Gres/Snatch - Noc EP (2005)
Gres/Snatch - Noc EP (2005)
Są tematy o klasykach takich jak Najebawszy, GWPI i milion innych. Właśnie kończy się sierpień więc od dwóch tygodni w każdą noc słucham tej epki. A Wy wracacie?
Nadeszła noc, będziemy wróżyć z gwiazd.
https://youtu.be/iMJuQu14f3k
Wysłane z mojego Nokia 7.1 przy użyciu Tapatalka
Nadeszła noc, będziemy wróżyć z gwiazd.
https://youtu.be/iMJuQu14f3k
Wysłane z mojego Nokia 7.1 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 31 sie 2019, 22:26 przez Komar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Full Level
Re: Gres/Snatch - Noc EP (2005)
No kurwa na kozaku, marzą mi się instrumentale do tego ep. Dobrze, że przypomniałeś ogólnie, bo zaraz odpowiednie pory roku wchodzą do słuchania tego materiału.
- Kotei
Regularnie wracam, świetny klimat ma ta epka.
Rychu Peja Solufka listener
znalazłem w dymie dom
dlatego dymie wciąż
co tu dużo pisać, świetny projekt
dlatego dymie wciąż
co tu dużo pisać, świetny projekt
Mega zajebiscie się tego słucha na winylu, top3 płyt z undergroundu ever. Kawałek Noc sam w sobie ma taki klimat z tym samplem. Uwielbiam taki rap, nie robi się już takie rapu i mnie to smuci.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Gres w ogóle wydaje się być gościem stworzonym do robienia tego rodzaju muzyki. idealna dykcja, głos, teksty, no po prostu wszystko się tu zgadza. kiedyś rozkminiałem sobie jakieś ciekawe konfiguracje raper/producent do stworzenia kosmicznej płyty na pewno Gres/Noon albo puszczajac wodze fantazji jeszcze dalej Gres/Burial to byłoby coś cudownego
Ostatnio zmieniony 28 lis 2025, 23:46 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
Gres/Noon to bym za to zapłacił cały hajs. Duet rapowy Gres/Ash też, albo Ash/Noon albo ktokolwiek/Ash. Ash gdzie jesteś, liga pokemon bez ciebie to nie to samo : <
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Gres/me!how? Też by siadło
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

piękna płyta,
no i jest to mój prywatny fenomen, bo ni huja nie rozumiem o czym Gres nawija i brzmi to dla mnie jak ładnie zbudowane grafomańskie pierdololo, ale kocham ten klimat, głos, dobór słów, które nawet jak brzmią imo jak jakiś zlepek, to są to słowa ciekawsze niż u jakiegoś gurala, u którego jest to zapakowane biednie, u Gresa w złoto
no i jest to mój prywatny fenomen, bo ni huja nie rozumiem o czym Gres nawija i brzmi to dla mnie jak ładnie zbudowane grafomańskie pierdololo, ale kocham ten klimat, głos, dobór słów, które nawet jak brzmią imo jak jakiś zlepek, to są to słowa ciekawsze niż u jakiegoś gurala, u którego jest to zapakowane biednie, u Gresa w złoto
cztery żubry i dwie kurwy
Są na winylu instrumentale, nie mam sprzętu żeby to zrzucić na mp3 ale popytam ludzi.Full Level pisze: ↑31 sie 2019, 22:42 No kurwa na kozaku, marzą mi się instrumentale do tego ep. Dobrze, że przypomniałeś ogólnie, bo zaraz odpowiednie pory roku wchodzą do słuchania tego materiału.
Jimmy Kiss mówi, ze ma i zrzuci jak będzie miał chwile, jakby co.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
też tak mamni huja nie rozumiem o czym Gres nawija i brzmi to dla mnie jak ładnie zbudowane grafomańskie pierdololo, ale kocham ten klimat
Coo
F1 to królowa. Zawsze była.
Przypomnę hot16challenge https://www.youtube.com/watch?v=z8wOnIp_43Y
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
wiem że stra się być klimatyczny, ale mnie po prostu nudzi
monotonnie nawija
W związku z tym, że koniec sierpnia i wróciło na słuchawki pozwolę sobie odświeżyć temat.
Piękna to jest epka, nie zapomnę jej nigdy. Na Fraktalu Gres również dał popis skila, zapętlam równie często.