Czyste Niebo pamiętam się jarałem, "Chcę być bliżej boga bo boję się diabła" i tam w tle taki fajny dźwięk poleciał, co leci co kilka barów. Niestety solówką się zawiodłem.
ale za każdym razem jak sobie o nim przypomnę, to musowo robię sobie przejazd po ulubionych kawałkach: Byo Mineo, Iwan, Sasza lub Wasyl (top lovesongów w ostatnich latach), Na oddział, To nie tu, Nigdy więcej - chłop jak się zepnie, to potrafi świetnie pisać numery
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Cos mi sie w tym podoba, ale ciezko mi to stwierdzic, bo “składowe” sa chujowe xD fajny mix master calkiem, ze ten bit tak nakurwia. Napewno jest to jakieś
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że mogłoby być lepsze, parę wersów spoko, tym bardziej jak leci na tych swoich skojarzeniach, ale ja dalej czekam na hit na miarę Byo Mineo
Co o tym myslisz @Bolo
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
+1, nic specjalnego, a szkoda, bo obydwie płyty bardzo lubię i często wracam
plus za kolaborację z Ogano i mam nadzieję że więcej - lepszych - tracków z tej współpracy wyjdzie, im obydwu należy się dużo większa popularność niż mają obecnie
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv. FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS