BeCeKa - Młody Potter (2022) [Zapowiedź]
-
RIVALDO111
- Zbanowany
BeCeKa - Młody Potter (2022) [Zapowiedź]
Pierwszy klip z debiutanckiej płyty.
Ostatnio zmieniony 26 lip 2022, 17:37 przez oldschool, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: edycja nazwy tematu
Powód: edycja nazwy tematu
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: BeCeKa-Młody Potter (2022)
2 klip
Dodano po 16 godzinach 40 minutach 6 sekundach:
Re: BeCeKa - Młody Potter (2022) [Zapowiedź]
@SiNi
I co siedzą klipy BeCeKi?
Dodano po 16 godzinach 40 minutach 6 sekundach:
@SiNi
I co siedzą klipy BeCeKi?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
@RIVALDO111 Z klipami mam taki problem, że staram się sprawdzać tylko jakieś poszczególne video, dopiero jak mi przyjdzie płytka to wtedy sobie nadrabiam i oglądam - jak się słucha całego albumu to odbiór singli jest zupełnie inny, tak miałem np. z numerem Palucha "Drugi Brzeg" no nie mogłem tego słuchać, pomijając beznadziejny klip, a jak sobie odpaliłem całość i wleciał ten numer to bardzo go polubiłem za ciepłotę i miękkość bitu. Co do numerów BeCeki to mi siedzą, pierwszy ma melodyczny refren i brzmi całkiem spoko, drugi już jest agresywny z energią, mi tam się podoba jak on wypluwa z siebie słowotok, stawiam, że nie zabraknie dobrych bitów na CD. Jeśli chodzi o klipy no to tutaj mało wlatuje pomysłowych (dobry klip niestety kosztuje)pierwszy imo kichowaty, nic ciekawego, słabe kadry, no nie podoba mi się ten obraz, drugi o wiele lepszy, prostota , ale całkiem ciekawie zmontowana, ładne światło i ujęcia.
- Bryx Fenrir
Gryffindor - Znakomite przyśpieszenia, ma technicznie bardzo ładnie wszystko opanowane. Ale refren psuje wszystko, no straszny jest, nie mniej jednak całkiem niezły.
Dementor To również dobry kawałek, przyznam szczerze, że tym razem jestem pozytywnie zaskoczony, bo typa wczesniej nie słyszałem
Dementor To również dobry kawałek, przyznam szczerze, że tym razem jestem pozytywnie zaskoczony, bo typa wczesniej nie słyszałem
-
RIVALDO111
- Zbanowany
3 klip
-
RIVALDO111
- Zbanowany
4 klip
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ostatni klip
Mocno zróżnicowany album od agresywniej nawijki po nostalgiczne balladki i dynamiczne utwory, dużo porównań i przeplatań związanych z Harrym Potterem co w sumie mi się podobało,album nafaszerowany refleksjami, obiekcjami i bolączkami artysty, bardzo fajnie się tego słucha "Gdzie jesteś Ginny?" dla mnie to petarda, świetny klimacior i odróżnia się od całej reszty.
+1SiNi pisze:Mocno zróżnicowany album od agresywniej nawijki po nostalgiczne balladki i dynamiczne utwory, dużo porównań i przeplatań związanych z Harrym Potterem co w sumie mi się podobało,album nafaszerowany refleksjami, obiekcjami i bolączkami artysty, bardzo fajnie się tego słucha "Gdzie jesteś Ginny?" dla mnie to petarda, świetny klimacior i odróżnia się od całej reszty.
Będę często wracał