Nikt nie wymaga, że będą grać jak Barcelona Guardioli, ale człowiek patrzy na takie reprezentacje Danii czy Szwajcarii i chuj go strzela. Jak się ma poważnego trenera to jednak można.
Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
tacy Węgrzy powinni w ogóle się poddać bo przecież mają jeszcze niższy potencjał, a jednak mają wyniki
my nie mamy ani stylu, ani wyników; z mądrym trenerem i odrobiną czasu mogłoby się coś udać, ale się nie uda, bo nie stać nas na taki wysiłek intelektualny jak mądry trener
my nie mamy ani stylu, ani wyników; z mądrym trenerem i odrobiną czasu mogłoby się coś udać, ale się nie uda, bo nie stać nas na taki wysiłek intelektualny jak mądry trener
trenerzy to najgorsze co ma do zaoferowania polska piłka, regularnie od lat to samo
najlepsze to chyba sędziowie, jak już się ich choćby porówna z odpowiednikami zachodnimi
najlepsze to chyba sędziowie, jak już się ich choćby porówna z odpowiednikami zachodnimi
- bialyjelen
bo madrego trenera musi chciec madry prezes pzpn, a takiego u nas jeszcze nigdy nie stwierdzono niestety
Przecież Węgrzy bardzo podobnie jak my, ustawiają się nisko i te wygrane mecze z Anglią czy Niemcami to mieli posiadanie trzydzieści kilka procent, to jest właśnie podobny przypadek i gra pod wynik. Na Euro też tak wyglądali, w Lidze Narodów to oddało, ale za to nie jadą na mundial.
Spokojnie Czesiu właśnie dostaje korki jak trenować repre, puchar jest nasz
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Kurwa to już dzisiaj, laga na Robercika, krater w środku pola,
30% posiadania piłki i Piątek z ławki na ratunek a nuż piłka odbije mu się od łydki
Nie mogę się doczekać, oby jakieś 1:0 po najgorszym meczu w historii tej dyscypliny
30% posiadania piłki i Piątek z ławki na ratunek a nuż piłka odbije mu się od łydki
Nie mogę się doczekać, oby jakieś 1:0 po najgorszym meczu w historii tej dyscypliny
Dochodzą słuchy jakoby 4 z tyłu mielibyśmy wyjść, kurcze jest sporo znaków zapytania. NIe umiem sobie tego poskładać optymalnie w głowie. Za 16 godzin i 10 minut mecz
już się jaram, obym za 18 godzin mniej więcej nie czuł się jak po Senegalu. Znaczy się na pewno tak nie będzie, bo wtedy byłem najebany a teraz jestem abstynentem w każdym razie wtedy chuja meczu widziałem na strefie kibica w Kato słońce napierdala na ryj flagi powiewaja na ekran 2 metrowy typ przede mną bardziej niż mecz pamiętam przelewanie żubrów z żabki do plastikowego kubka, bo tam browary miały pojebana cenę i były tak rozcieńczone że musiałbym 200zl wyjebac aby się najebać. Teraz inny klimat, 1 ziomek, zioło i na chacie. Oczekiwań prawdę powiedziawszy nie mam żadnych, więc może tym razem zamiast się zawieść się zaskoczę miło
ale będą emocje kurwaaaaaa
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
bedzie wpierdol
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Wygramy 1:0
-
Bisclavret
Kurwa jestem trochę przerażony bo zacząłem to sobie rozkminiać w głowie i stwierdziłem że nie stoimy na takiej straconej pozycji, chujowo bo będę ten mecz oglądał mając szczątkową nadzieję na dobry wynik, a przecież wiadomo jak się skończy. Eh.
Do wczoraj miałem w ten mecz wyjebane jak w jakąś Ligę Narodów i chyba byłem szczęśliwszy
Do wczoraj miałem w ten mecz wyjebane jak w jakąś Ligę Narodów i chyba byłem szczęśliwszy
a ja już od wczoraj czułem delikatne jaranko, a dzisiaj już się jaram w chuj, ale oczekiwań nie mam żadnych, nie pamiętam kiedy ostatnio balonik nie był napompowany, remis biorę w ciemno
kursy na Polske cały czas idą w góre więc coś musi być na rzeczy, czyli wpierdol jak zwykle dzisiaj

Wojciech Szczęsny: pierwszy mecz jest kluczowy. Nie ukrywam jednak, że w trzecim meczu dopisujemy sobie zero punktów, zakładamy, że będzie on na pewno przegrany.
TVP Sport.
Czyli to samo co z chilevol2 tyle, że z Meksykiem.
TVP Sport.
Czyli to samo co z chilevol2 tyle, że z Meksykiem.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Żegnamy sie z mundialem dzisiaj, ja już spakowany
Papa
Papa