Kanye West

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
Sialala

Re: Kanye West

Post autor: Sialala »

Lot jest wysoki, jasny chuj.
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

wczoraj było coś o zrobieniu school shootingu, chłop znowu ma ostry epizod maniakalny, smutne w chuj
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

oyama pisze: 07 paź 2022, 19:41 amerykanski bonus bgc, ale lepszy muzycznie
celne
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Jeszcze Przemek Ferguson czy jak miał ten gruby który dissował cały świat freestylami na livestreamie, a matka co jakiś czas wołała zza drzwi żeby nie hałasował.

Przykre jak dużo ludzi w komentarzach do jego postów pisze w stylu "ha ha dawaj Ye ale inba" zamiast wyganiać typa na jakieś leczenie dla jego własnego dobra. Straszne spustoszenie na bani w ostatnich latach i o ile na początku większość uchodziła płazem pod wyrobioną łatką wizjonera i jezusa, tak aktualnie jest po prostu pierdolącym głupoty lekomanem, który pali za sobą mosty.

Poopy-di scoop
Scoop-diddy-whoop
Whoop-di-scoop-di-poop
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

imo to gadanie o jakichś leczeniach to takie pierdolenie też
wiadomo że nie wszystko u niego w porządku, ale z drugiej strony on po prostu lubi poddymiać
wystarczyłoby żeby dopowiadał zamiast używać skrótowców i odbiór wielu z tych tematów byłby inny :lol:
bo jak potem te "kontrowersyjne" kwestie gdzieś rozwija to zwykle jego spojrzenie ma sens

gość ma taką pozycję i jeszcze immunitet raperski :lol: przez który może mieć totalnie wypierdolone na opinie innych
bo gdyby był jakimś aktorzyną i by odpierdalał takie rzeczy to by go pewnie zcancelowali w 5 minut
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

instinkt pisze: 08 paź 2022, 13:33 bo jak potem te "kontrowersyjne" kwestie gdzieś rozwija to zwykle jego spojrzenie ma sens
no właśnie nie bardzo, chłop pierdoli trzy po trzy, nie potrafi dokończyć dobrze jednej myśli i jego umysł ucieka już do innej, rzuca właśnie takimi buzzwordami, które dobrze działają na ludzi i na niego też dobrze zadziałały.
instinkt pisze: 08 paź 2022, 13:33 bo gdyby był jakimś aktorzyną i by odpierdalał takie rzeczy to by go pewnie zcancelowali w 5 minut
nic takiego by się nie stało, jak jakiś aktorzyna tak odpierdala to tak samo jak Kanye zostaje z otwartymi ramionami przyjęty przez środowiska, które światopoglądowo zgadzają się z tym co mówi, cancellowanie dopóki nie odjebiesz naprawdę grubego szajsu w stylu Cosbiego czy R.Kellyego nie ma tak naprawdę żadnej mocy i jakieś reperkusje czy zastój karierze są co najwyżej chwilowe - spójrz sobie na Luisa CK, Kevina Harta czy Dava Chapelle, Sean a Penna, pełno jest przykładów gwiazd co coś odjebały i sobie żyją jak gdyby nigdy nic.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Bo zupełnie inaczej odbieram poddymianie wobec osób z którymi ma się otwarty konflikt, a inaczej jakieś nocne oświadczenia z partyzanta na stories, żeby nierzadko jeszcze je później kasować jak Sentino ogłoszenia koncertów po wytrzeźwieniu.

Pamiętam czasy spuchniętego, odklejonego Gucci Mane'a bodajże w peaku spamowania mixtape'ami i ten przelot z dissowaniem całego południa, często nawet własnych ziomków, którzy nie mieli pojęcia o jakichś skrywanych pretensjach i odbierałem to identycznie. Taki T.I. pukał się wtedy w czoło i tak samo zrobi Drake, czy na kogo tam danego dnia stetryczały dziad się obrazi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Już to chyba pisałem że on się od 10+lat odkleja przy każdej premierze ma takie epizody i co z tego bush doesnt care about black people było w 2005 i sie dalej Kanye nie może odkleić.

W wywiadzie u tuckera ostatnio wygląda normalnie, mówi tak jak zawsze, więc to mówienie o wyganianiu na leczenie :dunno: przed premierą tlop czy ye gdy był na lekach zachowywał się o wiele gorzej niż teraz.

Ja już nawet nie wiem czym się ten epizod zaczął coś tam poszło o gap i adidas i się Kanye odpalil pozniej zgubiłem wątek jak kanye 5 razy, ale co z tego za 3 tyg premiera dondy 2 i Kanye znowu mission accomplished i zniknie pracować nad donda 3 żeby wyszła w 2024 przed startem na prezydenta.

'Ye never change.'
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Groszek pisze: 08 paź 2022, 16:31 W wywiadzie u tuckera ostatnio wygląda normalnie, mówi tak jak zawsze, więc to mówienie o wyganianiu na leczenie
Wywiad u Tuckera to nic bo najgrubsze loty są na insta przecież(chociaż z drugiej strony samo zadawanie się z takimi ludzkimi śmietnikami jak Tucker samo w sobie jest niefajne no ale chłop już bronił w swojej karierze Cosbiego czy R.Kelly więc tu rzeczywiście bywało dużo gorzej).

