Belmondo
Re: Belmondo
[mention]SWN[/mention] piękna historia, strasznie dziękuję 
[mention]SWN[/mention] props
nie no ja nie rozumiem co jest frajerskiego w wychodzeniu ze sprzętem na sprzęt. gangusom powiedzcie, żeby nie latali z bronią bo to frajerskie
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
- Ten Typ Gold
Ale nikt oprócz gsp nie potwierdził że oyche miał jakiś sprzęt
- Moltisanti
Myślałem że to nie może być śmieszniejsze aż tu wjeżdża screen chłopaka o ksywie Benito, Benito i Richi kurwa xdd który bawi się w udawania włoskiego mafiozo i jest mu smutno że ktoś przystępuje do bójki w celu wygrania jej i postanawia użyć do tego noża. No bo przecież w tych jego włoskich (sory, amerykańskich filmach) o włoskiej mafii był honor, tradycja, no przecież tak było, kto to widział noża używać, nie daj boże pistoletów 
wyjebane czy oyche mial sprzet. nie ustawili sie na 1;1, tylko wjebal sie do katowic pod ich koncert xD powinien wiedziec na co sie pisze
a co do filmiku to xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to moze byc najlepszy beef w europie
a co do filmiku to xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to moze byc najlepszy beef w europie
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
-
fuckthepolicje
bo te typy pokroju benito tuzza i tego drugiego to mysla pewnie do tej pory ze w realnym swiecie bandziory ale takie prawdziwe bandziory z krwi i kosci co zyja z dnia na dzien maja jakikolwiek zbior zasad i kodeks honorowy ktorego sie trzymaja ale czego sie mozna spodziewac po jakichs odklejencach co mysla ze sa na planie gomorry i salvatore riina to ich stary
I o tym mówiłem w innym temacie na tym forum ludzie podniecają się potyczkami pedałów a nie doceniają zasłużonych zawodników którzy by takiego Belmondo jednym palcem pokonali. Śmiechu warte. Że wam nie wstyd.
24.07.2019 - 16.12.2019
- KillerCroc
Jakby dało się ustawić na forumku follow komuś to bym bez zastanowienia zaczął follować użytkownika BORtwick by być na biężaco z każdą z jego wrzut
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
GSP KRÓL
pierwszy w polsce gangsta rap a Benito lubię rapik no ale gomorre to on na netflixie widział i niech uważa na siebie, bo Mahatma połamie mu palce po bagażniku gdzieś na polance
MOBBYN TO JEST WIARA
pierwszy w polsce gangsta rap a Benito lubię rapik no ale gomorre to on na netflixie widział i niech uważa na siebie, bo Mahatma połamie mu palce po bagażniku gdzieś na polance
MOBBYN TO JEST WIARA
MOB
Dzięki za miłe słowo mordo, wiedziałem że nie wszyscy są tacy i że znajdą się prawilne mordy. Pozdro mordo
EDIT.
Hahaha pierwszy polski gangsta rap tak samo jak Sentino miał odjebać Palucha tak samo z nich są gangstery naiwniacy.
EDIT.
Hahaha pierwszy polski gangsta rap tak samo jak Sentino miał odjebać Palucha tak samo z nich są gangstery naiwniacy.
24.07.2019 - 16.12.2019
Oyche podobno wbił z atrapą klamki XD
- Moltisanti
Czekam na oświadczenie Benito czy atrapa klamki jest zgodna z kodeksem honorowym mafii
kurwa nie będzie mi się chciało toczyć tej dyskusji po piwkowaniu ale typie juz po pierwszym zdaniu widze ze nie sluchales ich muzy z tym mega zdziwieniem o benito i richi kuhwa xDxdxdXD, wiec nie wiesz ze ich kreacja nie opiera sie na jakims jebanym gangsterzeniu, posluchaj muzyki, bo ja znajac wszystkie numery nie kojarze takich aluzji mimo nawet najbardziej kurwa smiesznie to brzmi ale najbardziej gangsterskiego numeru "zlote cozze" nie kojarze aluzji odnosnie jakichs kurwa morderstw, napierdalanek maczetami itp wiesz o co mi chodzi nie probuj frędzlu łapać za słówka, druga sprawa podpadles mi bo widze cie w kolejnym temacie ostatnio a malo zagladam na forum (sory kuba, kc) i wyglądasz mi na po prostu ciołka, fajnie spedzales godzine na analizowaniu tematu zeby wyskoczyc z jakims kurwa oswieconym postem, wiem bo gadalem z dupa przez telefon i widzialem ciagle twoj nick i ciagle widze, miales jakis nick na starym forum tak btw?Moltisanti pisze: ↑03 wrz 2019, 20:48 Myślałem że to nie może być śmieszniejsze aż tu wjeżdża screen chłopaka o ksywie Benito, Benito i Richi kurwa xdd który bawi się w udawania włoskiego mafiozo i jest mu smutno że ktoś przystępuje do bójki w celu wygrania jej i postanawia użyć do tego noża. No bo przecież w tych jego włoskich (sory, amerykańskich filmach) o włoskiej mafii był honor, tradycja, no przecież tak było, kto to widział noża używać, nie daj boże pistoletów![]()
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2019, 21:07 przez samir, łącznie zmieniany 1 raz.
MoltisantiMoltisanti pisze: ↑03 wrz 2019, 20:48 Myślałem że to nie może być śmieszniejsze aż tu wjeżdża screen chłopaka o ksywie Benito, Benito i Richi kurwa xdd który bawi się w udawania włoskiego mafiozo

Ale to pierdolenie że Oyche miał kose to jest jakkolwiek potwierdzone czy to tylko gadka zćpanego GSP? Skoro Oyche miał też sprzęt to czemu nie było walki na miecze? Wydaje mi się że GSP tutaj po prostu pierdoli głupoty żeby wybielić swój partyzancki atak kosą i tyle.
Kolejny temat, że sprzętu się po prostu nie używa gdy przeciwnik go nie ma, największe frajerstwo, a często jest tak że zjeb szuka guza i potem się broni kosą - ten kto miał do czynienia z patusem ze sprzętem będzie wiedział o co chodzi.
Kolejny temat, że sprzętu się po prostu nie używa gdy przeciwnik go nie ma, największe frajerstwo, a często jest tak że zjeb szuka guza i potem się broni kosą - ten kto miał do czynienia z patusem ze sprzętem będzie wiedział o co chodzi.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Imo lada dzień będzie info o zatrzymaniu GSP przez 997 przez te konfidenckie filmiki i zdjęcia które latają po sieci 
Dla tych co im nie chce się przewijać tutaj dowody na sprzęt