Kanye West
Re: Kanye West
Props dla Kanye za gorzkie słowa prawdy na temat n-wordów i ż-wordów.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Przestanmy tez nosic Nike Bo exploituaja dzieci w biednych krajach azjatyckich od dobrych 30+ lat
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
z Def Jam też już nie ma umowy
prawda jest taka że jeżeli ktokolwiek będzie z nim jeszcze chciał rozmawiać to może mu to wyjść na dobre
jak nie to gg, ale do tego to jeszcze musiałyby się jakieś grubsze akcje odjebać a nie takie pierdolenie
prawda jest taka że jeżeli ktokolwiek będzie z nim jeszcze chciał rozmawiać to może mu to wyjść na dobre
jak nie to gg, ale do tego to jeszcze musiałyby się jakieś grubsze akcje odjebać a nie takie pierdolenie
Nie ma zadnego GG ani cancela, przeciez to Kanye kurwa Ile on juz przypau'ow narobil i NIC, wiadomix teraz inny grubasy ladunek ale wdg mnie zadnego GG nie bd
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Z Def Jamem to chyba stary news sprzed roku
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- gods bidness
Glamrap MOCNO o spektakularnym upadku Kanye Westa.
https://glamrap.pl/kanye-west-spadl-z-r ... -streamow/
https://glamrap.pl/kanye-west-spadl-z-r ... -streamow/
Kto to w ogóle pisał 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
haha ja pierdolę piękny tekst
-
BalmainPikasso
Ten jawny sabotaż kariery wejdzie do kanonu sztuki współczesnej, a świat jak zawsze niegotowy na naszego geniusza
Ten artykuł na glamrapie 
SZYDERCZA POMPA
SZYDERCZA POMPA
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
wklz
Gość ciekawie zagrał, akurat będzie w topce koniunkturalnej jak wahadło soc-kulturowe machnie w drugą stronę.
#teamkanye, free palezdyna.
Spoiler

This also now means that Donda 2 is now unreleased and unavailable to be bought/streamed anywhere legally.
Teraz to już lawinowo pójdzie. Obawiam się, że to koniec sympatycznego pana Kanyego. 
To całe cancelowanie Kanye tylko pokazuje że miał rację że Żydzi rządzą światem mediów
Stem player w moim posiadaniu stał się właśnie grailem, sprzedam za miliony monet za jakieś 5 lat. Tak samo jak ciuchy i buty chociaż używane będzie trudniej sprzedać
Dodano po 3 minutach 41 sekundach:
Jeszcze coś mówią że go ze streamów mogą wyrzucić. To by dopiero był plot twist. Idę słuchać R.Kellego
Stem player w moim posiadaniu stał się właśnie grailem, sprzedam za miliony monet za jakieś 5 lat. Tak samo jak ciuchy i buty chociaż używane będzie trudniej sprzedać
Dodano po 3 minutach 41 sekundach:
Jeszcze coś mówią że go ze streamów mogą wyrzucić. To by dopiero był plot twist. Idę słuchać R.Kellego
- gods bidness
Obstawiałem dziarę ze swastyką na czole, jednak zmieniam zdanie i teraz liczę na emigrację do Rosji, spotkanie z Putinem i wywiad w ruskiej propagandówce, gdzie Kanye chwali Rosję i mówi, że tu jest prawdziwa wolność słowa i w ogóle, nie to co w satanistycznych żydowskich USA.
Popcorn mam już posolony.
Popcorn mam już posolony.
^ nie zdziwiłbym się
i mogły pojechać krzyknąć u nich fuck Russia YE2024
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD