Belmondo
Re: Belmondo
bylem zdania, ze beefy dzisiaj nie maja juz sensu. Zmieniam zdanie i czekam na to XD mimo ze rapowo nikt mi nie siada
cztery żubry i dwie kurwy
Będzie osobny temacik na beef?
Chuj już w rapowanie w tego typu konfliktach, ja liczę że na wszelakich live'ach instagramowych wyjdzie jak najwięcej bekowych brudów (vide to o zakładaniu bandaży i udawaniu kontuzjowanego) i złotych myśli podobnych do tej GSP.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Może mi ktoś to wszystko skrócić i przedstawić postacie? Mówię serio bo zaciekawiło mnie to i o ile znam jedynie zwrotke belmondziaka z Do Następnego tak nie znam kompletnie nic więcej już
^ kogo to chuj obchodzi?
To już było
https://newonce.net/2018/02/organizator ... -belmondo/
Tytus dwa dni przed koncertem w Warszawie był rzekomo operowany. Dwie narkozy i te sprawy. Dzień przed koncertem zażądał od organizatorów pieniędzy, bo jest poszkodowany i jeśli nie dostanie 300 zł, nie przyjedzie na koncert. Z rożnych stron pojawiły się głosy, że to nie pierwsza sytuacja, gdzie bandażuje sobie rękę, by nie dostać zbyt mocno po łbie. Na filmiku, który wrzucił przed koncertem w Toruniu, widać, jak bez problemu macha obiema łapami zapraszając na koncert. Filmik oczywiście został usunięty.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
wersy z 2pakiem i strzelaniem 
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
Belmondo to Mlody G
Oyche Doniz to Spec od bialej broni, w duecie z Belmondo to MOBBYN
Kiedys Belmondo i Oyche Doniz z jednej wazy.. tera nie juz
Obecnie Belmondo i GSP to MOBBYN
musze juz leciec
haha doniz to cymbał ale tekst z synem mula i kulawej praczki rozbawił mnie mocno
czasy się zmieniły więc team benito i ricci, może jakiś cichy telefon do matteo messina denaro wleci
czasy się zmieniły więc team benito i ricci, może jakiś cichy telefon do matteo messina denaro wleci
. 
Czekam na więcej
Czekam na więcej
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
W duużym skrócie z wyłącznie najważniejszymi informacjami, bo chcąc wymieniać wszystko
>Belmondo wcześniej znany jako Bojkot wcześniej znany jako Tyta
>Oyche Doniz wcześniej znany jako Doni JWP ze składu JWP
>GSP znany też jako Mahatma Gun-D
>Belmondo nagrywa sobie z Kazem Bałagane legendarny mixtape Sos, ciuchy i borciuchy, potem racząc go jeszcze kilkoma gościnkami czy to na luźnych numerach, czy na solówkach
>W 2016 na youtube zaczynają pojawiać się luźne tracki podpisane tajemniczo różnymi ksywami, jednak cała grupa legitymuje się ostatecznie nazwą Hewra/Mobbyn
>Krok po kroku wychodzi, że Hewra składa się z osób związanych z JWP i ogólnie grafficiarsko-deskorolkowym towarzystwem z WWA, a Mobbyn tworzy Belmondo i Oyche Doniz (początkowo miał być w nim jeszcze Kaz, ale nie wiem co się stało)
>Prawie cały 2016 i 2017 to regularne bomby od HxM, niezapowiedziane lub krótko uprzedzane koncerty (z mniejszymi lub większymi aferami w tle, typu zmienianie ceny biletów na dwa razy większą w ostatniej chwili, a kogo nie stać jest obsrańcem) i ogólnie hajp wypierdolony w kosmos
>Niespodziewanie Oyche Doniz ogłasza, że Mobbyn pierdoli Hewrę, a ci drudzy mają ZAKAZ koncertowania w Warszawie
>Dwa składy zaczynają działać na własną rękę, Kaz Bałagane wstrzymuje się od oficjalnego zajmowania stanowiska, natomiast nie przeszkadza mu to w nagraniu kilku tracków z członkami Hewry
>W samym Mobbyn również dochodzi do rozłamu i obaj raperzy (Belmondo i Oyche) roszczą sobie prawa do marki, między innymi jednocześnie tworząc ubrania pod tą nazwą
>Po wzburzonym okresie zawirowań, oskarżeń o przekręty i narkomanię Belmondo wraca do social mediów i ogłasza współpracę ze Steprecords
>Szala posiadania trademarku do Mobbyn przechyla się na stronę Belmondo, który nagrywa na początku z Bajorsonem, a następnie już z GSP
>Pojawia się album zatytułowany Uhqqow - już w nowym składzie
>Przez ostatnie ~2 lata Hewra, nowe Mobbyn i Doniz ganiają się po social mediach zapowiadając wpierdole, zakazy i obciążając oponentów oskarżeniami o krzywe akcje
>W międzyczasie odzywają się też chłopaki z Tuzzy oskarżając Belmondo o pożyczenie pieniędzy i spierdolkę z miasta, Kaz Bałagane nadal podkreśla swoją bezstronność, jednak jednocześnie odcina się od jakiejkolwiek możliwości współpracy z Belmondo i powtarza że nie wie co się z nim dzieje
>Internet w sumie dotąd pozostaje podzielony pomiędzy zwolenników 'oryginalnego' Mobbyn w składzie Belmondo/Oyche, a tych akceptujących kontynuację z GSP
Jeśli coś pojebałem to proszę mi zwracać uwagę, będę edytował, żeby ewentualnie potem ktoś nie naciął.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
wnioskuje o utworzenie oficjalnego timelineu dokonań Belmondziaka zawierajągo wszystkie krzywe akcje w których uczestniczył
Radio Gruz było przed rozpadem H&M? Bo na tej płycie jest feat i Oyche Doniza i Amena.
- Bunnymen77
Kiedyś wkurwiałem się na strzały na facebooku zamiast konkretnych dissów od każdej ze stron. Jednak Młody G po pierwszym w Polsce rapie robi pierwszy w Polsce beeeeef.
Bardziej chodziło mi o taki Lautpak z Dronem i A'manem, czy Ciepłą Colę z Don Poldonem, które wyszły już grubo po wybuchu konfliktu. Teoretycznie Bałagan zawsze spokojnie odpowiada, że nie zajmuje stron w konfliktach które go nie dotyczą, ale tutaj patrząc na liczbę featów jest 3:0 dla Hewry.
[mention]WHITE[/mention] faktycznie, poprawiam.
Późniejsze featy z Hewrą wiadomo. Po prostu byłem ciekaw, czy ten z Donizem był już po podziale.SWN pisze: ↑03 wrz 2019, 20:11Bardziej chodziło mi o taki Lautpak z Dronem i A'manem, czy Ciepłą Colę z Don Poldonem, które wyszły już grubo po wybuchu konfliktu. Teoretycznie Bałagan zawsze spokojnie odpowiada, że nie zajmuje stron w konfliktach które go nie dotyczą, ale tutaj patrząc na liczbę featów jest 3:0 dla Hewry.