poland remix
-
milford966
poland remix
podobno yachty był w krakowie nagrywać remix do poland
był też tam cole bennet
także dawajcie obstawiajcie kto się dograł
oczywiste strzały:
matczan
żabson
malik
bedoes (pewnie nie)
quebo (na pewno nie)
multi?
był też tam cole bennet
także dawajcie obstawiajcie kto się dograł
oczywiste strzały:
matczan
żabson
malik
bedoes (pewnie nie)
quebo (na pewno nie)
multi?
- napewnoniemfc
Re: poland remix
mfc (na pewno tak)
-
milford966
ja myślę że jak w krakowie to abram montana
- yungXpaproch
no typy forumowe niedoedukowane muzycznie
Spoiler
Właściwie bym się nie zdziwił, bo za promocję 2115 odpowiada Universal, który dzisiaj rozsyłał info prasowe o klipie do Poland. Jednak najbardziej spodziewałbym się Malika Montany.

ploty chodzą, że to Żabson, on sam coś na insta insynuował już i na pewno też kilka dni temu mówił, że chciałby i prosił fanów o spamowanie sociali Łódcxe
SQU albo jakis czarnuch z 730 squad
Bo to jedyni warci remix tego, quebo LGBT (let's get this bread together) pewnie sie boii afro amerykancow tak samo jak matczak jako ze jest ze stolycy, jako ze mlody jahtcik to bardziej na weeba/nerda wyglada co oglada anime ale ze jest z ATL to polscy raperzy mysla ze to gangus co robio drive by z thuggerem I 21 savage SLAT SLAAT a to normalny chlopak co pewnie jesli by naprawde przyniosl ta duza azjatycka patelnie do polski to by mial konto na forumku I zajebiste Thai danie jakies kulinarne, kurwa w danii dzisziejsxym to tylko trzeba zeby pod tik toka sie zlapalo zeby malolaty krecily dupa I pozniej masz Tyle wyswietlen, ja nie heatuje jak np jakisz murzyn2 czy ktos tam inny, Bo to nie uwu I could like minesota. Wiadomix od zawsze bylo ze lil boat poprostu sie bawi muzyka I ma wyjebundo bangalundo na tw opinie it'd
Wiadomix ze nie popieram kolorowanie paznocki Bo
Nie chodze w leginsach Bo nie mam siostry ziomek
Ale nie patrze na to Bo uzi maly lucyfer to juz chyba robil kurwa dekade temu, murcix ze on z nikim "czarny" z polski nie nagra, chyba ze dadza duzo sosu ci od Malika ale to by w chuj nie gralo + jeszcze jakis bibic czy inny francuz w tlw klipu sie bujajacy, Sony czy tam universal music group czy Inna wytwornia co trzyma afro amerykanskich raperow prawie jak niewoonikow jesli to czytacie to bierzecie 730 huncho Bo ziom em numero uno umie nawijac, dos ma flow, em tried jest czarny takze bedziej bardziej targetowane na USA Bo chyba tam najwiekszy rynek c nie. Numer spox daje okejke ale zaproscie polskiego nigga a nie jakiegos kurwa grajka politycznego, ewentualnie Kazika albo gsp, kazik chyba by nie umial z auto tunek ale wsumie ma pare chwytliwych refrenow to moze by sie udalo
Multi wypierdalaj a I wiadomix czekam na LPC wOoOooOoOok remix
Bo to jedyni warci remix tego, quebo LGBT (let's get this bread together) pewnie sie boii afro amerykancow tak samo jak matczak jako ze jest ze stolycy, jako ze mlody jahtcik to bardziej na weeba/nerda wyglada co oglada anime ale ze jest z ATL to polscy raperzy mysla ze to gangus co robio drive by z thuggerem I 21 savage SLAT SLAAT a to normalny chlopak co pewnie jesli by naprawde przyniosl ta duza azjatycka patelnie do polski to by mial konto na forumku I zajebiste Thai danie jakies kulinarne, kurwa w danii dzisziejsxym to tylko trzeba zeby pod tik toka sie zlapalo zeby malolaty krecily dupa I pozniej masz Tyle wyswietlen, ja nie heatuje jak np jakisz murzyn2 czy ktos tam inny, Bo to nie uwu I could like minesota. Wiadomix od zawsze bylo ze lil boat poprostu sie bawi muzyka I ma wyjebundo bangalundo na tw opinie it'd
Wiadomix ze nie popieram kolorowanie paznocki Bo
Nie chodze w leginsach Bo nie mam siostry ziomek
Ale nie patrze na to Bo uzi maly lucyfer to juz chyba robil kurwa dekade temu, murcix ze on z nikim "czarny" z polski nie nagra, chyba ze dadza duzo sosu ci od Malika ale to by w chuj nie gralo + jeszcze jakis bibic czy inny francuz w tlw klipu sie bujajacy, Sony czy tam universal music group czy Inna wytwornia co trzyma afro amerykanskich raperow prawie jak niewoonikow jesli to czytacie to bierzecie 730 huncho Bo ziom em numero uno umie nawijac, dos ma flow, em tried jest czarny takze bedziej bardziej targetowane na USA Bo chyba tam najwiekszy rynek c nie. Numer spox daje okejke ale zaproscie polskiego nigga a nie jakiegos kurwa grajka politycznego, ewentualnie Kazika albo gsp, kazik chyba by nie umial z auto tunek ale wsumie ma pare chwytliwych refrenow to moze by sie udalo
Multi wypierdalaj a I wiadomix czekam na LPC wOoOooOoOok remix
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Czekam na remix od DMS Squad
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- yungXpaproch
Z kazik klimat kartel niech ktos zrobi remix
I to jest ten oficjalny remix? 
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
White na FB napisał, że tak xd
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
White na FB napisał, że tak xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: 2115 - Rodzinny Biznes Mixtape (09.12.2022) [Zapowiedź]
Wiedziałem, że zaraz będą remixy jakieś z naszej sceny niestety
// nie piszmy w temacie o mixtape 2115 o tym remixie, jak jest specjalny temat. Przeniosłem post.
oldschool
// nie piszmy w temacie o mixtape 2115 o tym remixie, jak jest specjalny temat. Przeniosłem post.
oldschool
- zemsta1camzata
Jedyny prawilny remix to
A Tu z young minecraftem
Spoiler
Spoiler
chujowe. nie sprawdzam.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Jest jeden prawilny remix
KLIK
KLIK
Ciekawe czemu wgl Lil Yachty nagrał kawałek o polsce a nie np o litwie
zalosny ten remix 2115, tam zabson powinien byc