Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
są pytanie o kose z Hadesem i ogólnie o Hifi? bo jak nie to pierdole
@clockers
Nie ma nic takiego
Nie ma nic takiego
chyba najglupszy typ jaki rozmawial z winim do tej pory, polecam chociaz obejrzec do momentu jak gadają o fristajlu eldoki 
- mlodyperkez
nie no dzieki jeszcze tak chujowo mi sie zycie nie potoczylo zebym ogladal wywiady dioxa
A ja sobie dziś do szamy zobaczę rozmowę. Diox czasem spoko gada.
Wgl sztos, to by była rozmowa WINI x Tau
Rozjebane by było fest
Wgl sztos, to by była rozmowa WINI x Tau
Rozjebane by było fest
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Ale co by bylo rozjebane? wini by gadal to samo co w rozmowie z ksiedzem-raperem a Medium by stwierdzil ze nie ma boga w sercu i ze sie kiedys nawróci. Ja bym wolal 3 raz Slonia, moze by siadlo jak za pierwszym i dobra beka bedzie
- przedszkolanek
WINI x MARTIRENTI - rozmowa | "Moja kreacja pozwala mi zabunkrować się na opinie"
Spoiler
No właśnie. I to by było zajebiste.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Te rozmowy to złoto. Oglądałem wszystkie. Wini się zmienił mocno, ale można się dużo dowiedzieć o różnych rzeczach i zapada to w pamięć. Słucham jak gotuje, gram w fife czy robię coś gdzieś mogę skupić się na słuchaniu. Wini już słabiej się odpala i powtarza teksty, ale i tak to wszystko za darmo , a takie dobre.
-
dziejaszek
- przedszkolanek
zaraz początek jakoś, tyle przesłuchałem
W sumie jaki jest sens gadać o free Eldoki w 2022 xD Trochę boomerska gadka imo.
- oKulTywowany
Winiego tak brzydzą freakfighty, że już chyba z połowę tego uniwersum gościł u siebie
Brzydzą go bo jest jebanym grubasem. Gdyby był wysportowany, to sam by wziął udział.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Dotrwałem do momentu gdy Wini zaczął pierdolić o religiach, czyli krótko.
- przedszkolanek
WINI x WERONIKA LEWICKA - rozmowa | O problemach z uzależnieniami, seksie i chorobach.