Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
My jesteśmy najsłabsza reprezentacją turnieju drugi mundial z rzędu. I to są fakty.
- ebismolarek
Zieliński kurwo jebana lamusie niezły fantasista mozzarella
najslabsi meksykance od czasow konwisty wciaz za mocni
- nihil Novi
Tragedia ta połowa xD
Jak można taktyka zabić potencjał ofensywny to tylko gruba kierda wie
ale mnie irytują te kilometry wolnego miejsca w środku pola, nawet mateusz bór przed chwilą zwrócił uwagę
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Zajebiscie gramy, NA NICH!!!!!
NIE WIEM CZY WIDZIAŁEM COŚ RÓWNIE OBRZYDLIWEGO OBY WAM MEKSYK WJEBAŁ PO SAME JAJA KURWY
No można się było spodziewać takiego meczu, jedynie myślałem że Meksyk jest lepszy ale tez nie
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- Cz4rny1337
- Moderator
strasznie chujowy ten Meksyk, nawet nie potrafią nam strzelić beka
Jak to jest? Przecież Ci polscy piłkarze graja gdzieś tam w świecie, zarabiają pieniądze, znają język/języki. To nie buduje pewności siebie? Czemu oni za każdym razem tak wyglądają? Chyba ze spłycam, na piłce się nie znam. Oglądam sobie euroski i mundiale.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2022, 17:50 przez Globe, łącznie zmieniany 1 raz.
- ebismolarek
Jebane kurwa pały polskie, żeby nie potrafić stworzyć chociaż jednej składnej akcji
Wygląda to trochę jak zakaz pressingu. Może Pan trener wymyśli, że od 60 minuty jazda na nich a do tego czasu damy im się spompowac. W innym wypadku żenada, wstyd i jebac blendziora.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
gęgajcie sobie dalej, a chłopaki właśnie w szatni zbijają piątki z trenerem za skuteczną realizacje założeń taktycznych
za dużo razy widziałem ten mecz drużyny Michniewicza, żeby nie wiedzieć jak to się skończy
spokojnie, mamy ich
spokojnie, mamy ich
trójkąt bermudzki wola mokotów
0 strzałów na bramkę, ale nie że celnych, w ogóle 0
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)