Były relacje ludzi, że nikogo nie słucha, zawsze mówiąc, że nie słucha ludzi "more broken than him", że jeździł po Virgilu wiedząc, że ten umiera i to info z wiarygodnych źródeł wyplusowane przez Majka Deana chociażby, wczoraj napisał coś takiego:
I’m the one that got bullied by the entire Black celebrity community. Now I’m back to shoot the school up.
przecież to już jest grubo pojebane.

Groszek pisze: 08 paź 2022, 16:31 przed premierą tlop czy ye gdy był na lekach zachowywał się o wiele gorzej niż teraz.
przed premierą TLOP nie był na lekach z tego co pamiętam, dopiero podczas touru Pablo trafił do szpitala, dostał diagnozę i leki.
To co było przed Ye to dopiero porównywalne z tym co robi teraz(chociaż imo teraz leci najgrubiej w historii) ale wtedy jeszcze miał wokół siebie Kardashianki i Kim przede wszystkim, która go ogarniała jako tako i w miarę się jej słuchał. Teraz ma już tylko yesmanów łasych na hajs

Jak to staram się traktować już od dawna jak rozrywkę i wiem, że konsekwencji żadnych raczej nie poniesie ale są jakieś granice i lepiej żeby go ktoś ogarnął zanim do nich dotrze.
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Przecież shoot the school up to zupełnie o co innego chodzi, ale oczywiście idioci co czytają tylko nagłówki się przysrali.
A jeśli chodzi o Virgila to podobno nie wiedział że jest chory, bo mu sam V nie chciał powiedzieć

A koszulkę WLM dobrze wyjaśnił w obydwu ostatnich wywiadach, pięknie moim zdaniem rozpalił dupy lewakom.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

taki jest z Kanye kurwa aktywista, że mu się cała niesprawiedliwość świata przypomina jak musi płytę wydać
TheD

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 28 lut 2023, 21:19 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Widziałem to wczoraj i się zastanawiałem o kogo chodzi :lol:

Kanye z warnem na ig nie może prostować :lol:
Spoiler
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

gawi pisze: 08 paź 2022, 18:16 Przecież shoot the school up to zupełnie o co innego chodzi, ale oczywiście idioci co czytają tylko nagłówki się przysrali.
pan janusz miał co innego na myśli, nie rozumiecie lewaki

to jest pojebane niezależnie od kontekstu i nie czytałem tylko nagłówku.
Awatar użytkownika
niuhniuh

Zgodzę się z @gawi, że akurat jak spojrzysz na kontekst (nękają mnie w szkole, to zrobię school shooting = nękają mnie w mediach to odpalę się na insta, jako fani rapu nie powinniśmy brać takich tekstów dosłownie :lol:), to nie jest to jakoś bardziej pojebane od np. standupera który robi sobie jaja z 9/11 albo typa, który na kawałku przyznaje się do zabójstwa, taka branża.

Bardziej pojebane za to jest to, że chłop odcina się od każdego, kto jest na tyle odważny, żeby go skrytykować. Już wcześniej miał w chuj przytakiwaczy, ale zawsze były też jakieś ziomki, które potrafiły go naprostować. Widać powoli zaczynają mieć wyjebane w takiego kumpla, bo chłop już nigdy się nie ogarnie. Jeszcze z rok i nikt ważny nie będzie go bronił w tych wojnach instagramowych.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

niuhniuh pisze: 09 paź 2022, 15:13 nękają mnie w szkole, to zrobię school shooting = nękają mnie w mediach to odpalę się na insta, jako fani rapu nie powinniśmy brać takich tekstów dosłownie
no tez tak wlasnie sadze, poza tym nie pamietam zeby ktos sie oburzal o teksty typu turn that shit to Columbine u rapera lil yachty np.
ja na razie sobie niezle prycham co ten ziomutek odpierdala
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Na następnym projekcie feat z Jaszczurem
elkacpero

Post autor: elkacpero »

koniec pisze: 09 paź 2022, 9:36
gawi pisze: 08 paź 2022, 18:16 Przecież shoot the school up to zupełnie o co innego chodzi, ale oczywiście idioci co czytają tylko nagłówki się przysrali.
pan janusz miał co innego na myśli, nie rozumiecie lewaki

to jest pojebane niezależnie od kontekstu i nie czytałem tylko nagłówku.
przypomniał mi się obecny wiceminister rolnictwa, który płakał, że mu grożą nożem po tym jak ktoś w rozmowie z nim użył zwrotu "nóż w kieszeni się otwiera'

Janusz Kowalski czy to ty?
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

stratemirat pisze: 09 paź 2022, 15:35
Na następnym projekcie feat z Jaszczurem
Tutaj z kolei mam wrażenie że po defcon3 jest kropka (zrobił przerwę). A następne "On jewish people" odnosi się do kolejnego zdania. Kompletnie nie czaję rozumowania czemu miałby pisać że odpali defcon 3 na żydach. Ludzie są aż tak głupi?
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Awatar użytkownika
niuhniuh

Co nie zmienia faktu, że stwierdzenie, że nie może być antysemitą bo jest czarny jest kretyńskie.

No i jak jesteś celebrytą, którego tweety czytają miliony osób, to warto by było budować zdania tak, żeby nie można było przez pomyłkę pomyśleć, że planujesz sequel Holokaustu.
ODPOWIEDZ