grupy. Rezultat punktowy jest wyznacznikiem czy ten plan miał sens czy nie, wiec nie wiem co w tym dziwnego, że po dwóch meczach jak już okazało się że gramy punktowo najlepszy mundial za życia większości forumowiczów (a jak zremisujemy z Argentyna to pewnie nawet wszystkich łącznie z Godhandem i lygrysem) ludzie zaczęli mówić że może i jest jakiś sens w tym planie. Pytanie też czy kiedykolwiek na mistrzostwach świata graliśmy jakoś dużo lepiej, bo chyba nie w Rosji prawda?

Czesław Michniewicz opowiada nam dowcip o buldogu, każdy go już słyszał kilka razy i wszystkim się wydaje że to nie ma sensu, ale do samego końca jest nadzieja na plot twist bo jak na razie buldog prowadzi
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

Bisclavret pisze: 27 lis 2022, 13:02 Czesław Michniewicz opowiada nam dowcip o buldogu, każdy go już słyszał kilka razy i wszystkim się wydaje że to nie ma sensu, ale do samego końca jest nadzieja na plot twist bo jak na razie buldog prowadzi
pięknie ujęte
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
Muzykometeoropata

Post autor: Muzykometeoropata »

Wczoraj oglądem mecz wspólnie z ojcem i mówię mu, że odkąd pamiętam (rocznik 1993) ta reprezentacja gra tak samo tylko zmieniają się nazwiska na koszulkach. Mój ojciec na to że za Górskiego też grali chujowo, do bramkarza i laga do przodu tylko wtedy mieli więcej szczęścia i jakoś ugrali to 3 miejsce to kto wie może historia się powtórzy. :rotfl:
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Co za bzdura.
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

To twój stary chyba najebany oglądał te mecze :bag:
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

to ten twój stary najebany co pisze cały czas do michała pola na czacie?

jak na jednych mistrzostwach opierdalasz brazylię, argentynę, włochy, szwecję i jugosławię to nie masz szczęścia, jesteś po prostu dobry
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

w 74 to Gadocha i Lato tak chodzili po skrzydełkach, że gdyby nie pamiętny mecz na wodzie mogło się skończyć złotem
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

W 74 to biegał tylko ten co akurat miał piłkę. Jak czytam, że Maradony i Pele to najlepsi piłkarze w historii, a potem oglądam jak biegają pomiędzy tyczkami poprzebieranymi w kolorowe koszulki to zawsze mam bekę, jaki t był stojanov grany wówczas.
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

też prawda. moja teza brzmi że aby futbol znów był na maksa widowiskowy to trzeba mieć wykurwistych napastników i hujową obronę. wtedy jest największa magia futbola.
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

potter pisze: 25 lis 2022, 19:33 A tego, zamierzacie kupić biografię Kacperka Kozłowskiego?

bo ja nie :D
Recenzja :)

Te cytaty :bowdown:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Kacperek to ten debil, ktoremu Runjac zabronil jezdzic skuterem na trening bo bal sie, ze cos odpierdoli, a ten jezdzil dalej, za co zostal wyjebany do rezerw? Faktycznie mental godny nasladowania
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Danny Makkelie z Holandii posędziuje mecz Polski z Argentyną. Dobrze że odeszli na trzecią kolejkę od tego, że nie może z tego samego kontynentu, bo by nam dali tego z Zambii i przejebane.
elkacpero

Post autor: elkacpero »

Spoiler
Obrazek
głębokie…
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Niesamowite jak można być aż takim głąbem
pardon

Post autor: pardon »

dobra zejdzcie z niego to nasz najwiekszy talent poki co nie mozemy tak z niego drzec lacha

nastoletni zielu tez odpierdalal na fb,a wyrosl na przystojniaka ja jeszcze wstrzymuje konie z szyderka
elkacpero

Post autor: elkacpero »

umówmy się, każdy z nas w wieku 15 lat miał pół tablicy zajebane postami typu pioter zielinski, młodzieńcza głupota, która powoduje podniesienie kącika ust przez 3 sekundy, natomiast nie każdy w wieku 20(?) pozwala sobie na wypuszczenie takiego pierdolonego gniota o samym sobie :bowdown: przecież w oldsqlowej szatni ten chłopczyk robiłby za podnózek
ODPOWIEDZ