Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
jaka kurwa reka? powiedzcie mi, bo nie rozumiem
przeciez onana kurwa dotknal te pilke 0,04s przed tym
co za kurwa sedziowska jebana
przeciez onana kurwa dotknal te pilke 0,04s przed tym
co za kurwa sedziowska jebana
- nihil Novi
-
Bisclavret
Taka ręka jaki wcześniej spalony, no generalnie apteka
- nihil Novi
Przecież ta ręka Fatiego totalnie zmieniła trajektorie lotu piłki lol
Sensei życia
w jaki sposob to jest normalna reka? @nihil Novi
gdyby onana nie dotknal tej pilki to ona by nie trafila w reke fatiego, co on mial kurwa zrobic w ciagu 0,04s?
tzn. ja mam podejscie takie, ze albo kazda reka to faul albo kurwa zadna, bo interpretacja sedziego to jest chuj a nie przepis
gdyby onana nie dotknal tej pilki to ona by nie trafila w reke fatiego, co on mial kurwa zrobic w ciagu 0,04s?
tzn. ja mam podejscie takie, ze albo kazda reka to faul albo kurwa zadna, bo interpretacja sedziego to jest chuj a nie przepis
- nihil Novi
Teraz praktycznie każda ręka w ofensywie w polu karnym jest gwizdana. Wiadomo, różne ligi zawsze trochę inaczej to interpretują ale akurat ta ręka była dość oczywista (powiększenie powierzchni ciała etc bla bla bla)
Sensei życia
TERAZ KURWA NIE MA REKI?????
CO ZA KUTAS PIERDOLONY
CO ZA KUTAS PIERDOLONY
Hahahaha teraz nie ma ręki i karnego dla Barcy?

-
Bisclavret
No chwilą, jeżeli najpierw jest głowa a później ręką to nie ma ręki, z tego co widziałem to denzelowi poszła piłka po głowie najpierw
W sensie werdykt by się bronił, gdyby nie to, że na poprzednim varze stwierdził, że po przypadkowej ręce gola nie ma, a tutaj z łapą w powietrzu, która zmienia tor lotu piłki huja a nie karniak
cztery żubry i dwie kurwy
nic juz kurwa nie bede pisal
jebac cie pierdolony drukarzu
jebac cie pierdolony drukarzu
-
Bisclavret
Nie chodzi o celowość zagrania tylko o wcześniejszy kontakt z inną częścią ciała. Tu var musiał ocenić czy był kontakt z głową czy nie, uznali że był. Jeżeli piłka trafi w rękę po odbiciu się z od innej części ciała to nie ma ręki, oczywiście ja swojej nie dam za to uciąć ale taka interpretacje przepisów kiedyś czytałem
niesamowite do jak zgnilej druzyny trafil lewandowski
Lewandowski grał w tym meczu? Czy jak zwykle zniknął w meczu z topowym rywalem?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
a od kiedy Inter jest topowym rywalem
Na pewno lepszym od Mallorci czy Pilzna
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Lewy dziś nie grał

-(1).gif)