Drake & 21 Savage - Her Loss (2022)
Re: Drake & 21 Savage - Her Loss (2022)
Stary dobry drizzy wrócił bez pierdolonych smetów 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
MIddle of The Ocean ten sam sampel co w Real Niggas Dipsetów. Ale petarda. 
middle of the ocean topka 
-
milford966
jestem już zmęczony zmęczonym drejkiem. nie wiem o czym wy gadacie to ten sam drejk co od czasów views jest gwarancją nudy. właśnie apropos gdzie young nudy?
z przebłyskami ale bez szału. circo loco niezłe intro też
z przebłyskami ale bez szału. circo loco niezłe intro też
Ej kurwa mac dobra ta płyta jest. 
Gorąco w sieci po pociskach w stronę Megan i Ye.
czy słowo bitch ma jakieś nowe znaczenie w zestawieniu z "clout" czy ona po prostu nazywa siebie dziwką i dlatego każe lizać swoją pussy by oponent złapał jakieś choroby weneryczne?I AM CLOUT BITCH keep sucking my pussy
jest trochę ciekawych linijek w różne osoby na tym albumie
ogólnie to mid, ale chociaż słuchalne pierwszy raz od 2018
przy pierwszym odsłuchu rano na słuchawkach mix mi się wydawał strasznie dziwny, a teraz to już sam nie wiem
ogólnie to mid, ale chociaż słuchalne pierwszy raz od 2018
przy pierwszym odsłuchu rano na słuchawkach mix mi się wydawał strasznie dziwny, a teraz to już sam nie wiem
Ja słuchałem w samochodzie i strasznie męczące były kawałki z dużym basem, w innych produkcjach jak np. astroworld, które akurat ostatnio słuchałem jest zupelnie inaczej.
- przedszkolanek
zaczynam słuchać i faktycznie jest chujowy
40 covid się rzucił na uszy
Dodano po 1 godzinie 3 minutach 57 sekundach:
ale nie we wszystkich numerach, żeby nie było
ogólnie płyta przeciętna i czemu tak mało 21?
Bo ma 21% a drejk 79%, a tak na serio ktoś policzył na Twitterze że 21 ma 26% wersów a drejk 74% więc close enough
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
I dobrze, bo 21 wyjątkowo bezbarwnie tu wypadł. Zawiodłem się. Owszem ma kilka niezłych wersów, ale Drake go zjadł i przyćmił swoimi barsami.
Płyta jest dobra, ale to głównie za sprawą Drejka. Czysto rapersko świetnie tu wypadł, ale zgadzam się z sebringiem. Mam wrażenie, że Kanadyjczyk zatracił zdolność melodyjnego podśpiewywania, którego tak często używa. Porównajmy sobie Hours in Silence z takim Furthest Thing z NWTS. No różnica jest potężna.
Najlepsze co wydał od czasu More Life i tak.
Płyta jest dobra, ale to głównie za sprawą Drejka. Czysto rapersko świetnie tu wypadł, ale zgadzam się z sebringiem. Mam wrażenie, że Kanadyjczyk zatracił zdolność melodyjnego podśpiewywania, którego tak często używa. Porównajmy sobie Hours in Silence z takim Furthest Thing z NWTS. No różnica jest potężna.
Najlepsze co wydał od czasu More Life i tak.
Jak to jest, że na coverze 24 Drake brzmiał tak zajebiście a tutaj jego momenty śpiewane to 
e: poza tym przyjemny album - BackOuutsideBoyz, Privileged Rappers, Circo Loco, to zapamiętałem za pierwszym
e: poza tym przyjemny album - BackOuutsideBoyz, Privileged Rappers, Circo Loco, to zapamiętałem za pierwszym
Dzięki Drizzy za przypomnienie klasyka od Tipa w Rich Flex 
dojebana jest ta płyta
- gods bidness
Wiadomo kto Drejkowi pisał teksty na tej płycie?